Skip to main content
likewomangr Victoria Beckham flat shoes 9db13ce2

Τα νέα stylish φλατ παπούτσια που έκαναν την Victoria Beckham να αποχωριστεί τις αγαπημένες της γόβες

Η σύζυγος του David Beckham είναι γνωστή για την αγάπη της για τις ψηλές γόβες…

Η Victoria Beckham λατρεύει να μοιράζεται τα νέα της σχέδια από την πολυπόθητη εταιρεία μόδας της με τον στρατό της στο Instagram – για μια σχεδιάστρια, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δεις τι σκέφτονται οι αγοραστές για τις πιο πρόσφατες δημιουργίες σου.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μας σόκαρε όλους αποκαλύπτοντας ένα νέο ζευγάρι παπούτσια ως μέρος της εξαιρετικά δημοφιλής συλλογής της – και ήταν φλατ! Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι αυτή ήταν μια μεγάλη αλλαγή για την 50χρονη, καθώς είναι τόσο διάσημη για ψηλοτάκουνα της. Και ας μην ξεχνάμε, είχε πει κάποτε, «Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στα φλατ».

Το στιγμιότυπο παρουσίαζε τα νέα της loafers, τα οποία βγαίνουν σε 3 χρώματα, μαύρο, oxblood και κρεμ. Η ίδια είπε για το στυλ: “Κάντε sophisticated look με τα διαχρονικά loafers αυτής της σεζόν, όμορφα φτιαγμένα με υπέροχο δέρμα και πολυτελές φινίρισμα. Διατίθεται αποκλειστικά στην οδό Dover 36.#VBPAW24.” 

Είναι ιδανικά για την επερχόμενη φθινοπωρινή σεζόν, εξαιρετικά ευκολοφόρετα και δείχνουν απίστευτα με τζιν. Το αναδιπλωμένο πίσω μέρος τους δίνει επίσης ένα μοντέρνο φινίρισμα. Αλλά μερικοί από τους θαυμαστές της απλά δεν ήταν σίγουροι για τα νέα υποδήματα και πήγαν στην ενότητα σχολίων για να πουν τις απόψεις τους αρνητικές αλλά και θετικές.

Το στιγμιότυπο συγκέντρωσε σχεδόν 500 σχόλια με άτομα να συμφωνούν και να διαφωνούν για το στυλ. Όμως, όλοι γνωρίζουμε ότι η μόδα είναι εξαιρετικά υποκειμενική και ο καθένας έχει διαφορετική άποψη για τα πράγματα. Η ποικιλία είναι το καρύκευμα της ζωής άλλωστε!

Η Victoria φορούσε τακούνια ακόμη και όταν ήταν με πατερίτσες!

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED