Skip to main content
likewomangr ta kalitera kalokairina top d1dfbb0b

Βαρεθήκατε το κλασσικό καλοκαιρινό τοπ; Δοκιμάστε αυτές τις 7 ευέλικτες στυλιστικά εναλλακτικές λύσεις

Το τέλειο καλοκαιρινό τοπ έχει γίνει η εμονή στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα.

Αν και όλες λατρεύουμε ένα καλό απλό λευκό μπλουζάκι, υπάρχει κάτι σχετικά με τη ζέστη των +30 βαθμών του Αυγούστου και της καταιγιστικής ζέστη, που κάνει αφόρητο σε οποιοδήποτε μήκος και αν είναι. Τι κάνουμε;

Μετά από αμέτρητες ώρες έρευνας, καταλάξαμε σε μια οριστική λίστα με επτά καλοκαιρινά μπλουζάκια που είναι μια εύκολη εναλλακτική όσο το αξιόπιστο λευκό Tshirt. Τα κριτήριά μας; Να είναι δροσερά και αμάνικα, να ταιριάζουν με όλα τα παντελόνια της γκαρνταρόμπας μας και φυστικά με μάξι φούστες.

Όπως πάντα, οι πασαρέλες της εβδομάδας μόδας ήταν βασικό μέρος της έρευνάς μας και δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να δούμε ότι το ασύμμετρο τοπ ήταν μια ουσιαστική προσθήκη στη γκάμα μας, όπως της Norma Karmali και τη Reformation. Κατά τα άλλα, το γιλέκο, είναι στις τοπ επιλογές εδώ και μερικές σεζόν, και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι φαίνεται υπέροχο με slouchy τζιν.

Φυσικά, υπάρχουν τόσα άλλα στυλ για να διαλέξετε. Παρακάτω θα βρείτε 7 εναλλακτικές για να δημιουργήσετε μοναδικά outfits το υπόλοιπο του καλοκαιριού!

1| Halter top

Τα halter tops αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο τις γυναίκες που έχουν στενούς ώμους και λεπτά χέρια. Είναι η καλύτερη επιλογή εάν θέλεις ένα elegant look, δίνοντας ένα hint από το δέρμα σου!

Screenshot 4

aesthet.com

zeusndione.com

2| Vest

Τα τελευταία χρόνια τα vests έχουν μπει δυναμικά στον χώρο της μόδας! Το φετινό καλοκαίρι μπορείς να κάνεις μοναδικά looks συνδυάζοντάς τα με ένα παντελόνι στις ίδιες αποχρώσεις.

Screenshot 5

ckontova.com

stelioskoudounaris.com

3| Saten top

Η απαλή και μεταξένια υφή του σατέν προσδίδει ένα glamour ύφος στα καλοκαιρινά σου looks. Μπορεί να το συνδυάσεις με ένα jeans ή shorts για ένα πιο casual look ή με μία φούστα για πιο επίσημες περιστάσεις.

Screenshot 6

ckontova.com

zara.com

4| Ασύμετρα top

Άλλο ένα trend το οποίο ήρθε στην επιφάνεια μέσω της Kylie Jenner. Σε μία από τις συλλογές του νέου της brand ρούχων. Έκτοτε ,τα ασύμμετρα tops κυριάρχησαν στα καταστήματα. Γιατί να επιλέξεις ένα κλασσικό top όταν μπορείς να δώσεις στο look σου λίγο πιο edgy στοιχεία;

Screenshot 7

aesthet.com

mindyourstyle.gr

5| Strapless top

Αυτού του είδους τα tops αποφεύγονται από πολλές από εμάς. Και αυτό επειδή ένα τέτοιο είδους top έρχεται και με τα δικά του προβλήματα. Γενικότερα εμείς το προτείνουμε για τα πιο αδύνατα σώματα καθώς διαγράφουν μοναδικά το σώμα.

Screenshot 8

milkwhite.gr

mindmatter.gr

6| The logo top

Είναι μια πιο funky επιλογή για να ξεφύγεις από τα basic T- shirts! Μη φοβηθείς να επιλέξεις τις έντονες αποχρώσεις και τα «έντονα» logos.

Screenshot 12

vassiakostara.com

karavanclothing.com

7| Smocked top

Είναι η πιο girly επιλογή που μπορείς να βρεις στα καταστήματα. Είτε strapless είτε με τιράντες συνδυασμένα με jean shorts είναι το ιδανικό outfit για τις καλοκαιρινές σου βόλτες.

Screenshot 13

celestino.gr

hm.com

cover photo zara.com

Είμαι εδώ να εξερευνήσουμε παρέα τον ατελείωτο κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Ακολούθησέ με σε αυτό το το υπέροχο ταξίδι!

RECENT

RELATED