Skip to main content
sofia vergara be06617d

Sofia Vergara: Γράφει ιστορία ως η πρώτη Λατίνα που προτάθηκε για Emmy ως πρωταγωνίστρια σε limited σειρά

Η Sofia Vergara κέρδισε την πέμπτη της υποψηφιότητα για το βραβείο Emmy για την ερμηνεία της στην πραγματική βασίλισσα των ναρκωτικών Griselda Blanco στη μίνι σειρά του Netflix Griselda, τον πρώτο δραματικό ρόλο της καριέρας της. Η αναγνώριση καθιστά την Vergara, γεννημένη στην Κολομβία, την πρώτη Λατίνα, γεννημένη σε λατινική χώρα, υποψήφια στην κατηγορία «Πρωταγωνίστρια σε limited σειρά».

Η Λατινοαμερικανίδα Anya Taylor-Joy —η οποία κέρδισε στην κατηγορία για το The Queen’s Gambit— γεννήθηκε στο Μαϊάμι από Αργεντινό πατέρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix US (@netflix)

Οι τέσσερις προηγούμενες υποψηφιότητες για Emmy της Vergara (2010-2013) ήταν στην κατηγορία «Καλύτερη Β’ Γυναικείου Ρόλου σε κωμική σειρά» για την ερμηνεία της Gloria Pritchett στο Modern Family του ABC .

Από τους δημιουργούς Eric Newman, Doug Miro, Ingrid Escajeda και Carlo Bernard, η Griselda εξιστορεί τη ζωή του γεννημένου στην Κολομβία Blanco, ο οποίος δημιούργησε ένα από τα πιο κερδοφόρα καρτέλ στην ιστορία. Στο Μαϊάμι της δεκαετίας του 1970-1980, ο θανατηφόρος συνδυασμός ανυποψίαστων αγριότητας και γοητείας της Blanco τη βοήθησε να περιηγηθεί με δεξιοτεχνία μεταξύ της επιχείρησης και της οικογένειας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara)

Σε 6 επεισόδια, η Vergara έκανε τα δραματικά της κομμάτια σε μια παράσταση που δεν μοιάζει με κανένα έργο που έχει ασχοληθεί στο παρελθόν. Διοχέτευσε το “La Madrina” σωματικά μέσω της προσθετικής και των κοστουμιών εποχής, των μαλλιών και του μακιγιάζ και μέσω της ερμηνείας της σε μια γυναίκα που ήταν σκληρή και σχεδόν αδύνατο να νικηθεί. Στην ακμή της, η Griselda πυροδότησε φόβο σε μερικούς από τους πιο τρομακτικούς άντρες του παιχνιδιού – συμπεριλαμβανομένου του Pablo Escobar.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara)

«Υπήρχαν ένα εκατομμύριο πράγματα για τα οποία ήμουν νευρική, κυρίως για την απόδοσή μου», είπε προηγουμένως η Vergara στο Deadline . «Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά που έπαιζα στα ισπανικά, η πρώτη μου φορά που έκανα δράμα και ήμουν νευρική για το αν θα μπορούσα να πείσω τον κόσμο ότι δεν ήταν μόνο η Gloria Pritchett με μια πλαστική μύτη».

Και πρόσθεσε, «Είναι ρίσκο να κάνεις κάτι τέτοιο γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Το να συνειδητοποιήσεις ότι οι άνθρωποι το αγαπούν πραγματικά, είναι ένα δώρο».

Cover Photo: Instagram/latina

RELATED