Skip to main content
likewomangr jennifer lopez ben affleck xorizoun c042c777 f8057c61

Είναι επίσημο! Η Jennifer Lopez υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Ben Affleck

Οι σταρ του Χόλιγουντ Jennifer Lopez και Ben Affleck χωρίζουν και επίσημα πια, μετά από δύο χρόνια γάμου.

Όπως έγινε γνωστό, η ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την Τρίτη 20/08 στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι – που ονομάστηκε Bennifer από τα ταμπλόιντ – παντρεύτηκε επισήμως στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022 και πραγματοποίησε μια μεγαλύτερη γαμήλια τελετή στη Τζόρτζια τον επόμενο μήνα.

Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε μετά τη γνωριμία τους ενώ δούλευαν στα γυρίσματα της ταινίας Gigli το 2003. Αρχικά σχεδίαζαν να παντρευτούν εκείνη τη χρονιά, αλλά διέκοψαν τη σχέση τους στις αρχές του 2004.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα αναζωπύρωσαν τη σχέση τους.

«Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονή», εξομολογήθηκε η Lopez το 2022 μετά την ανακοίνωση του γάμου τους στο Λας Βέγκας.

Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες υπήρχαν πολλές εικασίες για τη σχέση τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι έβγαλε την έπαυλή τους στο Μπέβερλι Χιλς προς πώληση στα 65 εκατομμύρια δολάρια και φωτογραφήθηκαν χωριστά χωρίς να φορούν τις βέρες τους.

Ένα δικαστήριο που έχει αναλάβει την υπόθεση διαζυγίου αναφέρει ότι η Lopez ή ο δικηγόρος της πρέπει να ενημερώσουν τον Affleck με ένα αντίγραφο της αίτησής της για τη λύση του γάμου τους.

Οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Jennifer, η οποία είχε αλλάξει νόμιμα το επώνυμό της σε Affleck, δεν ανέφερε λεπτομέρειες σχετικά με το προγαμιαίο συμβόλαιο στην αίτησή της για διαζύγιο.

Ένα έγγραφο που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες για την υπόθεση λέει ότι τόσο η ίδια, όσο και ο ηθοποιός, πρέπει να μοιραστούν οικονομικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των τρεχόντων εσόδων, εξόδων, περιουσιακών στοιχείων και χρεών.

Το έγγραφο αναφέρει ότι και οι δύο έχουν εντολή να αποκαλύψουν τυχόν αλλαγές στα οικονομικά τους “μέχρι να υπάρξει μια τελική συμφωνία για όλα τα οικονομικά ζητήματα στην περίπτωσή σας”.

Το δικαστήριο έδωσε στη Lopez 60 ημέρες για να υποβάλει μια οικονομική αποκάλυψη και η Affleck θα έχει άλλες 60 ημέρες αφότου υποβάλει τα στοιχεία της να κάνει το ίδιο.

Η κατάθεση αναφέρει ότι εάν είτε αποτύχει να αναφέρει ή να ενημερώσει τις οικονομικές πληροφορίες, θα μπορούσε να οδηγήσει σε επιβολή κυρώσεων από το δικαστήριο.

Επίσης την Τρίτη, ο Affleck εθεάθη να φτάνει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες με την πρώην του, Jennifer Garner. Η οικογένεια μόλις είχε επισκεφθεί το Νιου Χέιβεν του Κονέκτικατ, όπου άφηναν την κόρη Βάιολετ για να ξεκινήσει το κολέγιο στο Γέιλ.

Η είδηση έρχεται μετά από μήνες εικασίας ότι οι δυο τους ήταν κοντά στο να το ακυρώσουν επίσημα. «Θέλουν να βεβαιωθούν ότι τα παιδιά είναι άνετα με τη μετάβαση και το πού ζουν», αναφέρει πηγή νωρίτερα αυτό το μήνα. “Δεν θέλουν να τα κάνουν να νιώθουν σαν να τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια τους. Καταβάλλουν αμοιβαία προσπάθεια για να διασφαλίσουν ότι αυτή η μετάβαση είναι όσο το δυνατόν πιο υγιής και εύκολη.”

Ο Αffleck, δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ, ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με την ηθοποιό Jennifer Garner, την οποία γνώρισε στα γυρίσματα του Περλ Χάρμπορ το 2001. Χώρισαν το 2015 μετά από μια δεκαετία γάμου και έχουν μαζί τρία παιδιά.

H Lopez έχει παντρευτεί τέσσερις φορές, πρώτα με τον Ojani Noa από το 1997-98. Στη συνέχεια, τον πρώην χορευτή της Cris Judd από το 2001-03 και τον τραγουδιστή Marc Anthony, με τον οποίο έκανε τα δίδυμα παιδιά της, από το 2004-14.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός, γνωστή ως J.Lo, ήταν επίσης αρραβωνιασμένη πριν με τον σταρ των New York Yankees, Alex Rodriguez.

cover photo instagram/@benniferforever_

RECENT

RELATED