Skip to main content
likewomangr kendall jenner paris 2024 6ea62202

Η Kendall Jenner εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Η Kendall Jenner κατάφερε και πάλι να μαγνητίσει τα βλέμματα με το εντυπωσιακό της look στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Γνωστή για το ξεχωριστό της στυλ και τη δυνατότητά της να υιοθετεί τις τελευταίες τάσεις της μόδας, η Kendall εμφανίστηκε με ένα σύνολο που συνδύαζε κομψότητα, νεανικότητα και σπορ στοιχεία.

Η Kendall Jenner έφερε το αληθινό αμερικανικό πνεύμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι την Πέμπτη. Το μοντέλο εθεάθη να φοράει μια ολόσωμη εμφάνιση Polo Ralph Lauren στον τελικό της Γυναικείας Καλλιτεχνικής Γυμναστικής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Η Jenner είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον αθλητισμό, αφού η ίδια έχει δείξει την αγάπη της στην ιππασία μέσω της τηλεοπτικής σειράς της. Μάλιστα σε μια συνέντευξή της έχει δηλώσει πως αν δεν ήταν μοντέλο μάλλον θα ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες ιππεύοντας.

Ακολουθώντας ένα sporty αλλά ταυτόχρονα chic style, η Kendall φόρεσε ένα jacket Polo Ralph Lauren συνδυάζοντάς το με ένα λευκό τοπ, ένα blue jean και ένα καπέλο του μπειζμπολ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το συγκεκριμένο jacket μάλιστα θα φορεθεί στην τελετή λήξης των αγώνων από τους σημαιοφόρους.

Η Kendall Jenner κατάφερε για ακόμα μία φορά να ξεχωρίσει και να αποδείξει με την απλότητά της πως η μόδα και ο αθλητισμός μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά.

cover photo instagram/@justjared

Είμαι φοιτήτρια στο τμήμα Νοσηλευτικής, αλλά η αγάπη μου για την μόδα με οδήγησε στους δρόμους της αρθρογραφίας. Εκ φύσεως ανήσυχο πνεύμα και εθισμένη στα περιοδικά μόδας. Πιστεύω ότι πίσω από κάθε fashion item κρύβεται μια ιστορία και μαζί ελπίζω να την ανακαλύψουμε.

RECENT

RELATED