Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2024%2F08%2Flikewomangr TAYLOR SWIFT SYNAVLIA

Η Taylor Swift σπάει τη σιωπή της μετά την ακύρωση περιοδειών της και μοιράζεται τον «φόβο» της

Η σταρ της Eras Tour ολοκλήρωσε τις οκτώ συναυλίες της στο Wembley Stadium του Λονδίνου

Η Taylor Swift μίλησε επιτέλους μετά τις τρεις πολυαναμενόμενες συναυλίες της στη Βιέννη που ακυρώθηκαν ξαφνικά νωρίτερα αυτό το μήνα λόγω μιας αποτυχημένης τρομοκρατικής επίθεσης.

Η 34χρονη τραγουδίστρια, η οποία έχει μαγέψει το κοινό σε όλη την Ευρώπη στην περιοδεία της Eras, ολοκλήρωσε τις οκτώ συναυλίες της στο Wembley Stadium του Λονδίνου το βράδυ της Τρίτης. Ήταν μια ιστορική στιγμή, αλλά μια στιγμή που επισκιάστηκε από τα ανησυχητικά γεγονότα που οδήγησαν στις ακυρώσεις στην Αυστρία.

Σπάζοντας τη σιωπή της για πρώτη φορά μετά το περιστατικό, η Taylor ανέβασε post στο Instagram για να εκφράσει τα βαθιά της συναισθήματα για την κατάσταση, παραδεχόμενη ότι τα νέα τη γέμισαν τόσο με «μια νέα αίσθηση φόβου» όσο και με «μια τεράστια αίσθηση ενοχής».

Αναλογιζόμενος την κατάσταση, η Taylor μοιράστηκε: “Το περπάτημα στη σκηνή στο Λονδίνο ήταν ένα τρενάκι συναισθημάτων. Η ακύρωση των παραστάσεων στη Βιέννη ήταν καταστροφική. Ο λόγος για τις ακυρώσεις με γέμισε με μια νέα αίσθηση φόβου και μια τεράστια ποσότητα ενοχής, επειδή τόσος πολύς κόσμος είχε προγραμματίσει να έρθει σε αυτές τις παραστάσεις».

taylor swift instagram 2
instagram @taylorswift

Η ευγνωμοσύνη της Taylor ήταν μεγάλη  προς τις αρχές που βοήθησαν να αποτραπεί μια πολύ σοβαρότερη κατάσταση.

Εξέφρασε τις βαθιές της ευχαριστίες σε όσους έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, λέγοντας: «Ήμουν επίσης τόσο ευγνώμων στις αρχές γιατί χάρη σε αυτές θρηνούσαμε συναυλίες και όχι ζωές».

Στην εγκάρδια ανάρτησή της, η Taylor έθιξε επίσης την ενότητα και την υποστήριξη που είδε μεταξύ των θαυμαστών της, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν μετά τις ακυρώσεις.

Εξήγησε επίσης γιατί είχε επιλέξει να παραμείνει σιωπηλή μέχρι τώρα, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφαλή ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής περιοδείας της από τη δημόσια αντιμετώπιση της κατάστασης. «Επιτρέψτε μου να είμαι πολύ σαφής: δεν πρόκειται να μιλήσω για κάτι δημόσια, αν πιστεύω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει αυτούς που θα ήθελαν να βλάψουν τους θαυμαστές που έρχονται στα σόου μου», έγραψε η Taylor.

taylor swift instagram 1
instagram @taylorswift

Αλλά καθώς ανέβηκε στη σκηνή του Γουέμπλεϊ στις 15 Αυγούστου για την πρώτη της παράσταση μετά από αυτά τα σπαραχτικά γεγονότα, η Taylor βρήκε παρηγοριά στη συντριπτική αγάπη και ενέργεια από το πλήθος.

“Και τότε το Λονδίνο αισθάνθηκε σαν μια όμορφη ονειρική ακολουθία. Και τα πέντε πλήθη στο Στάδιο Γουέμπλεϊ έσκασαν από πάθος, χαρά και πληθωρικότητα”, μοιράστηκε, προσθέτοντας, “Η ενέργεια σε αυτό το στάδιο ήταν σαν την πιο γιγάντια αγκαλιά αρκούδας από 92.000 ανθρώπους κάθε βράδυ, και με έφερε πίσω σε ένα μέρος ανέμελης ηρεμίας εκεί πάνω».

taylor swift instagram
instagram @taylorswift

Έχοντας γράψει ιστορία ως η πρώτη σόλο καλλιτέχνις που ξεπούλησε το Wembley Stadium οκτώ φορές σε μία περιοδεία, η Taylor εξασφάλισε ότι η τελευταία της εμφάνιση ήταν κάτι που θα θυμόταν. Εξέπληξε τους θαυμαστές φέρνοντας τους ειδικούς καλεσμένους Florence Welch και Jack Antonoff στη σκηνή για αξέχαστα ντουέτα.

«Λονδίνο μόλις πέρασα την καλύτερη πιο αξέχαστη βραδιά μαζί σου». Μαζί της ήταν επίσης ο επί χρόνια φίλος της Ed Sheeran το βράδυ της Παρασκευής, όπου το δίδυμο ενθουσίασε το κοινό με τις ερμηνείες των “Everything Has Changed”, “Endgame” και “Thinking Out Loud”. «Είχαμε μερικές επικές παραστάσεις έκπληξη από τους παλιούς φίλους μου @teddysphotos, @florenceandthemachine και @jackantonoff», έγραψε. Ερμηνεύοντας το “Florida!!!” με τον Flo για πρώτη φορά ήταν αξέχαστο και ο Εντ με πήγε πίσω στις παλιές μας αναμνήσεις στο Red Tour.”

taylor swift synavlia
instagram @taylorswift

Παρά τις προκλήσεις και τα συναισθήματα που συνόδευσαν αυτό το σκέλος της περιοδείας, η Taylor δεν μπορούσε να μην εκφράσει την ευγνωμοσύνη και την περηφάνια της για όσα πέτυχε η ίδια και η ομάδα της. “Ήταν η πιο ιλιγγιώδης τιμή να γίνω η πρώτη σόλο καλλιτέχνης που έπαιξε στο Wembley 8 φορές σε μία περιοδεία. Για τους θαυμαστές που μας είδαν αυτό το καλοκαίρι, θα έχετε πάντα την πιο λαμπερή θέση στις αναμνήσεις μου”, είπε ξεκάθαρα. συγκινημένη από την υποστήριξη που έλαβε από τους θαυμαστές της.

Καθώς ολοκληρώνει αυτό το κεφάλαιο της περιοδείας Eras, η Taylor είναι έτοιμη για ένα διάλειμμα που της αξίζει πριν συνεχίσει την περιοδεία τον Οκτώβριο. Ολοκλήρωσε το μήνυμά της με μια εγκάρδια νότα προς τους θαυμαστές της: “Σας ευχαριστώ για την περιπέτεια μιας ζωής. Είθε να συνεχιστεί…”

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED