Skip to main content
Screenshot 4 e1721303631978 f294d323

Συναυλία της Pittsburgh Youth Concert Orchestra (PYCO) στη Μαρίνα Φλοίσβου

author likewoman

18 Ιούλ 2024

Η Μαρίνα Φλοίσβου με χαρά φιλοξενεί την Ορχήστρα PYCO σε μια μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 21:00, ενώ η συναυλία στις 21:30, στον ειδυλλιακό χώρο της Μαρίνας Φλοίσβου.

Η Ορχήστρα PYCO, μια μαθητική / νεανική ορχήστρα από την Αμερική, επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα και υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Pablo Ardiles, θα παραθέσει μία ξεχωριστή συναυλία, μία εμφάνιση που μπορεί να αποτελέσει εξαιρετική ευκαιρία για τους λάτρεις της κλασικής μουσικής, τις οικογένειες, τους επισκέπτες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό και την τοπική κοινότητα να απολαύσουν μια ιδιαίτερη βραδιά.

Η συναυλία της Ορχήστρας PYCO δεν είναι μόνο μια μοναδική μουσική εκδήλωση, αλλά και μια πράξη αγάπης και υποστήριξης προς την κοινωνία. Μέσα από τις τέχνες και τη μουσική, η PYCO προσφέρει στα παιδιά και τους νέους από διάφορες κοινωνικές ομάδες ένα καταφύγιο, μια οικογένεια και μια διέξοδο από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που στηρίζει μικρούς και μεγάλους να αποκτήσουν μουσικές γνώσεις, να εκφραστούν μέσω της τέχνης παίζοντας μουσική για την εν λόγω ορχήστρα και να αποκτήσουν αξέχαστες εμπειρίες. Η PYCO πραγματοποιεί κάθε χρόνο αρκετές εμφανίσεις ανά τον κόσμο και έχει ενεργή παρουσία σε πολλά μουσικά φεστιβάλ.

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε σε αυτή την εκδήλωση και να αγκαλιάσετε μαζί μας τη δύναμη της μουσικής, της τέχνης αλλά και της ανθρώπινης ψυχής που αναδεικνύεται μέσα από αυτήν.

Μην χάσετε αυτή τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί μία μέρα μετά την πανσέληνο του Ιουλίου, κάτω από τον λαμπερό ουρανό της Μαρίνας Φλοίσβου. Η ατμόσφαιρα θα είναι γεμάτη από φως και μουσική δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία για όλους.

Η PYCO είναι πλήρης ορχήστρα και η συνολική διάρκεια της συναυλίας της υπολογίζεται στα 70 με 75 λεπτά.

Είσοδος Ελεύθερη

cover photo instagram/@flisvosmarina_official

RELATED