Skip to main content
likewomangr fthinoporina style fcbedb5d

Με αυτές τις 5 στυλιστικές ιδέες υποδεχτείτε το φθινόπωρο του 2024

Ακόμα κι αν ο υδράργυρος αρχίζει να πέφτει, δεν χρειάζεται να αλλάξετε τα στάνταρ σας ακόμη

Το μεταβατικό ντύσιμο είναι συνήθως από τα πιο δύσκολα. Μετά από ένα ιδιαίτερο με πολλά σκαμπανεβάσματα καλοκαίρι, σε λίγο καιρό θα αρχίσουμε να μαζεύουμε τα καπέλα και τα σανδάλια.

Ωστόσο, παρά το πόσο ζοφερό είναι αυτό το μήνυμα, μην στεναχωριέστε, καθώς δεν ήρθε ακόμη ο καιρός να βγάλετε στη φόρα όλα τα χειμωνιάτικα. Όπως πάντα επιβεβαιώνει το εξαιρετικά απρόβλεπτο δελτίο καιρού, αναμφίβολα το καλοκαιράκι συνεχίζετε και θα υπάρξουν και αρκετές στιγμές για τα crop top και τα μικρά σορτς σας. Απλώς φροντίστε να έχετε μαζί σας μια ομπρέλα για την αναπόφευκτη νεροποντή και κάτι ίσως για μια βραδινή ψύχρα.

Μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερος προγραμματισμός, αλλά βρήκαμε πολλές εξαιρετικές φόρμουλες ρούχων που θα λειτουργήσουν τέλεια για αυτήν την ενδιάμεση σεζόν.

Τα καλά νέα είναι ότι πολλά από τα πιο καλοκαιρινά σας κομμάτια μπορούν να επανατοποθετηθούν. Το φόρεμα που φοράτε όλο το καλοκαίρι μπορεί να φορεθεί κάτω από μια ζακέτα ή ένα πλεκτό για να αποκτήσει ένα νέο look καθώς πλησιάζει το φθινόπωρο. Οι κάλτσες, οι καμπαρντίνες και τα loafers σας μιλούν και οτιδήποτε έχει κουκούλα θα είναι σωτήριο για απροσδόκητο ψιλόβροχο.

Παρακάτω σας έχουμε 5 στυλιστικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν στην μετάβαση:

Slip Dress + Σανδάλια + Καμπαρντίνα

Screenshot 4 1
instagram @greceghanem

Λευκό Τζιν + Πλεκτό Πλεκτό

Screenshot 5 1
instagram @tamumcpherson

Διαφανής φούστα + Δέρμα

Screenshot 6 1
instagram @alessawinter

 Full denim

Screenshot 7 1
instagram @emiliasilberg._

Πουκάμισο-φόρεμα

Screenshot 12 1
instagram @slipintostyle

cover photos instagram/@alessawinter

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED