Skip to main content
likewomangr anita brand glossy kragion 1 b26f4f7e

Η Anita Brand μας προτείνει 8 glossy κραγιόν από την beauty σειρά της και εμείς δεν ξέρουμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε

Η Anita Brand δοκιμάζει και μας προτείνει τα πιο must κραγιόν!

Στον κόσμο της ομορφιάς και του μακιγιάζ ένα είναι σίγουρο ότι όλοι γνωρίζετε την Anita Brand. Οι περισσότερες από εσάς ακολουθείτε πιστά τα lives στο Instagram και παίρνετε ιδέες για τα πάντα που αφορούν το μακιγιάζ.  Είναι γνωστή σε όλοι η σειρά με τα υπέροχα ενυδατικά κραγιόν και εάν όχι το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ενθουσιάσουν κάθε beauty junkie.

Πρόκειται για μια σειρά κραγιόν σε αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας, και για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις της ημέρας. Οι αποχρώσεις των κραγιόν είναι κυρίως nudes, ενώ η σύνθεση τους περιέχει πολυμερή τελευταίας γενιάς για απαλά και όμορφα χείλη.

Είναι glossy και έχουν μια απαλή, πλούσια φόρμουλα με ενυδατικό φινίρισμα.
Έχει άνετη υφή που σε συνδιασμό με την υψηλή απόδοση του χρώματός του δίνει ένα φωτεινό, γυαλιστερό φινίρισμα με καλή κάλυψη.
Γλιστρά εύκολα στα χείλη παρέχοντας ένα εξαιρετικά λαμπερό φινίρισμα

Τα κραγιόν έχουν μια υπέροχη κρεμώδη υφή, βγαίνουν σε 8 αποχρώσεις και η εφαρμογή τους είναι πολύ εύκολη ώστε να μπορείς να το ανανεώνεις όπου κι αν βρίσκεσαι.

Παρακάτω στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε όλοι τη σειρά, από την Anita.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @likewomangr

Eδώ θα βρείτε όλη την σειρά. Ακολουθείστε την Anita Brand στο Instagram για να μην χάνετε κανένα της live.

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED