Skip to main content
likewomangr LILY COLLINS COPENHAGEN STYLE 5ad8b60d

Η Lily Collins μόλις τελειοποίησε το cottagecore στην Κοπεγχάγη… και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Η σταρ του Emily in Paris μοιράστηκε υγιεινές φωτογραφίες από τον Δανέζικο κήπο της

Η Βρετανοαμερικανίδα ηθοποιός Lily Collins έχει προσαρμοστεί για τα καλά στην πραγματική της ζωή ως πιστοποιημένη Δανή.

Μακριά από τη ζωή της ως σταρ της ασημένιας οθόνης του Χόλιγουντ, κυρίως ως πρωταγωνίστρια του Emily In Paris του Netflix, η 35χρονη ζει μια υγιεινή ζωή στην Κοπεγχάγη με τον σύζυγό της – τον σκηνοθέτη Charlie McDowell.

Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram έχει σχεδόν εκπληρώσει το όνειρο κάθε λάτρη της εξοχής: γήπεδα, πικνίκ και φυσικά, ρούχα που να ταιριάζουν με τη φύση.

Η Lily εμφανίστηκε ως Copenhagen girl, κρατώντας ένα ψάθινο καλάθι, και φορώντας μια αιθέρια, floaty λευκή φούστα και μια φαρδιά μπλούζα. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα «Σκηνές από ένα καλοκαίρι με αργούς ρυθμούς».

likewomangr instagram lily collins style
instagram @lilycollins

Το cottagecore ενσωματώνει όλα τα κομψά πράγματα στην εξοχή. Ο όρος κέρδισε για πρώτη φορά δυναμική το 2017, το οποίο διπλασιάστηκε το 2020 όταν οι New York Times ανέλυσαν τη φιλοσοφία που περιείχε. Η συγγραφέας Isabel Slone κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το cottagecore ενσαρκώνει μια «επιθυμία να ζεις σε έναν κόσμο έξω από αυτόν που κατοικείται σήμερα», σε μια προσπάθεια να αποσταχθεί η ιδεολογία του κινήματος.

likewomangr instagram lily sarahly sander style
instagram @sarahlysander

Βέβαια, αυτή η αισθητική απόδρασης απέχει πολύ από την ατζέντα του στυλ που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στη Lily στον ρόλο της ως Emily Cooper, μια ασθενικά γλυκιά, εκκεντρικά ντυμένη Αμερικανίδα marketer που φτιάχνει αναμνήσεις στο Παρίσι ενώ ραγίζει καρδιές.

likewomangr instagram lily collins1 style
instagram @lilycollins

Από την αρχή, η τηλεοπτική σειρά μαγνήτισε το κοινό όχι μόνο με τις ιστορίες της αλλά και με τα ρούχα των βασικών χαρακτήρων Emliy, Camille (που υποδύεται η Camille Razat) και Mindy (Ashley Park) που δημιουργήθηκαν από τη σχεδιάστρια κοστουμιών της σειράς Patricia Field, η οποία είναι επίσης γνωστή για το έργο της στο Sex and the City.

Η Emily in Paris, η 4η σεζόν, μέρος πρώτο, κυκλοφόρησε στις 15 Αυγούστου και το δεύτερο μέρος θα κυκλοφορήσει στις 12 Σεπτεμβρίου.

cover photo instagram/@lilycollins

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED