Skip to main content
likewomangr victoria beckham body cover photo 50607e55

Το γυμνασμένο σώμα της Victoria Beckham και η ερωτική εξομολόγηση στον David Beckham

Η σύζυγος του David Beckham ακολουθεί μια πειθαρχημένη ρουτίνα προπόνησης

Iδιωτικά γιωτ, ραντεβού για δείπνο σε αμπελώνες και πλούσια παραθαλάσσια γεύματα, η οικογένεια Beckham έχει επιστρατεύσει σοβαρά την πολυτέλεια στις ιταλικές οικογενειακές διακοπές της αυτό το καλοκαίρι.

Δημοσιεύοντας μια σειρά από ηλιόλουστες φωτογραφίες στο Instagram Story του το Σάββατο, ο David Beckham μοιράστηκε μια φωτογραφία της υπέρκομψης συζύγου του, Victoria, να γυρίζει στον ήλιο με ένα φόρεμα παραλίας.

«Ενοχλητικά κομψή», έγραψε ο David στη λεζάντα της φωτογραφίας της Victoria, η οποία φορούσε ένα μεγάλο καπέλο και πολλά αστραφτερά διαμαντένια βραχιόλια καθώς ήταν ξαπλωμένη σε μια πολυτελή πολυθρόνα διαβάζοντας ένα βιβλίο.

likewomangr victoria beckham body 1
instagram

Η πρώην Spice Girl φαινόταν εκπληκτική στο φως, όπως και οι μύες των χεριών της και η εξαιρετικά τονισμένη σωματική της διάπλαση.

Σε μια άλλη φωτογραφία, η σχεδιάστρια μόδας έδειχνε εξίσου εξαίσια με ένα μαγιό, αφήνοντας τα μελαχρινά της μαλλιά να πεφτουν πάνω από τους ώμους της.

likewomangr victoria beckham body
instagram

Η VB είναι γνωστή για την σκληροπυρηνική προπόνηση και για την «πολύ, πολύ πειθαρχημένη» διατροφή και τη γυμναστική της ρουτίνα ως το πράγμα που την κάνει πιο ευτυχισμένη.

Όπως είπε στο περιοδικό The Guardian’s Weekend, η ρουτίνα άσκησής της ξεκινά από τις 5.30 π.μ. έως τις 6 π.μ. με ένα τρέξιμο 7 χιλιομέτρων στον διάδρομο, που είναι ένας συνδυασμός γρήγορου περπατήματος και τρεξίματος.

Μαζί με τη Victoria και τον David κάνουν διακοπές τα τρία μικρότερα παιδιά τους, ο Romeo, ο Cruz και η Harper, ενώ ο μεγαλύτερος γιος τους Brooklyn παραμένει στις ΗΠΑ με τη σύζυγό του Nicola Peltz.

Μιλώντας με τη Nicole Kidman για τη Vogue Australia, η Victoria έριξε φως στη διαρκή αγάπη της για τον David και τα παιδιά τους μετά από 25 χρόνια γάμου.

«Έχω έναν σύζυγο με τον οποίο είμαι ακόμα πολύ ερωτευμένη, πιθανώς περισσότερο από όταν πρωτογνωριστήκαμε», «Γελάμε πραγματικά. Και υποστηρίζουμε πραγματικά ο ένας τον άλλον όσον αφορά την καριέρα και τα πάθη μας. Του είπα χθες το βράδυ –και στα παιδιά– μετά από 25 χρόνια, αγαπώ πολύ τον μπαμπά σας και τον υποστηρίζω και συνεχίζω να θέλω να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του και το κάνει αυτό για μένα. Και είναι πολύ σημαντικό να το δουν τα παιδιά αυτό. Νιώθω πολύ ευγνώμων και ευγνώμων που δεν έχω συμβιβαστεί με την καριέρα μου και μπορώ ακόμα να κάνω αυτό που αγαπώ και το απολαμβάνω.»

likewomangr victoria beckham body 2
instagram

Οι Beckhams βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Κάπρι της Ιταλίας

cover photo instagrma/@victoriabeckham

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED