Skip to main content
vanessa hudgens 5b619a34

Τα καλοκαιρινά νύχια της Vanessa Hudgens μοιάζουν με πολύτιμους λίθους

Η τάση των cat-eye nails ταιριάζει ακριβώς στην τρέχουσα εμμονή της μόδας και της ομορφιάς με τον φουτουρισμό.

Από τα chrome νύχια μέχρι την silver fashion, η απόκοσμη αισθητική έχει μπει ξαφνικά στη ζωή όλων μας (και στις ντουλάπες) από ένα σημείο ή στο άλλο. Μια απόκλιση από τα μινιμαλιστικά μανικιούρ , αλλά όχι τόσο υπερβολικά όσο τα τρισδιάστατα σετ με διαμάντια, τα cat-eye ή τα βελούδινα νύχια είναι η τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο εντυπωσιακό και το απλό. Η Vanessa Hudgens είναι η τελευταία διασημότητα που συμμετέχει στην τάση αυτή.

Η καλλιτέχνης νυχιών της ηθοποιού, Zola Ganzorigt, μοιράστηκε μια πρώτη ματιά του μανικιούρ στο Instagram της. Το δίδυμο επέλεξε μια μοβ βάση στα φυσικά νύχια της Hudgens σε σχήμα αμυγδάλου. Κάθε δάχτυλο καλύπτεται με ένα ασημί-μωβ cat eye, δημιουργώντας ένα εφέ σαν καθρέφτη με μεταλλικό φινίρισμα.

 

Στο βίντεο, η Hudgens μετακινεί τα άψογα περιποιημένα νύχια τη

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

ς για να βεβαιωθεί ότι έχουμε μια καλή ματιά στο πώς μπορούν να φανούν τα νύχια στο φως. Καθώς η ηθοποιός περνά στην εποχή της μαμάς (αυτή και ο σύζυγός της καλωσόρισαν το πρώτο τους μωρό στις 4 Ιουλίου), το μωβ χρώμα με το φυσικό μήκος είναι μια επιλογή ταυτόχρονα λαμπερή και απαλή.

Για να επιτευχθεί η ψευδαίσθηση του cat-eye, μια διαγώνια μεταλλική γραμμή βάφεται σε όλο το νύχι. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αναδημιουργήσετε το look. Το μαγνητικό βερνίκι νυχιών διευκολύνει τη μίμηση καθώς το σχήμα του μαγνήτη μετατοπίζει το βερνίκι για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση.

H Ganzorigt είναι μία κορυφαία διασημότητα nail artist με ένα rolodex από πελάτες υψηλού προφίλ όπως η Hailey Bieber, η Adele και αρκετές Kardashians. Έχει δημιουργήσει επανειλημμένα κομψές στιγμές μανικιούρ για την Hudgens, συμπεριλαμβανομένου ενός ombre glazed σετ στα Όσκαρ. Άλλωστε, η ηθοποιός σπάνια αποφεύγει τα διασκεδαστικά νύχια. Σε μια ανάρτηση γενεθλίων προς τη σταρ του High School Musical, η Ganzorigt έγραψε ότι δεν υπάρχει ποτέ βαρετή στιγμή με τη Hudgens, και αυτό ισχύει και για τα μανικιούρ της.

Cover Photo: Instagram/vanessahudgens

RECENT

RELATED