Skip to main content
jlo 1 20c529d7

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Προ των πυλών το διαζύγιό τους | Η κίνηση που φούντωσε τις φήμες

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck περνούσαν λίγο χρόνο χωριστά, ωστόσο τώρα φαίνεται ότι η απόσταση εφαρμόζεται και στην ακίνητη περιουσία τους.

Αφού πούλησαν το κοινό τους σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς – ένα τεράστιο ακίνητο 68 εκατομμυρίων δολαρίων με γήπεδα pickleball, ένα γκαράζ 12 αυτοκινήτων και ένα ρετιρέ ξενώνων – ο Affleck φέρεται να αγόρασε ένα νέο σπίτι στο Λος Άντζελες χωρίς τη σύζυγό του. Σύμφωνα με πηγές ακινήτων στο TMZ, ο ηθοποιός έκλεισε μεσεγγύηση σε μια έπαυλη με 5 υπνοδωμάτια και 6 μπάνια αυτή την εβδομάδα, ξοδεύοντας 20,5 εκατομμύρια δολάρια για το σπίτι του στο Pacific Palisades.

Τον Ιούνιο, ο Affleck και η Lopez προσπάθησαν να πουλήσουν αθόρυβα την κατοικία τους στο Beverly Hills προτού την διαθέσουν επίσημα στην αγορά νωρίτερα αυτό το μήνα. Το ζευγάρι αγόρασε το σπίτι τον Μάιο του 2023 για κάτι λιγότερο από 61 εκατομμύρια δολάρια. Όσον αφορά το γιατί πουλούσαν την έπαυλη, μια πηγή είπε στο People: «Στον Ben δεν άρεσε ποτέ το σπίτι. Είναι πολύ μακριά από τα παιδιά του». Ανέφεραν ότι ούτε η J.Lo απολάμβανε το ακίνητο, προσθέτοντας ότι «το σπίτι είναι πολύ μεγάλο για εκείνη».

Πριν αγοράσει το νέο του σπίτι, ο Affleck έμενε σε ένα ενοικιαζόμενο ακίνητο στο Λος Άντζελες. Έμεινε στη Δυτική Ακτή κοντά στα γυρίσματα του The Accountant 2 εκεί νωρίτερα φέτος. Η Lopez, εν τω μεταξύ, έκανε σόλο διακοπές στην Ιταλία προτού περάσει το καλοκαίρι της στο Χάμπτονς – όπου πέρασε τόσο την 4η Ιουλίου όσο και τα πλούσια 55α γενέθλιά της χωρίς τον σύζυγό της. Νωρίτερα αυτό το μήνα, οι δυο τους πέρασαν επίσης τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους σε αντίθετα άκρα της χώρας.

Άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον ισχυρίστηκαν ότι οι δυο τους «παίρνουν χώρο» ο ένας από τον άλλον μετά από «μήνες» που εργάζονται πάνω στα προβλήματά τους, με ορισμένες πηγές να κατηγορούν τις διαφορετικές προσεγγίσεις του ζευγαριού στη φήμη ως παράγοντα άγχους. Άλλοι είπαν στο People ότι «υπάρχουν βαθύτερα ζητήματα».

Τον Μάιο, η Jennifer Lopez αντιμετώπισε τις φήμες αφού ένας δημοσιογράφος ζήτησε «την αλήθεια πίσω από την κατάσταση». Εκείνη απλά γέλασε και είπε: «Ξέρεις καλύτερα για αυτό». Από τότε, ούτε εκείνη ούτε ο Affleck έχουν μιλήσει για τη σχέση τους, αν και η απόσταση τους φαίνεται να μιλάει από μόνη της.

RECENT

13 Αυγ 2024

RELATED