Skip to main content
likewomangr Hailey Bieber Justin bieber paidi 2d97d538

Γέννησε η Hailey Bieber – Η πρώτη φωτογραφία και το όνομα του μωρού!

Η Hailey και ο Justin Bieber καλωσορίζουν το πρώτο τους παιδί

Γέννησε η Hailey Bieber! Ο Justin Bieber, δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του πολύτιμου νεογέννητου τους.

Το ζευγάρι μοιράστηκε μια φωτογραφία με το πόδι του νεογέννητου μωρού τους, αποκαλύπτοντας ότι καλωσόρισαν ένα αγοράκι, τον Jack Blues Bieber.

Αυτό είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού. Παντρεύτηκαν το 2018 και ανανέωσαν τους όρκους τους πριν ανακοινώσουν την εγκυμοσύνη νωρίτερα φέτος.

“WELCOME HOME”, έγραψε ο Justin και πρόσθεσε το τραγούδι “Burning” από τον Tems.

likewomangr Hailey Bieber moro
instagram @justinbieber

Ξεκινώντας από το 2009, η ιστορία αγάπης των Biebers είναι ένας φάρος ελπίδας για όλους τους superfan. Ο μπαμπάς της Hailey, ο ηθοποιός Stephen Baldwin, κανόνισε η κόρη του να απολαύσει μια συνάντηση και να χαιρετήσει στα παρασκήνια με το ποπ είδωλό της Justin κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στην εκπομπή TODAY . Η Hailey ήταν 14 και ο Justin 16.

Ο Justin δεν ήξερε ότι είχε γνωρίσει τη μέλλουσα σύζυγό του εκείνη την ημέρα. Εκείνη την ώρα, το ζευγάρι πόζαρε για μια φωτογραφία και τράβηξε χωριστούς δρόμους.

likewomangr Hailey Bieber Justin bieber
instagram

“Δεν το σκέφτηκα με κανέναν τρόπο, εκτός από το γεγονός ότι ήταν χαριτωμένος. Όλοι τον αγαπούσαν”, είπε η Hailey τότε.

O Justin δημιουργός της επιτυχίας του «Baby», κατέρρευσε το Διαδίκτυο όταν ανέβασε μια φωτογραφία που φιλάει την Hailey την Πρωτοχρονιά το 2015.

Το ζευγάρι είχε έναν «πολύ δραματικό» χωρισμό το 2016, αφήνοντας τον Justin ελεύθερο να δοκιμάσει ξανά την σχέση του με τη Selena από τον Οκτώβριο του 2017 έως τον Μάρτιο του 2018.

Ένα εκκλησιαστικό συνέδριο στο Μαϊάμι το 2018 είδε τη Hailey και τον Justin να αναζωπυρώνουν τον έρωτά τους και τον Ιούλιο του ίδιου έτους, αρραβωνιάστηκαν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μόλις τρεις μήνες αργότερα σε μια ιδιωτική τελετή στη Νέα Υόρκη, πριν διοργανώσουν έναν πλούσιο γάμο με όλους τους celebrities τον Σεπτέμβριο του 2019 .

likewomangr Hailey Bieber Justin bieber gamos
instagram

Η Hailey ήταν μια οπτασία μέσα στο νυφικό του Virgil Abloh, που έγραφε τις λέξεις: «μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει».

Η ιδρύτρια του Rhode Beauty αναβίωσε τη μόδα της εγκυμοσύνης με τις απίστευτες εμφανίσεις της φέτος.

Ανεξάρτητα από το αν ντυνόταν για να εντυπωσιάσει με επώνυμα crop tops και διαφανή δαντελένια φορέματα, η σταρ απέδειξε ότι ήταν το κορίτσι του baby bump-dressing, όπως και η Rihanna πριν από αυτήν.

Η γκουρού της ομορφιάς ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Μάρτιο, όταν ήταν έξι μηνών, επιλέγοντας να μοιραστεί τα νέα μαζί με όμορφες φωτογραφίες ανανέωσης όρκου με τον Justin.

Είπε στο περιοδικό W ότι δυσκολευόταν να κρατήσει τα νέα απόρρητα, εξηγώντας: «Ένιωθα ότι έκρυβα αυτό το μεγάλο μυστικό και δεν ένιωθα καλά. Ήθελα την ελευθερία να βγω έξω και να ζήσω τη ζωή μου».

Ο δημιουργός της επιτυχίας του «Baby» Justin είχε δηλώσει προηγουμένως ότι περίμενε τη Χέιλι να είναι έτοιμη για παιδιά.

cover photo instagram/@haileybieber

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED