Skip to main content
LIFTACTIV Collagen Specialist Eye Care 2 b4e1f9a4

Liftactiv Collagen Specialist Κρέμα Ματιών από τη Vichy

Δρα και στα 5 βασικά σημάδια γήρανσης στα μάτια

Όσο μεγαλώνουμε, η παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα μειώνεται και η φυσική γήρανση της επιδερμίδας εξελίσσεται. Η ευαίσθητη περιοχή των ματιών επηρεάζεται περισσότερο από την έλλειψη κολλαγόνου και γι’ αυτό τα σημάδια γήρανσης είναι πιο ορατά στα μάτια. Η κρέμα ματιών Liftactiv Collagen Specialist είναι ο κατάλληλος σύμμαχος για την αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης και για τη διατήρηση της νεότητας στην περιοχή των ματιών.

Με τη δύναμη ενός μοναδικού Συμπλόκου προ-Κολλαγόνου [Πεπτίδια + Proxylane + Βιταμίνη Cg], η Liftactiv Collagen Specialist Κρέμα Ματιών ενισχύει τους 5 βασικούς τύπους κολλαγόνου για νεανική επιδερμίδα (κολλαγόνο τύπου: I, III, IV, VI, VII). Αποτέλεσμα: ενίσχυση του κολλαγόνου στο δέρμα της περιοχής των ματιών κατά +200%* και διόρθωση των 5 βασικών σημαδιών γήρανσης στα μάτια: “πόδι της χήνας», ρυτίδες κάτω από τα μάτια, σακούλες, πτώση βλεφάρων και μαύροι κύκλοι. Οι γυναίκες βλέπουν ορατή λείανση και ενίσχυση της λάμψης.**

LIFTACTIV Collagen Specialist Eye Care main packshot

Εφαρμόστε καθημερινά πριν από την κρέμα προσώπου σας. Χρησιμοποιείστε συνδυαστικά την κρέμα LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST για βέλτιστα αποτελέσματα.

*  Μελέτη in vitro , σύνθεση κολλαγόνου από τους ινοβλάστες του χορίου. ** Κλινική δοκιμή, 53 άτομα, 8 εβδομάδες.

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED