Skip to main content
likewomangr queen letizia Michael Douglas a0d1d313

Η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας μεταδίδει τη γοητεία του Χόλιγουντ στη συνάντησή της με τον Michael Douglas

Θα μπορούσε κανείς να περάσεις ως σταρ του Χόλιγουντ την βασίλισσα Letizia της Ισπανίας καθώς έφτασε στο μπλε χαλί σε ένα φεστιβάλ κινηματογράφου στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα χθες το βράδυ.

Η 52 ετών Ισπανίδα Βασίλισσα, εμφανίστηκς στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Atlantida Mallorca 2024 για να τιμήσει τους φετινούς υποψηφίους και νικητές.

Καθώς έφτασε στην εκδήλωση, η Letizia έλαμπε στο μεταλλικό λιτό ασημένιο φόρεμα της συνδυάζοντάς το με ασημένια σανδάλια.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, η οποία διεξήχθη έξω με τον ήρεμο καιρό της Μαγιόρκας, η Letizia απένειμε στον Douglas το διάσημο βραβείο Masters of Cinema.

Ο ηθοποιός είναι γνωστός ως θεατρικός βαρέων βαρών με πολλές διακρίσεις κάτω από τη ζώνη του, έχοντας πρωταγωνιστήσει κατά τη διάρκεια των δεκαετιών σε επιτυχίες όπως το Basic Instinct, το Fatal Attraction και το Wonder Boys.

Η Letizia εμφανίστηκε με ανεβασμένη διάθεση καθώς παρευρέθηκε στην εκδήλωση και απόλαυσε τις συζητήσεις με τον θρυλικό ηθοποιό.

Επέλεξε ένα λαμπερό make-up look που τόνιζε τα μάτια της με μια smokey σκιά. Για να συνδυάσει το σύνολό της, η βασιλική κρατούσε μια ασορτί τσάντα με παγιέτες και ολοκλήρωσε με εκθαμβωτικά σκουλαρίκια.

Η εμφάνισή της στην τελετή λήξης ήρθε αφού είχε επιστρέψει από το Παρίσι, όπου μαζί με τον βασιλιά Φελίπε είχαν παρευρεθεί στην  τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Η Ισπανίδα ήταν αναμφίβολα ανακουφισμένη που επέστρεψε σε ένα πιο ζεστό κλίμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Woman Madame Figaro (@woman_es)

Ο Michael Douglas ήταν ενθουσιασμένος καθώς κράτησε ψηλά το βραβείο που του απονεμήθηκε από τη βασίλισσα της Ισπανίας αυτό το Σαββατοκύριακο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @artistanotocias

cover photo instagram/@woman_es/ph credit Gtres

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

13 Αυγ 2024

RELATED