Skip to main content
likewomangr GIANMARCO TAMBERI b2b9bd02

Ο Ολυμπιονίκης Gianmarco Tamberi ζήτησε συγγνώμη στη σύζυγό του για την απώλεια της βέρας του στον Σηκουάνα

author likewoman

29 Ιούλ 2024

Ο Ιταλός άλτης εις ύψος Gianmarco Tamberi ζήτησε viral συγγνώμη από τη σύζυγό του για την απώλεια της βέρας του κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ο 32χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής κρατούσε τη σημαία για την Ιταλία, στο το σκάφος που μετέφερε τους αθλητές στον ποταμό Σηκουάνα, όταν το δαχτυλίδι γλίστρησε από το δάχτυλό του.

«Λυπάμαι αγάπη μου, λυπάμαι πολύ», έγραψε στο Instagram σε ανάρτησή του αφιερωμένη στη σύζυγό του, Chiara Bontempi Tamberi.

Ο αθλητής κατηγόρησε την «απώλεια πολλών κιλών» και τον «ακατάσχετο ενθουσιασμό» για το ατύχημα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HALFSHAVE (@gianmarcotamberi)

«Αν έπρεπε να συμβεί, αν έπρεπε να χάσω αυτό το δαχτυλίδι, δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο μέρος», έγραψε, υποστηρίζοντας ότι το δαχτυλίδι θα παραμείνει τώρα για πάντα στην κοίτη του ποταμού της πόλης της αγάπης.

Ονόμασε την κακή τύχη «ποιητική» και πρότεινε να ρίξουν και το δαχτυλίδι της Chiara στο ποτάμι.

«[Τότε] θα είναι μαζί για πάντα και θα έχουμε άλλη μια δικαιολογία για να ανανεώσουμε τους όρκους μας και να παντρευτούμε ξανά», είπε.

«Μόνο εσύ θα μπορούσες να το μετατρέψεις αυτό σε κάτι ρομαντικό», έγραψε η Chiara κάτω από την απολογία του συζύγου της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HALFSHAVE (@gianmarcotamberi)

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ο Tamberi κυμάτιζε τη σημαία της Ιταλίας στο πλευρό της τριπλής ολυμπιονίκης Arianna Errigo όταν το δαχτυλίδι έπεσε από το σκάφος και εξαφανίστηκε στο ποτάμι.

Το χαρακτήρισε «λίγες στιγμές που κράτησαν για πάντα».

Ο Tamberi προηγουμένως έγινε πρωτοσέλιδο στους Αγώνες του Τόκιο 2020 αφού μοιράστηκε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις ύψος με τον Mutaz Essa Barshim του Κατάρ. Και οι δύο επέλεξαν να μην υπερβούν την μπάρα των 2,37 μέτρων που είχαν καθαρίσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HALFSHAVE (@gianmarcotamberi)

Έχει επίσης κερδίσει την προσοχή για το μισοξυρισμένο μούσι κατά τη διάρκεια των αγώνων από το 2011 ως το «σήμα κατατεθέν» του στυλ.

cover photo instagram @gianmarcotamberi

RELATED