Skip to main content
Cover Photo Holy Bag 1 f1ca45ac

Πώς να επιλέξεις την ιδανική τσάντα για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Αυτό το καλοκαίρι – όπως κάθε καλοκαίρι – έχεις ανάγκη από ανανέωση.

Ξεκινώντας από την γκαρνταρόμπα σου, τι είναι ποιο ιδανικό από μια  νέα τσάντα που όχι μόνο συμπληρώνει τα σύνολα σου αλλά και αντανακλά την προσωπικότητά σου; Είτε προτιμάς την διαχρονική κομψότητα μιας tote bag είτε την αίγλη μιας bucket bag, υπάρχει η σωστή τσάντα που σε περιμένει για να αναβαθμίσεις σε statement κάθε σου εμφάνιση.

Artemis

Artemis

Πως να επιλέξεις την ιδανική τσάντα για εσένα

Λάβε Υπόψη τον Τρόπο Ζωής Σου: Επίλεξε μια τσάντα που ταιριάζει στις καθημερινές σου δραστηριότητες, είτε πρόκειται για μια ευρύχωρη shopper που θα κρατάς στη δουλειά και στα ψώνια σου, είτε για μια mini bag για all day και βραδινές εξόδους.

Προτίμησε την Ευελιξία: Αναζήτησε τσάντες που μπορούν να προσαρμοστούν στο στυλ σου το ίδιο εύκολα, πρωί και βράδυ.

Προτεραιότητα στην Ποιότητα: Επένδυσε σε μία τσάντα που θα είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής κατασκευής για να εξασφαλίσεις ότι θα αντέξει στον χρόνο.

Πριν ξεκινήσεις να ψάχνεις, εμείς επιλέξαμε από το αγαπημένο μας Brand Τhe Holy Bag, 5 τσάντες από την νέα συλλογή The Goddess, για να βρεις αυτήν που θα κάνεις δική σου.

Hestia mini

Hestia Mini

Σε κάθε The Holy Bag θα παρατηρήσεις τον υπέροχο δεσμό που αναπτύσσεται μεταξύ του δέρματος και της ψάθας που σε συνδυασμό με τη χρωματική παλέτα των γήινων  αποχρώσεων (ταμπά, μπεζ της άμμου, καστανό, μαύρο) μας κάνει να σκεφτούμε αυθόρμητα τους συνδυασμούς που θα μπορούμε να κάνουμε και τα μέρη που θα τις κρατήσουμε.

Η minimal αισθητική και οι λεπτομέρειες που κερδίζουν στα σημεία -κάθε τσάντα είναι μοναδική, εφόσον κατασκευάζονται στην Ελλάδα από εξειδικευμένους τεχνίτες στο χέρι- έχουν φέρει τις Holy Bags πρώτες στη λίστα με τα αγαπημένα μας brand.

Πάμε να δούμε τις top επιλογές από την νέα συλλογή The Goddess Collection της

The Holy Bag

1| ΗΚλασικήTote bag

Οι tote bags είναι από τα απαραίτητα στυλ τσάντας στη ντουλάπα κάθε γυναίκας. Είναι διαχρονικές, τις αγαπάμε και είναι πάντα στις πρώτες θέσεις στη λίστα των επιλογών μας. Είναι ευρύχωρες, stylish και ιδανικές για να μεταφέρεις όλα τα απαραίτητα, από το πρωί στη δουλειά έως και μια βραδινή έξοδο, μετά την δουλειά.

Hera 

Hera

2| Η απαραίτητη Mini Bag: Οι mini bagsσυνεχίζουν να κυριαρχούν στη σκηνή των πολυτελών τσαντών, προσφέροντας μια κομψή και μοντέρνα επιλογή για όσες μεταφέρουν λίγα αντικείμενα. Αυτές οι τσάντεςκρατιούνται από το πρωί, στις βραδινές μας εξόδους ή σε ένα στιλάτο brunch.

semele

Semele

  1. 3| Ηmust have Crossbody

Οι  Crossbody τσάντες είναι ιδανικές για όσες από εμάς είμαστε συνεχώς εν κινήσει, προσφέροντας τόσο στυλ όσο και πρακτικότητα. Είναι τέλειες για καθημερινές περιπέτειες και μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε βραδινές τσάντες, ακόμη και στο favorite item των διακοπών μας, μιας και συνδυάζονται εύκολα με τα περισσότερα outfits.

heos3 

Heos

 4| Ηmust-have Bucket Bag

Οι Bucket Bags είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ, ιδανικό για μια μέρα στην παραλία ή στην βόλτα. Αυτές οι τσάντες, συνδυάζουν την vintage αισθητική με την χαλαρή αίσθηση του καλοκαιριού και την κομψότητα της υψηλής μόδας.

Athena

Athena

5| HtrendyShopping Bag

Οι Shopping bags  είναι σταθερή αξία κι αυτό το καλοκαίρι. Ο σύγχρονος συνδυασμός της ψάθας με δέρμα τις καθιστούν τόσο στιλάτες, όσο και πρακτικές. Οι Shopping bags είναι ιδανικές για καθημερινή χρήση και θα προσθέσουν μια έξτρα πινελιά κομψότητας, σε κάθε μας σύνολο.

rea

Rea

Ανακάλυψε  ΕΔΩ όλη τη συλλογή The Goddess Collection SS 2024 από την The Holy Bag.

Eshop

Follow the brand: Facebook | Instagram | Tik Tok

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED