Skip to main content
likewomangr JLO STREET STYLE 131185e7

Jennifer Lopez: Το street style trend που θα θέλεις να υιοθετήσεις asap!

Λίγες μέρες μετά τα 55α γενέθλιά της, γιορτάζοντας με ένα ένα τέλειο πάρτι σε στυλ «Bridgerton», η Jennifer Lopez επέστρεψε στην καθημερινότητα της Νέας Υόρκης, χωρίς να χάσει την έμφυτη κομψότητα της.

Ο φακός την έπιασε να πηγαίνει για μεσημεριανό, καθώς φώτιζε τους δρόμους του Big Apple με ένα chic σύνολο. Συνδύασε το ψηλόμεσο τζιν της με ένα λευκό crop top, και ένα oversized λευκό σακάκι με σχισμένα μανίκια. Όμορφη και λαμπερή, η JLo δεν παραλείπει να κάνει τους οπαδούς της να χαμογελούν, παρά τις όλο και πιο επίμονες φήμες για κρίση γάμου με τον Ben Affleck.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WHOOPSEE (@whoopsee.it)

Για αξεσουάρ, η Lopez επέλεξε statement σκουλαρίκια κρίκους και μια μαύρη τσάντα Hermès Birkin.

Λιγότερο από 24 ώρες αφότου φόρεσε το σακάκι της, η Lopez ξεκίνησε τις δουλειές της με μια ακόμη casual-meets-chic εμφάνιση. Η σταρ φωτογραφήθηκε να πηγαίνει σε συναντήσεις το πρωί της Παρασκευής φορώντας ένα εφαρμοστό σακάκι και φαρδύ τζιν. Συνδύασε το look της με ένα απλό λευκό Τ, τα ίδια γυαλιά ηλίου και σκουλαρίκια και λευκή τσάντα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maedeh_jlover (@jlo_maedeh)

Το τζιν ήταν βασικό outfit σε πολλές από τις πρόσφατες street style στιγμές της. Τον Απρίλιο , εθεάθη να φοράει ένα JNCO-esque σε πολλές περιπτώσεις, συνδυάζοντάς το με τα πάντα, από υπέροχα κασμιρένια πουλόβερ μέχρι πλεκτά μπλουζάκια bodycon.

cover photo instagram/@voguemagazine

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED