Skip to main content
likewomangr selena gomez arravones cover 2ca1b9e4

Η Selena Gomez πυροδότησε φήμες αρραβώνων με τον φίλο της Benny Blanco

Η Selena και ο Benny δημοσίευσαν τη σχέση τους τον Δεκέμβριο του 2023

Η Selena Gomez και ο Benny Blanco έχουν προκαλέσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο σήμερα αφού η ηθοποιός δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που φαίνεται να υπαινίσσεται  ότι οι καμπάνες γάμου θα χτυπήσουν σύντομα.

Η Selena μπήκε στην ιστορία της στο Instagram την Πέμπτη για να δημοσιεύσει μια γλυκιά φωτογραφία τους να ετοιμάζονται για μια βραδινή έξοδο. Η Selena φόρεσε ένα αστραφτερό φόρεμα σαμπάνιας με ασορτί γόβες, ενώ ο Benny φορούσε το χαρακτηριστικό λουλουδάτο παντελόνι του με ένα λευκό φανελάκι, και ήταν ξυπόλητος.

likewomangr selena gomez arravones
instagram

Δεν ήταν το ίδιο το στιγμιότυπο του μπάνιου που έκανε τους ανθρώπους να κάνουν εικασίες, αλλά ένα στρατηγικά τοποθετημένο emoji ροζ καρδιά πάνω από το αριστερό δαχτυλίδι της Selena.

Το ζευγάρι αποκάλυψε πρόσφατα την επιθυμία τους να παντρευτούν και ενδεχομένως να κάνουν παιδιά, παρόλο που δημοσιοποίησαν τη σχέση τους μόλις τον Δεκέμβριο του 2023.

Ο Benny μίλησε στον Howard Stern στην εκπομπή του  στο SiriusXM  τον Μάιο για την κοπέλα του, λέγοντας ότι «είναι πραγματικά σαν την καλύτερή μου φίλη… γελάμε όλη την ημέρα.

«Όταν την κοιτάζω, λέω, πάντα: «Δεν ξέρω έναν κόσμο όπου θα μπορούσε να είναι καλύτερος από αυτόν».

likewomangr selena gomez arravones 1
instagram

Αφού ο οικοδεσπότης είπε για πλάκα ότι μπορούσε να δει το ζευγάρι να παντρεύεται, ο Benny είπε: «Εσύ και εγώ και οι δύο».

Η Selena χαμογελουσε όταν ρωτήθηκε για τα σχόλιά του στο  Time 100 Event  λίγο μετά. είπε, «Δεν μπορεί να πει ψέματα για να σώσει τη ζωή του. Αν του κάνουν μια ερώτηση, θα την απαντήσει.»

«Απλώς αγαπώ κάθε στιγμή μαζί του. Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά ξέρω ότι δεν θα πάει πουθενά σύντομα.»

likewomangr selena gomez arravones 2
instagram

Με μια πιθανή δέσμευση γίνεται λόγος για πιθανά παιδιά. Ευτυχώς, ο Benny μοιράζεται την αγάπη της Selena για τα παιδιά, αποκαλύπτοντας στον Howard Stern, “Αυτός είναι ο επόμενος στόχος μου…. Έχω πολλά  βαφτηστήρια, έχω πολλούς ανήψια. Μου αρέσει να είμαι με παιδιά. “

Όσο για τη Selena, είπε  στο Time  ότι μετά από πέντε χρόνια ανύπαντρη, σχεδίαζε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της όταν επρόκειτο να μεγαλώσει μια οικογένεια. «Σκέφτηκα το σχέδιό μου, το οποίο επρόκειτο να υιοθετήσω στα 35 μου αν δεν είχα συναντήσει κανέναν »,  είπε.

cover photo instagram/@selenagomez

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED