Skip to main content
gamos e1721826776218 9422a1ae

Καλεσμένη σε γάμο: Πλήρης οδηγός για το τι ΔΕΝ πρέπει να επιλέξεις ποτέ για τις εμφανίσεις σου

Όλοι μας απολαμβάνουμε να παρευρισκόμαστε σε δεξιώσεις γάμου, και μαζί με αυτό έρχεται το μνημειώδες βάρος του να ντυθούμε σωστά για την περίσταση. Η επιλογή του τέλειου συνόλου για έναν γάμο είναι πιο εύκολη από ό,τι νομίζετε. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι μια μικρή καθοδήγηση.

Για να σας βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε μια λίστα όλα εκείνα που δεν πρέπει να φορέσετε όταν βρεθείτε καλεσμένη σε γάμο.

Άβολα παπούτσια

Σκεφτείτε τι είναι κατάλληλο για το σκηνικό και τον χώρο. Εάν ο γάμος θα γίνει σε φυσικό τοπίο, σκεφτείτε να αλλάξετε τα τακούνια σας με ένα ζευγάρι χαριτωμένα φλατ παπούτσια. Δεν χρειάζεται να παλεύετε με τα τακούνια στιλέτο στο γρασίδι όλη τη νύχτα ή να πρέπει να πάτε σπίτι νωρίς λόγω επώδυνων και αδιάφορων υποδημάτων.

proetoimasia gamou

Το καθημερινό σας ντύσιμο

Δεν έχει σημασία αν ο ενδυματολογικός κώδικας απαιτεί «casual» ντύσιμο, τα τζιν, τα μπλουζάκια, τα σορτς, οι σαγιονάρες και τα αθλητικά παπούτσια δεν είναι ποτέ κατάλληλα για να τα φορέσετε ως καλεσμένη σε γάμο. Δείξτε σεβασμό για τη νύφη και τον γαμπρό και ντυθείτε επίσημα.

Οτιδήποτε λευκό

Ένα από τα πιο προφανή λάθη σε έναν γάμο είναι να ταιριάζεις με τη νύφη. Θα πρέπει να αποφύγετε να φοράτε λευκό με κάθε κόστος. Αυτό περιλαμβάνει ιβουάρ, εκρού ή ακόμα και γαλάζια απόχρωση. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να έρθουν καλεσμένοι και να σας συγχαρούν για τη μεγάλη σας μέρα και να ρωτήσουν για το στυλ του νυφικού σας αντί για την πραγματική νύφη. Εάν το λευκό είναι το αγαπημένο σας, επιλέξτε ανοιχτόχρωμα παστέλ, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη αντίθεση ανάμεσα σε εσάς και τη νύφη.

nifi parea me files

Οτιδήποτε ενάντια στο dress code

Το ευτυχισμένο ζευγάρι είναι πολύ πιθανό να αναφέρει τον ενδυματολογικό του κώδικα στην πρόσκληση. Σημειώστε το και ντυθείτε ανάλογα ως ένδειξη σεβασμού προς αυτή τη μοναδική στιγμή στη ζωή τους. Ακόμα κι αν η εκδήλωση είναι ‘semi-casual’, είναι ακόμα καλύτερο να εμφανιστείτε με κοστούμι και γραβάτα ή ένα κολακευτικό φόρεμα παρά casual.

Ως καλεσμένες γάμου, είναι σημαντικό να δείχνετε σεβασμό προς τη νύφη και τον γαμπρό. Άλλωστε, σας προσκάλεσαν σε μια από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής τους. Για να δείξετε την ευγνωμοσύνη σας, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τα βασικά στοιχεία του γάμου, όπως η ψηφιακή εθιμοτυπία γάμου και πώς να βρείτε τη σωστή ιδέα γαμήλιου δώρου, το οποίο θα κάνει το ευτυχισμένο ζευγάρι να χαμογελάσει.

Cover Photo: Unsplash

RECENT

RELATED