Skip to main content
kate middleton f356253c

Η Kate Middleton κάνει μια σπάνια δεύτερη δημόσια εμφάνιση στους τελικούς του Wimbledon με την πριγκίπισσα Charlotte

Η Kate Middleton, παρακολούθησε τον τελικό του Wimbledon με την κόρη της, πριγκίπισσα Charlotte, εν μέσω της συνεχιζόμενης θεραπείας της για τον καρκίνο.

Η Kate, μια μακροχρόνια λάτρης του τένις και βασιλικός προστάτης του All England Lawn Tennis and Croquet Club, κάθισε στο Royal Box στο κεντρικό γήπεδο για να παρακολουθήσει τον Carlos Alcaraz και τον Novak Djokovic να αναμετρώνται στον τελικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συντόνισε το μωβ φόρεμά της Safiyaa με τον ιδιαίτερο πράσινο και μωβ καρφίτσα φιόγκου που φοράει ως προστάτης του κλαμπ, έναν ρόλο που έλαβε από τη βασίλισσα Ελισάβετ το 2016.

Η Middleton, η οποία δέχτηκε χειροκροτήματα από το πλήθος, χάρισε το τρόπαιo στον Carlos Alcaraz, αφού νίκησε τον Novak Djokovic.

Η απόφαση της Kate Middleton να κάνει τη δεύτερη δημόσια εμφάνισή της στο Wimbledon δεν προκαλεί έκπληξη.

Πέρυσι, η Kate κάθισε δίπλα στον θρύλο του τένις Billie Jean King στο γυναικείο πρωτάθλημα και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον σύζυγό της William και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte, στο πρωτάθλημα ανδρών.

Φέτος, ο William απουσίαζε από τον τελικό των ανδρών του Wimbleton της Κυριακής καθώς ήταν στο Βερολίνο στον αγώνα του πρωταθλήματος της Ένωσης Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (UEFA) μεταξύ Αγγλίας και Ισπανίας.

Ο William, πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μοιράστηκε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από τον αγώνα για να ευχηθεί στην Αγγλία καλή τύχη, γράφοντας: «Είμαστε τόσο περήφανοι για όλους σας, μόνο μια τελευταία ώθηση για να τελειώσετε τη δουλειά! Πηγαίνετε εκεί έξω και δείξτε στον κόσμο από τι είστε φτιαγμένοι.

Μέχρι τον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής, δεν ήταν γνωστό αν η Kate θα παρευρεθεί στο φετινό τουρνουά. Τον Μάρτιο, η 42χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ ανακοίνωσε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο.

Ο τύπος του καρκίνου δεν έχει αποκαλυφθεί.

Σε μια γραπτή ενημέρωση που κοινοποιήθηκε από το Παλάτι του Κένσινγκτον τον Ιούνιο, η Kate είπε ότι «κάνει καλή πρόοδο» καθώς υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία μετά τη διάγνωσή της, αλλά δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τη θεραπεία της, προσθέτοντας ότι θα συνεχιστεί «για μερικούς ακόμη μήνες».

Αφού έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που ανακοίνωσε τη διάγνωσή της, η Kate βγήκε για πρώτη φορά δημόσια τον Ιούνιο για να παρευρεθεί στο Trooping the Color μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Cover Photo: Instagram/princeandprincessofawales

RECENT

RELATED