Skip to main content
likewomangr instagram carys dauglas cover 3a5721a1

Η κόρη της Catherine Zeta-Jones, Carys Douglas είναι ίδια η μαμά της – Το instagram πήρε φωτιά!

Η κόρη της Catherine Zeta-Jones σκέφτεται τις «ήρεμες στιγμές» καθώς μοιράζεται νέες οικογενειακές φωτογραφίες

Η Carys Douglas μοιράστηκε μια εικόνα για την ιδιωτική της ζωή με μερικές νέες φωτογραφίες από τις «ειρηνικές στιγμές» της.

Η 21χρονη κόρη της Catherine Zeta-Jones και του Michael Douglas μπήκε στο Instagram την Παρασκευή για να εξηγήσει την πρόσφατη απουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από αρκετές εβδομάδες.

Μια φωτογραφία δείχνει τη φοιτήτρια να λιάζεται σε μια βάρκα με τον άνεμο να της φυσάει τα μαλλιά και το ηλιόλουστο δέρμα της να λάμπει.

likewomangr instagram carys dauglas
instagram

Μια δεύτερη εικόνα την δείχνει να απολαμβάνει λίγο φαγητό στο κατάστρωμα του σκάφους με τον αδερφό της, Dylan.

likewomangr instagram carys dauglas 1
instagram

Κάνοντας λεζάντα στα στιγμιότυπα, η Carys έγραψε: «Μερικές ήρεμες στιγμές από τις τελευταίες δύο εβδομάδες».

Οι ακόλουθοί της έσπευσαν να αντιδράσουν για την απουσία της Carys και πολλοί έσπευσαν να την αποκαλέσουν “όμορφη”, “λαμπερή” και “υπέροχη”.

Η Carys είναι εξαιρετικά δεμένη με τους γονείς της και έχει ακολούθησε σε διάφορες VIP εκδηλώσεις μαζί τους τα τελευταία χρόνια, παρόλο που «μισούσε» το επίπεδο φήμης τους όταν ήταν παιδί.

Η Carys –και ο 24χρονος αδελφός της Dylann έχουν δείξει ενδιαφέρον να ακολουθήσουν τα βήματα της Catherine και του Michael με μια καριέρα στη βιομηχανία του θεάματος, κάτι για το οποίο οι γονείς της δίσταζαν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CZD (@carys.douglas)

«Ο Michael και εγώ θα ήμασταν οι πρώτοι γονείς που θα λέγαμε: «Ξέρεις, ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς μια άλλη καριέρα», είπε η Catherine σε μια συνέντευξη στο Today.

“Αλλά έχουμε δει πόσο παθιασμένοι είναι με την τέχνη. Ξέρουν τι σημαίνει να είσαι διάσημος. Ξέρουν τα καλά, τα κακά, και όλα αυτά.”

Η Carys έχει έναν ιδιαίτερα στενό δεσμό με τη μαμά της. Το 2021, το δίδυμο μίλησε στο HELLO για τη σχέση τους, με την Catherine να μας λέει: «Είμαστε πολύ δεμένες – μιλάμε για τα πάντα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CZD (@carys.douglas)

cover photo instagram @carys.douglas

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED