Skip to main content
Ariana Grande e1721286852516 77c3b262

Η Ariana Grande είναι η νέα Brand Ambassador της Swarovski

Η Swarovski επέλεξε την Ariana Grande, ως τη νέα της Ambassador και πρόσωπο του brand. Αυτή η συνεργασία ενώνει δύο σύμβολα της pop κουλτούρας και θα ξεκινήσει με μια καμπάνια για τις γιορτές του 2024.

Η βραβευμένη με Grammy Ariana Grande είναι τραγουδίστρια, στιχουργός και ηθοποιός και υποστηρίκτρια της διαφορετικότητας και της ενδυνάμωσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SWAROVSKI (@swarovski)

Η Ariana Grande δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι Brand Ambassador της Swarovski. Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ έναν οίκο που μοιράζεται το πάθος μου για τη δημιουργικότητα, διευρύνει τα όρια πέρα από τον κόσμο του κοσμήματος και προωθεί τις αξίες της αυθεντικής αυτοέκφρασης. Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι και να εμπνεύσω τον κόσμο να αγκαλιάσει τη δική του μοναδική λάμψη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SWAROVSKI (@swarovski)

Η Giovanna Engelbert, Παγκόσμια Δημιουργική Διευθύντρια της Swarovski, σχολίασε: «Το χάρισμα και η θετική ενέργεια της Ariana αντικατοπτρίζουν την ουσία της Swarovski, που είναι να φέρνει χαρά στον κόσμο και είμαι ενθουσιασμένη που την καλωσορίζω ως Brand Ambassador του Οίκου. Η Ariana είναι μια λαμπρή καλλιτέχνιδα της οποίας η δημιουργικότητα λάμπει μέσα από τη σύνθεση τραγουδιών και τις φωνητικές της ερμηνείες, καθώς και από το προσωπικό της στυλ. Ανυπομονώ να συμμετάσχουμε μαζί σε δημιουργικούς διαλόγους έμπνευσης».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SWAROVSKI (@swarovski)

Η ανακοίνωση της Swarovski έρχεται καθώς η τραγουδίστρια είπε στους θαυμαστές της ότι θα στρέψει την προσοχή της στην προώθηση των Wicked παρά στη νέα της μουσική τις επόμενες εβδομάδες. Η Grande υποδύεται τη Glinda στη μουσική ταινία δύο μερών. Έγραψε στους θαυμαστές της, μέσω E! , «Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Αποφάσισα να βάλω μια προσωρινή καρφίτσα σε όλα τα πράγματα που δεν είναι Wicked προς το παρόν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την υπομονή σας και, κυρίως, τόσο ανεξήγητα ενθουσιασμένη για όλα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν. Υπάρχουν τόσα πολλά. Τα λέμε σύντομα.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cynthia Erivo (@cynthiaerivo)

Το άλμπουμ της Grande Eternal Sunshine, το οποίο είχε επίσης προωθήσει, κυκλοφόρησε τον Μάρτιο. Το πρώτο μέρος του Wicked βγαίνει στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου.

Cover Photo: Instagram/arianagrande

RELATED