Skip to main content
image002 79910e5f

Η Fresh Line υποδέχεται το νέο της pop-up κατάστημα στο Golden Hall!

author likewoman

21 Ιούλ 2024

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε το άνοιγμα του νέου μας pop-up καταστήματος στο Golden Hall. Επεκτείνουμε το δίκτυο της εταιρείας μας και ενισχύουμε την παρουσία του brand, δημιουργώντας ένα χώρο μοναδικής φρέσκιας αισθητικής στον πρώτο όροφο του πλέον πολυτελούς shopping προορισμού.

Με κυρίαρχο το κίτρινο χρώμα, σημείο αναφοράς της Fresh Line από το ξεκίνημα της, η νέα εικόνα του καταστήματος δημιουργεί ένα φωτεινό, αισιόδοξο και φιλόξενο χώρο για μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία. Ρετρό αλλά ταυτόχρονα σύγχρονο, το νέο κατάστημα φιλοξενεί τα αγαπημένα προϊόντα πολυτελούς περιποίησης και αναδύει μυρωδιές που σε μαγεύουν.

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, η Fresh Line παραμένει πιστή στην αποστολή της να μετρατρέπει τα δώρα της ελληνικής γης σε προϊόντα περιποίησης σώματος, μαλλιών και προσώπου, με υψηλά ποσοστά φυσικότητας και αρώματα που ξυπνούν συναισθήματα και μνήμες. Αμέτρητες προτάσεις δώρων μετατρέπουν κάθε στιγμή σε μια ευκαιρία να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας τα πιο όμορφα συναισθήματα.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το νέο μας κατάστημα για να ανακαλύψετε τα προϊόντα μας και να απολαύσετε μια ολοκληρωμένη θετική εμπειρία πολυτελούς περιποίησης. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην επέκταση της πτέρυγας του 1ου ορόφου του εμπορικού κέντρου.

Stay Happy, Stay Fresh!

 

RECENT

RELATED