Skip to main content
Likewoman 1200800 2 2 fe8fe9d9

Όλα τα This and That #171 | Τι είδαμε την εβδομάδα που πέρασε

Πιστές στο ραντεβού μας για άλλο ένα This and That με όλα τα νέα και όμορφα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας.

Don Julio Rosado: Η νέα ultra – premium τεκίλα με τη ροζ απόχρωση

Don Julio Rosado: Η νέα ultra – premium τεκίλα με τη ροζ απόχρωση

Η ultra – premium τεκίλα Don Julio, η No1 τεκίλα στο Μεξικό, επεκτείνει το portfolio της με το λανσάρισμα της Don Julio Rosado. Η νέα premium τεκίλα Don Julio Rosado είναι μια εξαιρετικά μοναδική reposado τεκίλα με μια λεπτή ροζ απόχρωση και γλυκές νότες καρύδας, αποξηραμένων φρούτων και καραμέλας. Λεία όπως καμία άλλη, αποτελεί την κατάλληλη προσθήκη σε κάθε συνάντηση με τα αγαπημένα πρόσωπα, ανάμεσα στα πάρτι και στις στιγμές διασκέδασης του φετινού καλοκαιριού. Η Rosado μάς συστήνεται ως μια τεκίλα ιδανική για κάθε στιγμή της ημέρας, προσφέροντας μια επιλογή υψηλής ποιότητας, δροσιάς και απόλαυσης.

Το επίσημο λανσάρισμα της Rosado, που περίμεναν με ανυπομονησία οι λάτρεις της τεκίλα, πραγματοποιήθηκε στον ultimate pink party προορισμό στην Ίμπιζα, σε ένα διήμερο γεμάτο μοναδικές στιγμές στα πιο hot spots του νησιού. Η Μαρίνα Βερνίκου, η Σουζάνα Κεγγίτση και η Χρυσάνθη Κουρούπη ήταν οι 3 content creators από την Ελλάδα που διασκέδασαν στα δημοφιλή bars της Ίμπιζας, απολαμβάνοντας την Rosado σκέτη, με πάγο και σε spritz. Η Don Julio Rosado είναι μια τεκίλα reposado που ξεχωρίζει για την παλαίωσή της σε βαρέλια κρασιού Ruby Port από την περίφημη οινοπαραγωγική περιοχή Duero, στη βόρεια Πορτογαλία. Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική τεκίλα reposado, με ένα απαλό ροζ χρώμα και ένα γευστικό προφίλ πλούσιο σε γεύση, που περιλαμβάνει γλυκές νότες από ξηρά κόκκινα φρούτα και καραμέλα.

COSMOTE και Telekom | Έδωσαν το «παρών» στη μεγάλη γιορτή για τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του EURO 2004 – Χορηγοί του σπουδαίου φιλικού ανάμεσα στους Legends 2004 και τους UEFA All Stars

https://www.youtube.com/watch?v=JmH37OUPt_U

Χορηγοί του φιλικού αγώνα ανάμεσα στους Legends 2004 και την ομάδα των UEFA All Stars ήταν η COSMOTE και η Telekom, στηρίζοντας τη μεγάλη γιορτή της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την κατάκτηση του EURO 2004. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Ιουλίου στο Έσσεν της Γερμανίας, τη γενέτειρα του Ότο Ρεχάγκελ, με την COSMOTE TV να αναλαμβάνει την παραγωγή και την αποκλειστική μετάδοσή του.

Είκοσι χρόνια μετά τον θρίαμβο της Πορτογαλίας, οι Πρωταθλητές Ευρώπης 2004 έδωσαν ξανά ραντεβού για να γιορτάσουν το σπουδαίο επίτευγμά τους αντιμετωπίζοντας την ομάδα επίλεκτων αστέρων της UEFA. Το κλίμα ήταν πανηγυρικό με τους Έλληνες παίκτες να γνωρίζουν την αποθέωση από τους χιλιάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά τη μεγάλη γιορτή. Η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν ο «ενορχηστρωτής» της επιτυχίας, ο Ότο Ρεχάγκελ, πάτησε στο χορτάρι για να χαιρετήσει τον κόσμο που βρέθηκε εκεί. Ο αγώνας έληξε 2-1 υπέρ των UEFA All Stars. Η ομάδα των Legends 2004 προηγήθηκε στο 15ο λεπτό με το γκολ του Στέλιου Γιαννακόπουλου. Στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης οι UEFA All Stars έφτασαν στην ισοφάριση με σκόρερ τον Λουίς Φίγκο, ενώ στο 71’ ο Λουίς Γκαρθία έγραψε το τελικό 1-2.

Το «παρών» στο σπουδαίο φιλικό έδωσαν οι COSMOTE και Telekom, αποτελώντας χορηγούς του αγώνα. Η COSMOTE στηρίζει ως χορηγός από το 2021 την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Champions For Life», η οποία ιδρύθηκε τον Μάιο του 2019, από την ομάδα των Legends 2004. Ενώ η Telekom, μέλος της οποίας είναι η COSMOTE, στηρίζει τον αθλητισμό, παίζοντας σημαντικό ρόλο στο φετινό UEFA EURO 2024™. Η Telekom αποτέλεσε επίσημο συνεργάτη της διοργάνωσης στον τομέα των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, των χορηγιών και της διαχείρισης των δικαιωμάτων. Παράλληλα, συνέδεσε τηλεπικοινωνιακά και τεχνολογικά όλα τα γήπεδα, τις εγκαταστάσεις των ομάδων, τα προπονητικά κέντρα και το International Broadcast Center.

Maria’s Records – Με μεγάλη υπερηφάνεια ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Single – “Summer Nights”

https://youtu.be/JhjHLcf4dnE?si=s9Vf1wbucHHbYxzn

Η ανεξάρτητη δισκογραφική, που έχει την έδρα της το Surrey (Βρετανική Κολομβία του Καναδά), με μεγάλο ενθουσιασμό, προωθεί την Ελληνοκαναδή καλλιτέχνιδα, Ναταλία Παρδάλη και τον Έλληνα καλλιτέχνη, Μάνο Τάκο, με την special έκδοση του Summer Nights που κυκλοφόρησε σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, στις 20 Ιουλίου 2024. Το Single – Summer Nights είναι μέρος του νέου άλμπουμ της Ναταλίας, με ήχους τζαζ, ποπ και χιπ χοπ. Αυτό το άλμπουμ άντλησε έμπνευση από ένα μπαρ έπειτα από συζητήσεις μεταξύ φίλων για τις ρομαντικές τους επιτυχίες και αποτυχίες.

Την Άνοιξη του 2024, η Ναταλία και ο Μάνος συναντήθηκαν στα μέσα κοινής δικτύωσης μετά από σύσταση ενός κοινού του φίλου. Η Ναταλία, ήξερε πάντα πως επιθυμούσε να κυκλοφορήσει μια Ελληνοαγγλική έκδοση του Summer Nights και για αυτό μόλις άκουσε τα μουσικά κομμάτια του Μάνου αναγνώρισε αμέσως πως θα ήταν τέλειος για το τραγούδι. Έτσι ήρθε σε επικοινωνία μαζί του ώστε να γράψει ελληνικούς στίχους. Ο Μάνος, ενθουσιασμένος με την ιδέα, έγραψε το ρεφρέν του τραγουδιού, Summer Nights, στα ελληνικά. Το Summer Nights δημιουργήθηκε από τον Murray Yates (κάτοχος χρυσού δίσκου) και την Ναταλία, το καλοκαίρι του 2023, εμπνευσμένοι από την λατινική τζαζ – ποπ και από την ελληνική ποπ. Αυτό το τραγούδι θα γίνει ο ύμνος του καλοκαιριού «…οδηγώντας και ακούγοντας στο dj play…στην Μύκονο!»

Προνομιακά πακέτα βεβαίωσης άθλησης από το ΜΗΤΕΡΑ

Προνομιακά πακέτα βεβαίωσης άθλησης από το ΜΗΤΕΡΑ

Η Παιδιατρική Κλινική του ΜΗΤΕΡΑ, πιστή στο όραμά της να παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα ιατρικών εξετάσεων, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των μικρών αθλητών, σε προνομιακές τιμές, έως 31 Οκτωβρίου 2024. Συγκεκριμένα τα πακέτα βεβαίωσης άθλησης είναι:

  • Βασικός έλεγχος FIT TO PLAY FOR KIDS με 60€ Περιλαμβάνει: Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Καρδιολογική Εξέταση, Έγχρωμο Triplex καρδιάς (CU). Παρέχεται βεβαίωση άθλησης.
  • Πλήρης έλεγχος FIT TO PLAY FOR KIDS GO με 80€ Περιλαμβάνει: Ηλεκτροκαρδιογράφημα, καρδιολογική εξέταση, έγχρωμο triplex καρδιάς (CU), οφθαλμολογική εξέταση παίδων. Παρέχεται βεβαίωση άθλησης.
  • Βασικός έλεγχος FIT TO SWIM FOR KIDS με 70€ Περιλαμβάνει: Ηλεκτροκαρδιογράφημα, καρδιολογική εξέταση, δερματολογική εξέταση, έγχρωμο triplex καρδιάς (CU). Παρέχεται βεβαίωση κολύμβησης.
  • Πλήρης έλεγχος FIT TO SWIM FOR KIDS GO με 100€ Περιλαμβάνει: Ηλεκτροκαρδιογράφημα, καρδιολογική εξέταση, δερματολογική εξέταση, έγχρωμο triplex καρδιάς (CU), οφθαλμολογική εξέταση παίδων. Παρέχεται βεβαίωση κολύμβησης.

Οι micro weddings συνεχίζονται για τη βραβευμένη εταιρία Rogdaki Events Trademark

Οι micro weddings συνεχίζονται για τη βραβευμένη εταιρία Rogdaki Events Trademark

Σε ένα πανέμορφο και ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουλίου, το «Κτήμα 48» φιλοξένησε έναν γάμο γεμάτο αγάπη και συναισθήματα. Το ζευγάρι, με καταγωγή από τη μακρινή Μελβούρνη, επέλεξε την Ελλάδα ως τον ιδανικό προορισμό για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα τους. Η επιλογή της Ελλάδας ως προορισμό για τον γάμο τους δεν ήταν τυχαία. Με την καθοδήγηση της βραβευμένης εταιρίας Rogdaki Events Trademark, η οποία εξειδικεύεται στη διοργάνωση πολυτελών εκδηλώσεων, το ζευγάρι απόλαυσε έναν ονειρεμένο γάμο, γεμάτο κομψότητα και στυλ.

Η γνωστή designer Άννα Μαρία Ρογδάκη δημιούργησε ένα σικ και λιτό σκηνικό, το οποίο ανέδειξε τη φυσική ομορφιά του χώρου. Η διακόσμηση περιλάμβανε φρέσκα λευκά άνθη και άπλετα φυσικά κεριά, προσδίδοντας έναν φιλόξενο και ατμοσφαιρικό τόνο στο event. Το ειδυλλιακό αυτό σκηνικό αποτέλεσε το τέλειο πλαίσιο για την ένωση δύο νέων και αγαπημένων ανθρώπων, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλες. Η επιλογή του «Κτήμα 48» και η άψογη οργάνωση της Rogdaki Events Trademark εξασφάλισαν ότι ο γάμος θα μείνει αξέχαστος τόσο για το ζευγάρι όσο και για τους καλεσμένους τους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στην καρδιά της Ελλάδας.

Σημαντικές δωρεές του Lifeline Hellas στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Σημαντικές δωρεές του Lifeline Hellas στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το Διοικητικό Συμβούλιο του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas παρευρέθηκαν στην παράδοση δύο ακόμη θερμοκοιτίδων στην μονάδα νεογνών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» τις οποίες προσέφερε το Lifeline Hellas χάρις στην δωρεά του Δρ. Ιωάννη Πατινιώτη και την δωρεά του Βασίλη και της Αλεξίας Σαβράμη. Η προσφορά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού έργου του Lifeline να αντικαταστήσει τις παλιές θερμοκοιτίδες με νέες, σύγχρονες. Παρόντες ήταν οι δωρητές Δρ. Ιωάννης Πατινιώτης και Βασίλης και Αλεξία Σαβράμη. Επίσης, παρόντες ήταν η Πρόεδρος του Lifeline Hellas Νάσια Παπαμανώλη, η Αντιπρόεδρος Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η Επίτιμη Αντιπρόεδρος Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, η Μαρίλλη Διαμαντή Συλλάνταβου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και η αδελφή της Πριγκίπισσας Αικατερίνη Μπέττυ Ρουμελιώτη. Εκ μέρους του νοσοκομείου, παρούσα ήταν η Δρ. Άννα Δασκαλάκη, Παιδίατρος – Νεογνολόγος – IBCLC, Διευθύντρια ΕΣΥ, Επιστημονικά Υπεύθυνη ΜΕΝΝ και ο Νίκος Ποδηματάς, Επιμελητής Α’ της κλινικής. Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ήταν ιδιαίτερα ευτυχής για την δωρεά των θερμοκοιτίδων και ευχαρίστησε τους δωρητές και το Διοικητικό Συμβούλιο του Lifeline Hellas καθώς τα δύο τελευταία χρόνια παραδόθηκαν δέκα θερμοκοιτίδες και δύο αναπνευστήρες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Η Λακιώτης Α.Ε στους “Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας”

Η Λακιώτης Α.Ε στους "Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας"

Για 3η συνεχή χρονιά, η εταιρία Λακιώτης Α.Ε. βραβεύτηκε στην τελετή απονομής των βραβείων “Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας” που πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουλίου 2024, ξεχωρίζοντας για τις επιδόσεις της, την καινοτομία και την προσήλωσή της στην ποιότητα. Οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» αποτελούν εδώ και χρόνια τον θεσμό που τιμά και αναδεικνύει τις κορυφαίες επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες που διαπρέπουν στο ελληνικό επιχειρείν. Τα βραβεία, βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών όπως αποτυπώνονται στις οικονομικές εκθέσεις τους και το βραβείο “Greek Business Champions”, που απέσπασε η εταιρία Λακιώτης Α.Ε. αφορά επιχειρήσεις που έχουν κύκλο εργασιών πάνω από 10 εκατ. ευρώ και κατέγραψαν ταυτόχρονη αύξηση μεγαλύτερη του 20%, τόσο στον κύκλο εργασιών όσο και στα κέρδη προ φόρων.

Στη φετινή 9η Τελετή Απονομής αναδείχτηκαν τα success stories της ελληνικής οικονομίας με την παρουσία περισσότερων από 400 υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου. Βραβεύτηκαν οι επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για τα επιτεύγματα και τις επιδόσεις τους εντός και εκτός ελληνικών συνόρων και φυσικά τιμήθηκαν οι άνθρωποι πίσω από αυτές τις επιτυχίες. Με τις συνεχείς διακρίσεις η εταιρία Λακιώτης επιβεβαιώνει πως επιδεικνύει συνεχή ανάπτυξη, επενδύοντας στην διεύρυνση του προϊοντικού χαρτοφυλακίου της, στην ανάπτυξη του δικτύου της, στην υιοθέτηση τεχνολογιών αιχμής και στο άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό. Με την υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών και την ενσωμάτωση της καινοτομίας στις καθημερινές της λειτουργίες, η Λακιώτης Α.Ε. έχει καταφέρει να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία, τόσο για τους πελάτες της όσο και για την ελληνική οικονομία συνολικά.

Εργαζόμενη μητέρα, σύζυγος, γυναίκα, blogger

RELATED