Skip to main content
likewomangr blake lively me forema versace 8af9ed27

Η Blake Lively έκλεψε τα βλέμματα με το στενό φόρεμα Versace που φορούσε η Britney Spear

Η Britney φόρεσε για τελευταία φορά το ίδιο φόρεμα το 2002

Η Blake Lively  έλαμψε στην πρεμιέρα του It Ends With Us στη Νέα Υόρκη, βγαίνοντας με ένα εντυπωσιακό φόρεμα Versace με ένα ένα ώμο που φορούσε η Britney Spears .

Η 36χρονη σταρ των Deadpool & Wolverine φαινόταν εντυπωσιακή μέσα σύνολο που είχε αρχικά είχε φορέσει η 42χρονη Britney, σε μια επίδειξη Versace το 2002 στο Μιλάνο.

Το εντυπωσιακό φόρεμα είναι διακοσμημένο με παστέλ πέτρες, δημιουργώντας ένα αστραφτερό αποτέλεσμα που η Blake υποστήριξε χωρίς κόπο.

Ακριβώς όπως έκανε η ποπ σταρ στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η Blake επέλεξε ένα απλό nude μανικιούρ για να συμπληρώσει το λαμπερό ντύσιμο. «Η απόλυτη βασίλισσα που μας έκανε όλους να θέλουμε να λάμπουμε να γράφουμε και να μοιραζόμαστε τις ιστορίες μας», είπε η Blake στο Instagram της, μοιράζοντας μια φωτογραφία της Britney με το φόρεμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

«Britney, εμείς οι millennials έχουμε όλοι μια ιστορία μιας στιγμής ή χρόνων που μας έκανες να θέλουμε να λάμψουμε και να εμπνεύσουμε δέος, με δύναμη, χαρά και απίστευτα σκληρή δουλειά. Ευχαριστούμε για το παράδειγμά σου και τη συνεισφορά σου στο να αφηγηθούν τις ιστορίες τους οι γυναίκες . Τόσο ενθουσιασμένος με τη βιογραφική σου και ό,τι έχεις να έρθεις».

Η Blake, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Ryan Reynolds και τον φίλο της Hugh Jackman, έδειξε το άνετο και αστραφτερό φόρεμά της. Το λαμπερό της χαμόγελο και το απαλό, ροδακινί-ροζ μακιγιάζ της έδωσε την τελική εντυπωσιακή πινελιά στην εμφάνισή της.

Ο Ryan, 47 ετών, φαινόταν και αυτός λαμπερός με ένα κοστούμι στο πράσινο της ελιάς σε συνδυασμό με ένα ιβουάρ πουκάμισο.

Μια απαλή ρόζ μικρή μπουτουνιέρα στο πέτο του πρόσθεσε μια πινελιά κομψότητας καθώς πόζαρε δίπλα στη σύζυγό του. Το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά: τον James, την Inez, την Betty και τον Olin.

photo marieclairerussia
photo instagram/@marieclairerussia

Παρά την πολυάσχολη καριέρα τους, το ζευγάρι παραμένει αφοσιωμένο στην οικογένειά του.

cover photo instagram/@marieclairerussia

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED