Skip to main content
likewomangr jennifer lopez ben affleck diazigio ad506d39

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Οριστικό τέλος για το ζευγάρι. Τα έγγραφα διαζυγίου είναι «έτοιμα να κατατεθούν»

Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez είναι πια στην τελική ευθεία για την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους μετά από δύο χρόνια γάμου και τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να τους σταματήσει.

Το ζευγάρι δεν έχει εμφανιστεί μαζί εδώ και μήνες και έχει αντιμετωπίσει συνεχιζόμενες φήμες χωρισμού. Οι φήμες κυκλοφόρησαν όταν ο Ben προχώρησε σε μία σκληρή κίνηση στα γενέθλια της JLo ενώ εκείνη γιόρταζε τη μεγάλη της μέρα χωρίς εκείνον στο πλευρό της. Ο 51χρονος ηθοποιός αγόρασε ένα νέο σπίτι 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Pacific Palisades, το οποίο ονομάστηκε «το σπίτι του εργένη».

Εν τω μεταξύ, η τραγουδίστρια JLo, ολοκλήρωσε την πώληση του ρετιρέ τεσσάρων υπνοδωματίων της στη Νέα Υόρκη την ίδια μέρα για ένα εκπληκτικό ποσό 23 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Η νέα αγορά σπιτιού του Ben έρχεται αφότου το ζευγάρι κατέθεσε δημόσια την κοινή έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς για τo ποσό των 68 εκατομμυρίων δολαρίων.

Υποστηρίχθηκε ότι η αγορά του σπιτιού του ήταν «μαχαίρι στην καρδιά» για την Jennifer. Εν τω μεταξύ, πρόσφατες αναφορές ισχυρίστηκαν ότι ο ηθοποιός του Good Will Hunting, Ben, 51, και η τραγουδίστρια JLo, 55 ετών, προχωρούν στο διαζύγιό τους αφού προσπάθησαν για αρκετές εβδομάδες να λύσουν τα πράγματα μεταξύ τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Τα έγγραφα διαζυγίου του ζευγαριού λέγεται ότι είναι «οριστικοποιημένα, αλλά δεν έχουν κατατεθεί ακόμη», ανέφεραν πηγές στη MailOnline. Χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Ολοκλήρωσαν τα χαρτιά του διαζυγίου μαζί της πριν από ένα μήνα, αλλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να τα καταθέσουν οριστικά. Πάλεψαν για να λειτουργήσει, αλλά δεν τα κατάφεραν».

Σύμφωνα με τις πηγές, το ζευγάρι δεν μπορούσε να «συμβιβαστεί». Ο Ben και η Jennifer Lopez αναζωπύρωσαν τον έρωτά τους το 2021, 17 χρόνια αφότου διέκοψαν τον πρώτο τους αρραβώνα. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα του Gigli το 2001 και χρονολογήθηκαν από τα μέσα του 2002 έως το 2004. Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουν θέσει προς πώληση το κοινό τους σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς μόλις ένα χρόνο μετά την αγορά του ακινήτου, το οποίο διέθετε 12 υπνοδωμάτια και 24 μπάνια, ένα γκαράζ 12 αυτοκινήτων , δωμάτιο για στάθμευση 80 αυτοκινήτων, ρετιρέ ξενώνα 5.000 τετραγωνικών ποδιών, σπίτι φύλαξης και φυλάκιο δύο υπνοδωματίων καθώς και πισίνα και κλειστό αθλητικό συγκρότημα.

Η JLo λέγεται ότι «τρόμαξε» όταν ανακάλυψε ότι ο Ben είχε πάρει όλα τα υπάρχοντά του. Ρίχνοντας λάδι στη φωτιά νωρίτερα αυτό το μήνα, ο ηθοποιός φαινόταν ενοχλημένος με την απόφαση της συζύγου του να περάσουν την επέτειό τους χωρίς αυτόν. Τον τράβηξαν φωτογράφοι στο Λος Άντζελες και έδειχνε εξαιρετικά αναστατωμένος, ενώ η τραγουδίστρια των Hustlers εθεάθη στην άλλη άκρη της χώρας, να κάνει ποδήλατο, με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Εν τω μεταξύ, απόλαυσε ένα πάρτι γενεθλίων με θέμα τον Μπρίτζερτον χωρίς τον σύζυγό της στο πλευρό της. Οι φίλοι και η οικογένειά της ήταν παρόντες ενώ ο Ben παρέμεινε στο Λος Άντζελες χωρίς αυτήν.

cover photo instagram/@marieclairerussia

RELATED