Skip to main content
ZOU89324 b63c2520

Re-opening για το νέο κατάστημα της Sephora στο εμπορικό κέντρο στο The Mall Athens

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καινοτόμου και πολύ εντυπωσιακού καταστήματος της Sephora στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens – τη Δευτέρα 01 Ιουλίου – καλοσωρίζοντας τον μήνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.   Το πολυαναμενόμενο re-opening πραγματοποιήθηκε σε απόλυτο party mood, καλοσωρίζοντας τον κόσμο με δυνατή μουσική,  custom made ποτά και γλυκίσματα, ένα εντυπωσιακό photo booth και διαφορετικά happenings που ξεσήκωσαν τα summer vibes των προσκεκλημένων και του κοινού.

Στις 12.00 το μεσημέρι, στο δεύτερο επίπεδο του εμπορικού, το νέο κατάστημα  Sephora  φιλοξένησε πλήθος εκπροσώπων από τον χώρο των media, διακεκριμένες beauty editors καθώς και δεκάδες influencing personalities, οι οποίοι τίμησαν τα εγκαίνια με την παρουσία τους και είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο νέο κατάστημα, να γνωρίσουν νέες καλοκαιρινές σειρές από αγαπημένα μας beauty brands  και φυσικά να κάνουν τις αγορές τους.

Στις 16.00 η ομάδα της Sephora έκοψε την εντυπωσιακή κορδέλα του καταστήματος και υποδέχτηκε το κοινό σε ένα άκρως γιορτινό κλίμα, το οποίο περίμενε σύσσωμο για να διεκδικήσει δεκάδες δώροεπιταγές και δώρα αξίας 150 ευρώ.

Το ανανεωμένο κατάστημα της Sephora πλέον προσφέρει μια ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία αγορών με περισσότερες επιλογές ομορφιάς.

MG 2648

Η Νατάσα Μπερέκου, η Αγγελική Δούκα, CEO & Founder της Ginger Communications, η Σουζάνα Κενγκίτση και η Ευφροσύνη Πολυζώη

Τι νέο θα βρείτε:

  • Μεγαλύτερη Συλλογή HAIRCARE:Εξερευνήστε τη διευρυμένη συλλογή προϊόντων περιποίησης μαλλιών, με προϊόντα για κάθε τύπο μαλλιών και ανάγκη.
  • Ολοκληρωμένη Συλλογή RARE + TARTE:Ανακαλύψτε τις αγαπημένες σας μάρκες RARE BEAUTY και TARTE COSMETICS σε μια πλήρη συλλογή που θα ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας στο μακιγιάζ.
  • MAKEUP BY MARIO:Η πολυαναμενόμενη σειρά μακιγιάζ του διάσημου makeup artist Mario Dedivanovic είναι πλέον διαθέσιμη στο κατάστημά μας.
  • ILIA + GRANDE COSMETICS:Απολαύστε την ποικιλία προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης από τις μάρκες ILIA και GRANDE COSMETICS, που φημίζονται για τα φυσικά και καινοτόμα τους προϊόντα.
  • Νέο BENEFIT Brow Bar:Ένα νέο brow bar που θα λατρέψουν όλοι! Ελάτε να απολαύσετε υπηρεσίες φρυδιών από τους ειδικούς μας και να αποκτήσετε τα τέλεια φρύδια που πάντα επιθυμούσατε.

ZOU88857

Η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Γιώργος Πράσινος

Η δήλωση της Μαρίλιας Τόμπρας, Country Director της Sephora:

“Είμαι ιδιαίτερα περήφανη και ενθουσιασμένη με την επαναλειτουργία του νέου καταστήματος Sephora στο The Mall Athens. Το re-opening του καταστήματος αποτελεί για εμάς μια μέρα ορόσημο, συνεχίζοντας να αναβαθμίζουμε την εμπειρία αγορών ομορφιάς για τους πελάτες μας.

ZOU88617

Η Ελίνα Καλιτζάκη

Το ανανεωμένο κατάστημα μας, αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας στην καινοτομία, την ποιότητα και την εξαιρετική εξυπηρέτηση. Η ομάδα μας εργάστηκε αδιάκοπα για να δημιουργήσει έναν χώρο που όχι μόνο ανταποκρίνεται αλλά ξεπερνά τις προσδοκίες της beauty κοινότητας. Με μοντέρνο σχεδιασμό, μεγάλη γκάμα προϊόντων και state-of-art τεχνολογία, το κατάστημα προσφέρει μια πραγματικά ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη εμπειρία αγορών.

Πάντα πιστεύαμε ότι η ομορφιά είναι για όλους και αυτό το κατάστημα ενσαρκώνει τη συγκεκριμένη φιλοσοφία παρέχοντας ένα συμπεριληπτικό και φιλόξενο περιβάλλον όπου όλοι μπορούν να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να απολαύσουν τις τελευταίες τάσεις και προϊόντα ομορφιάς. Η έμπειρη και παθιασμένη ομάδα μας είναι έτοιμη να προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές και να βοηθήσει κάθε πελάτη να βρει ότι αναζητεί.

IMG 6412

Tάνια Νικολοπούλου

Η επαναλειτουργία του καταστήματός μας δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά της απίστευτης ομάδας μας, καθώς και την αμέριστη υποστήριξη των πιστών πελατών μας. Είμαστε ευγνώμονες για τη συνεχή εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό σας, που μας εμπνέει να συνεχίσουμε να υπερβαίνουμε τα όρια του λιανικού εμπορίου ομορφιάς.

MG 2600

Η Μαρίτα Πάρας και η Bella Rivv

Προσκαλώ τον κόσμο να επισκεφτείτε το κατάστημά μας και να ζήσετε τη μαγεία της Sephora. Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε και να γιορτάσουμε μαζί αυτό το συναρπαστικό νέο κεφάλαιο.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας!”

Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το ανανεωμένο μας κατάστημα και να ανακαλύψετε όλες τις νέες προσθήκες που κάναμε για εσάς. Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε και να σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία αγορών.

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED