Skip to main content
likewomangr prigipas george genethlia faa5d0f5

Ο πρίγκιπας George φαίνεται τόσο ώριμος στη φωτογραφία των 11ων γενεθλίων που τράβηξε η Kate Middleton

Το μεγαλύτερο παιδί του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας θα γίνει μια μέρα Βασιλιάς

O πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράστηκαν με περηφάνια μια νέα φωτογραφία του πρίγκιπα George για να γιορτάσουν τα 11α γενέθλιά του τη Δευτέρα – και ο μελλοντικός βασιλιάς φαίνεται να έχει γίνει ένα μεγάλο ώριμο αγόρι!

Η φωτογραφία, που τραβήχτηκε από τη μαμά Kate στο Γουίνδσορ νωρίτερα αυτό το μήνα, δείχνει τον νεαρό πρίγκιπα να κάθεται σε ένα πέτρινο παγκάκι καθώς σκύβει ελαφρώς προς τα εμπρός και χαμογελά στη μητέρα του.

Ο George, φορούσε σακάκι και ένα λευκό πουκάμισο, και στο αριστερό του χέρι του είχε ένα βραχιόλι με χάντρες.

Σε αντίθεση με τις εικόνες της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις για τα γενέθλιά τους νωρίτερα φέτος, η Kate Middleton κυκλοφόρησε τη φωτογραφία του George σε μαυρόασπρο φόντο.

Η λεζάντα έγραφε: “Ευχόμαστε στον Πρίγκιπα George για τα 11α γενέθλια σήμερα!”

Το νέο στιγμιότυπο του έρχεται μόλις μια εβδομάδα αφότου ταξίδεψε στη Γερμανία με τον πατέρα του, πρίγκιπα Williams, για να παρακολουθήσουν την Αγγλία εναντίον της Ισπανίας στον τελικό του Euro 2024. Δυστυχώς υπήρχε πόνος για τα Τρία Λιοντάρια καθώς έχασαν με 2-1, με την Ισπανία να εξασφαλίζει ένα γκολ την τελευταία στιγμή για να πάρει το τρόπαιο.

Ο George μοιράζεται την αγάπη των γονιών του για τον αθλητισμό, συμμετέχοντας μαζί τους σε διάφορες σημαντικές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια, όπως το Six Nations, το Wimbledon και το Euro. Και όπως ο πατέρας του, William, είναι φανατικός οπαδός της Άστον Βίλα.

cover photo instagram/@princeandprincessofwales

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED