Skip to main content
likewomangr kim kardashian skincare 2c12836e

Η Kim Kardashian ορκίζεται στην καινούργια περιποίηση προσώπου…με σπέρμα Σολομού

Η αλήθεια είναι ότι μας τράβηξε το μάτι…

Από τους ορούς σαλιγκαριού μέχρι περιποιήσεις προσώπου με αίμα, υπάρχει μια ολόκληρη σειρά από περίεργες και υπέροχες θεραπείες που οι διάσημοι έχουν υποστηρίξει ως το μυστικό για λαμπερό δέρμα, αλλά αυτή έχει διχάσει το διαδίκτυο…

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του Keeping Up with the Kardashians, η αγαπημένη μας drama queen, Kim , παραδέχτηκε ότι το μυστικό για την αξιοζήλευτη επιδερμίδα της είναι μια θεραπεία με ένα όχι και τόσο μυστικό συστατικό – το σπέρμα σολομού. «Έκανα μια περιποίηση προσώπου με ένεση σπέρματος σολομού στο πρόσωπό μου», εξήγησε στη σαστισμένη Kris Jenner .

Και δεν είναι η μόνη διάσημη που έχει κάνει θραύση δοκιμάζοντας τη θεραπεία. Πέρυσι, η Jen An παραδέχτηκε ότι το είχε δοκιμάσει και εκείνη.

Τι είναι η περιποίηση προσώπου με σπέρμα σολομού; 

Γνωρίζουμε ότι ακούγεται άγριο, αλλά η θεραπεία είναι στην πραγματικότητα πιο δημοφιλής από όσο νομίζετε. Μπορεί να έχετε ήδη ακούσει για ενέσεις πολυνουκλεοτιδίων (τον λιγότερο έντονο όρο για περιποίηση προσώπου σπέρματος σολομού). Αυτή η θεραπεία κατά της γήρανσης έχει κερδίσει δημοτικότητα ως ένας τρόπος για να βοηθήσει στην αναγέννηση του δέρματός, αξιοποιώντας τα οφέλη από το ναι, το μαντέψατε, το σπέρμα ψαριών, το οποίο μιμείται το ανθρώπινο DNA.

«Η διαδικασία περιλαμβάνει την εξαγωγή πολυνουκλεοτιδίων από τις γονάδες του σολομού». Το σπέρμα σολομού χρησιμοποιείται καθώς μιμείται περισσότερο τα δικά μας σχεδιαγράμματα DNA και η θεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο, το λαιμό, τα χέρια και το πιο δημοφιλές κάτω από τα μάτια».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να δείτε αποτελέσματα;

Οι ειδικοί λένε ότι τα πλήρη αποτελέσματα είναι ορατά μετά από μερικούς μήνες. «Τυπικά, δεν θα παρατηρήσετε κανένα όφελος για μερικές εβδομάδες», «Αυτό συμβαίνει επειδή η δράση των πολυνουκλεοτιδίων είναι σε κυτταρικό επίπεδο και αυτό απαιτεί χρόνο. Αν και μπορεί να παρατηρήσετε κάποια βελτίωση μετά από 2-3 εβδομάδες, το πλήρες αποτέλεσμα είναι ορατό σε περίπου 3 μήνες.»

Είναι ασφαλή τα ενέσιμα με σπέρμα σολομού;

Παρά το ελαφρώς τρομακτικό όρο, σύμφωνα με τους ειδικούς, οι ενέσεις είναι εντελώς ακίνδυνες. «Τα εξαιρετικά καθαρά σωματίδια διασφαλίζουν ότι λαμβάνετε μόνο την πιο καθαρή μορφή πολυνουκλεοτιδίων», λένε οι ειδικοί. «Ακόμη και μια αλλεργία στα ψάρια δεν σας αποκλείει να επωφεληθείτε από αυτή τη θεραπεία».

Λόγω του γεγονότος ότι τα πολυνουκλεοτίδια αιωρούνται στο νερό, διασκορπίζονται εύκολα χωρίς κανένα κίνδυνο μπλοκαρίσματος των αιμοφόρων αγγείων, σε αντίθεση με τα δερματικά που μπορεί να είναι λίγο πιο επικίνδυνα. «Δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμοι κίνδυνοι στην τακτική χρήση πολυνουκλεοτιδίων, στην πραγματικότητα, καθώς συνεχίζουμε να γερνάμε, μπορεί να είναι κάτι που πρέπει να λάβουμε υπόψη σε μακροπρόθεσμη βάση».

Ας το έχουμε λοιπόν υπόψη. Εσείς θα δοκιμάσετε αυτήν την περίεργη θεραπεία; Ίσως θα μπορούσαμε να μπούμε στον πειρασμό…

cover photo instagram/@kimkardashian

Ως φοιτήτρια του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής στο ΕΚΠΑ , ενδιαφέρομαι πολύ για τα τοπικά και τα διεθνή θέματα, όμως μπορώ να ομολογήσω πως η μεγάλη μου αγάπη, ήταν ανέκαθεν η «γυναίκα» και ο,τι συμπεριλαμβάνει αυτή, ομορφιά, καλαισθησία, περιποίηση. Από μικρή διάβαζα πολλά βιβλία και έγραφα ποιήματα, στίχους και κείμενα γιατί αυτό με βοηθούσε να εκφράζομαι. Έτσι, το γράψιμο έγινε για εμένα τρόπος ζωής, μια συνήθεια που αδυνατώ να αποχωριστώ.

RELATED