Skip to main content
dove advanced care key visual 0 e1721565325891 19a97b0d

Ανακάλυψε την καλύτερη φροντίδα Dove που είχες ποτέ

author likewoman

21 Ιούλ 2024

Nέα και εξελιγμένη σειρά Dove Advanced Care εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Β3!

Η περιοχή της μασχάλης είναι ένα από τα πιο παρεξηγημένα σημεία στο γυναικείο σώμα. Δεν παύει όμως να είναι ένα μέρος του σώματός μας εξίσου μοναδικό και όμορφο, ακριβώς όπως είναι ή όπως επιλέγουμε να είναι! Μέσα σε ένα 24ώρο, πολλές από τις κινήσεις μας εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τα χέρια μας, με την περιοχή της μασχάλης να πρωταγωνιστεί στη χαρά μας, στις αγκαλιές μας αλλά και σε δεκάδες ακόμα στιγμές. Γιατί λοιπόν να μην δώσουμε και στην ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης την περιποίηση και την προστασία που της αξίζει;

Το Dove υποστηρίζοντας την αυτοπεποίθηση και την αγάπη προς τον εαυτό και το σώμα, είναι εδώ για να σου προσφέρει την καλύτερη και την πιο ενισχυμένη φροντίδα Dove που είχες ποτέ στην περιοχή της μασχάλης, με τη νέα σειρά αποσμητικών Dove Advanced Care με βιταμίνη Β3!

Η νέα σειρά Dove Advanced Care με βιταμίνη Β3 περιλαμβάνει δύο αποσμητικά με μοναδικό άρωμα, που ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες φροντίδας της μασχάλης σου. Το Dove Advanced Care Calming Blossom Spray βοηθά στη  λεία όψη της ανομοιόμορφης επιδερμίδας, χαρίζοντας ένα χαλαρωτικό λουλουδάτο άρωμα που διαρκεί. Το Dove Advanced Care Clean Touch Spray βοηθά να επανέλθει ο φυσικός τόνος της επιδερμίδας και διαθέτει ένα απαλό άρωμα για μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Β3, η νέα καινοτόμα σειρά Dove Advanced Care προσφέρει ενισχυμένη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία που διαρκεί έως και 72 ώρες, βοηθώντας στη μείωση των ερεθισμών και στην ομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας. Η σύνθεση της είναι εμπλουτισμένη με ενυδατικά συστατικά φυτικής προέλευσης, ενώ είναι vegan, cruelty-free και εγκεκριμένη από την PETA.

Σήκωσε τα χέρια σου ψηλά με αυτοπεποίθηση και αφέσου στην καλύτερη φροντίδα Dove  που είχες ποτέ επιλέγοντας τη νέα σειρά Dove Advanced Care με Βιταμίνη Β3! Εσύ ακόμα να τη δοκιμάσεις;

dove advanced care key visual 0 1

#DoveAdvancedCareVitaminB3

RECENT

RELATED