Skip to main content
jennifer lopez b0b02f96

Jennifer Lopez: Γιορτάζει τα 55α γενέθλιά της με ένα εντυπωσιακό θεματικό πάρτι…χωρίς τον Ben Affleck

Η αντίστροφη μέτρηση για τα 55α γενέθλια της Jennifer Lopez τελείωσε.

Στις 20 Ιουλίου, η ηθοποιός του Atlas επανασχεδίασε την αγαπημένη από τους θαυμαστές σειρά Μπρίτζερτον με μια έκρηξη γενεθλίων εμπνευσμένη από το show. Η ηθοποιός καλωσόρισε την οικογένειά της στο Χάμπτονς, μαζί με μια γεμάτη αστέρια λίστα παρευρισκομένων για να γιορτάσουν μαζί της τέσσερις μέρες νωρίτερα.

Ο ενδυματολογικός κώδικας ήταν απλός: φορέματα και κοστούμια με γραβάτα αλά Regency Era. Από τη μητέρα της Lopez, Guadalupe Rodríguez, μέχρι τη Lucy Paez και τη Sarah Jessica Parker, οι προσκεκλημένοι φόρεσαν τα πιο κομψά φορέματά τους και τα επίσημα σμόκιν, όπως φαίνεται στη δημοφιλή σειρά του Netflix που έκανε το ντεμπούτο της το 2020. Κατά την άφιξη, ο καθένας συναντήθηκε με ένα άλογο και μια άμαξα.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που εξασφάλισε το Page Six, η Rodríguez φορούσε ένα όμορφο μπλε φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα. Η μητέρα της σταρ του Χόλιγουντ συνοδευόταν από πολλά άλλα μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των ανιψιών της Jennifer.

Πριν από το πάρτι, η ηθοποιός μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram γράφοντας ότι «θα είναι μια σπουδαία μέρα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Ωστόσο, παρά τη μαζική οικογενειακή συγκέντρωση, οι αναφορές δείχνουν ότι ένα σημαντικό άτομο απουσίαζε από την εκδήλωση – ο σύζυγος της τραγουδίστριας, Ben Affleck. Μιλώντας στο People, ένας γνώστης επιβεβαίωσε ότι ο 51χρονος ηθοποιός του Gone Girl παρέμεινε στη Δυτική Ακτή, παρακάμπτοντας το πάρτι της συζύγου του καθώς συνεχίζουν να περνούν χρόνο χωριστά.

Οι δυο τους δεν έχουν εντοπιστεί μαζί εν μέσω υποτιθέμενων συζυγικών προβλημάτων. Η Lopez και ο Ben γιόρτασαν χωριστά την 4η Ιουλίου και την επέτειο του γάμου τους στις 16 Ιουλίου.

Καθώς οι εικασίες για διαζύγιο φουντώνουν, το ζευγάρι συνέχισε να παίρνει δραστικές αποφάσεις τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες. Στις αρχές Ιουλίου, η Lopez και ο Affleck έβγαλαν για αγορά την έπαυλή τους με 12 υπνοδωμάτια και 24 μπάνια στο Beverly Hills για 68 εκατομμύρια δολάρια. Οι δυο τους είχαν αγοράσει το σπίτι το 2023 για 60.805.000 δολάρια.

Η έπαυλη περιέχει εξωφρενικές ανέσεις και χώρους, όπως το ρετιρέ ξενώνα 5.000 τετραγωνικών ποδιών, το σπίτι φύλαξης, το γκαράζ με 12 αυτοκίνητα, το κλειστό αθλητικό συγκρότημα, το ρινγκ του μποξ και την πισίνα υπερχείλισης.

H Jennifer Lopez και ο Ben παντρεύτηκαν το 2022, ένα χρόνο μετά την αναζωπύρωση του έρωτά τους. Το δίδυμο αρραβωνιάστηκε για πρώτη φορά το 2002, αλλά χώρισαν πριν φτάσουν στα σκαλιά της εκκλησίας. Στη συνέχεια, ο Affleck παντρεύτηκε την Jennifer Garner το 2005 και απέκτησε μαζί της τρία παιδιά. Δέκα χρόνια αργότερα, οι δυό τους χώρισαν.

Cover Photo: Instagram/jlo

RECENT

RELATED