Skip to main content
2 1 4b567644

Cora Hotel & Spa – Στην καρδιά της καλοκαιρινής ευτυχίας

author likewoman

17 Αυγ 2024

Υπάρχει κάτι διαχρονικό, κάτι μαγικό στο τοπίο της Χαλκιδικής. Μπορείτε να το ανακαλύψετε καθώς ταξιδεύετε ανάμεσα στα πευκοδάση, τις λευκές αμμουδιές και τα κρυστάλλινα νερά τα οποία έχουν κρατήσει την ομορφιά τους, από τον 4ο αιώνα, τότε που ο διάσημος φιλόσοφος Αριστοτέλης αποκαλούσε την περιοχή αυτή σπίτι του, μέχρι και σήμερα.

Ένα από τα πράγματα που έχουν αλλάξει στην περιοχή, είναι το Cora Hotel & Spa, το οποίο φέτος, κάτω από την νέα διαχείριση της SWOT Hospitality, έχει μετατραπεί σε μία απόδραση ηρεμίας, σε έναν μικρό παράδεισο.

Το Cora Hotel & Spa έχει πάρει το όνομα του από την λέξη “Core” που σημαίνει «πυρήνας» και προέρχεται από την ελληνική λέξη για τον «πυρήνα» συμβολίζοντας την εσωτερική δύναμη και ηρεμία.

3 1

Το ξενοδοχείο, βρίσκεται στην Άφυτο Χαλκιδικής και περιβάλλεται από ένα ονειρικό σκηνικό, αφού το καταπράσινο δάσος που το περιβάλει φτάνει μέχρι τα κρυστάλλινα νερά της παραλίας. Οι εσωτερικοί του χώροι, εξίσου εντυπωσιακοί με το εξωτερικό περιβάλλον, ακολουθούν μία bohemian – chic αισθητική και αποπνέουν ζεστασιά, πολυτέλεια και καλοκαιρινή αύρα. Tα δωμάτια, σε γήινες αποχρώσεις, προσφέρουν την απόλυτη αίσθησης ηρεμίας και χαλάρωσης, ενώ τα περισσότερα έχουν θέα στην θάλασσα και ιδιωτική ή μοιραζόμενη πισίνα. Το μπλε στοιχείο, σε όλο του το μεγαλείο, δεσπόζει εντυπωσιακά αφού το ξενοδοχείο διαθέτει, 4 κοινόχρηστες πισίνες εκ των οποίων μία lagoon, μία infinity και μία εσωτερική και 48 ιδιωτικές πισίνες! Το Elysium spa, μία κρυφή όαση ηρεμίας, υπόσχεται να χαλαρώσει σώμα και πνεύμα. Η εσωτερική πισίνα με φυσικό φως και θέα στην θάλασσα, το hammam, η σάουνα, το jacuzzi και οι signature θεραπείες, βασισμένες στο ελαιόλαδο, προσφέρουν αναζωογόνηση ενώ το γυμναστήριο είναι ο κατάλληλος χώρος για την καθημερινή άσκηση με ειδικά προγράμματα Yoga και morning stretch, ιδανικά για να ξεκινήσετε την ημέρα σας γεμάτη ενέργεια. Την ειδυλλιακή εικόνα της απόλυτης πρότασης διακοπών συμπληρώνει η απεραντοσύνη της παραλίας ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο, ιδανική για δροσιστικές βουτιές.

Γαστρονομικά, το ξενοδοχείο βάζει ψηλά το πήχη με ένα ταξίδι στις Περουβιανές – Ασιάτικες γεύσεις, κάθε βράδυ στο Apiro restaurant, ενώ το ίδιο εστιατόριο το μεσημέρι προσφέρει Ελληνική κουζίνα. Το Apiro seaside restaurant, ακριβώς όπως μαρτυρά το όνομα του, βρίσκεται σε περίοπτη θέση με ανεμπόδιστη θέση στο Αιγαίο και φόντο το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα της Χαλκιδικής. Ταυτόχρονα το Ιταλικό εστιατόριο και wine bar σας προσκαλεί σε βραδιές Ιταλικής φινέτσας, ενώ τα μπαρ του ξενοδοχείου ξεχωρίζουν για τα signature cocktails, τους Premium καφέδες αλλά και τα υγιεινά boost ροφήματα, ιδανικά για μία ημέρα γεμάτη ενέργεια.

1 2

Το ξενοδοχείο καλωσορίζει παιδιά άνω των 12 ετών, με δραστηριότητες αποκλειστικά σχεδιασμένες για εφήβους ώστε όλοι να ζήσουν τις ιδανικές διακοπές, μικροί και μεγάλοι και να γευτούν ποικίλες εμπειρίες όπως Ολυμπιακούς αγώνες, Bootcamp πάνω στην παραλία, boat trips, jeep safaris, ιππασία δίπλα στην παραλία και πολλά άλλα. Ο ιδανικός συνδυασμός χαλάρωσης, ηρεμίας και ξεγνοιασιάς πάνω στα γαλαζοπράσινα νερά της Χαλκιδικής, σας περιμένει!

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:
Σχεδιάστε την καλοκαιρινή σας απόδραση και επωφεληθείτε από την προσφορά -20% στην διαμονή σας. Απολαύστε την πανέμορφη Χαλκιδική, τον προορισμό που καταφέρνει να συνδυάσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο το χθες με το σήμερα, την γαλήνη με την ζωντάνια, τα γαλάζια κρυστάλλινα νερά της θάλασσας με την άγρια ομορφιά του βουνού.
www.coraresort.com

RELATED