Skip to main content
likewomangr o eggonos tou jonh f kennedy d8cfbfa3

Ο εγγονός του John F. Kennedy είναι κούκλος και δημιουργεί θύελλα μετά την φωτογράφισή του για τη Vogue

Ο Jack Schlossberg είναι ο μοναδικός εγγονός του John F. Kennedy και της Jackie Kennedy Ωνάση.

H Αμερική θα βλέπει συχνότερα τον Jack Schlossberg, ο οποίος θα καλύπτει τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές του 2024 ως ο νέος πολιτικός ανταποκριτής της  Vogue .

Ο 31χρονος απόφοιτος του Χάρβαρντ έφερε θύελλα στη φωτογράφιση που έγινε για το περιοδικό μόδας και μοιάζει εκπληκτικά με τον αείμνηστο παππού του,  John F. Kennedy.

Φορώντας ένα λευκό πουκάμισο και γραβάτα, ο Jack ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα ενός γραφείου με τις φωτογραφίες του διάσπαρτες γύρω του.

Οι εικόνες τόνισαν την ομοιότητά του με τον αείμνηστο Πρόεδρο με το δυνατό σαγόνι και την αγαλματένια σωματική διάπλασή του.

«Εμπνέομαι από την κληρονομιά της οικογένειάς μου στη δημόσια υπηρεσία», είπε στο δημοσίευμα. «Το παίρνω πολύ σοβαρά και θέλω να συνεισφέρω με τον δικό μου τρόπο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jack Schlossberg (@jackuno)

«Έχω μεγάλα όνειρα, αλλά ξέρω επίσης ότι προσπαθώ να έχω θετικό αντίκτυπο σήμερα».

Ο νέος του ρόλος θα τον δει να συνδυάζει το ιστορικό του στη νομική με την παιχνιδιάρικη αλλά ενημερωτική παρουσία του στο TikTok.

Ελπίζει να προσεγγίσει ένα νεότερο κοινό και να το ενημερώσει χωρίς να το κουράσει.

«Αν πρόκειται να ζητήσετε από τους ανθρώπους να σκεφτούν κάτι σοβαρό, πρέπει να το κάνετε όμορα ή διασκεδαστικό»,  είπε ο Jack , ο οποίος είναι ξάδερφος του υποψήφιου για την προεδρία Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ.

«Αυτό κάνουν όλοι οι μεγάλοι ηγέτες. Δεν μπορείς απλώς να κρύβεις τους ανθρώπους με το πόσο άσχημα είναι τα πράγματα. Πρέπει να φέρεις λίγη θετικότητα και καλή ενέργεια στα πράγματα που πιστεύεις ότι είναι σημαντικά. Αυτή είναι η μόνη στρατηγική που έχω.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jack Schlossberg (@jackuno)

Φυσικά, ούτε η καλή του εμφάνιση δεν τον εμπόδισε να συγκεντρώσει θαυμαστές και οι φωτογραφίες από τη Vogue προκάλεσαν επίσης τεράστια αντίδραση.

Ο Jack ρωτήθηκε αν είχε ένα μήνυμα για εκείνους που αμφιβάλλουν εάν ο Πρόεδρος Μπάιντεν είναι αρκετά ικανός να θέσει ξανά υποψηφιότητα και ο ένθερμος φιλελεύθερος είπε: «Ό,τι και να αποφασίσει ο κόσμος εξαρτάται από αυτούς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jack Schlossberg (@jackuno)

«Ωστόσο, η επιλογή που κάνετε στην πραγματικότητα για την κυβέρνηση που θέλετε είναι η ίδια σήμερα όπως ήταν πριν από έναν μήνα. Αξίζει να εμφανιστείτε για να ψηφίσετε ακόμα κι αν δεν είστε ενθουσιασμένοι με τον υποψήφιο για να μην πάνε τα πράγματα. πολύ χειρότερα.

«Καταλαβαίνω αν αυτό δεν είναι ένα ελκυστικό μήνυμα για τον κόσμο, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι, στο τέλος της ημέρας, η ψηφοφορία για τους Δημοκρατικούς θα είναι ο σωστός τρόπος».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jonh F Kennedy (@jonh_f_kennedy)

Ο Jack είναι ο γιος του μοναδικού επιζώντος παιδιού του JFK και της Τζάκι Κένεντι Ωνάση  , της Caroline Kennedy, και του συζύγου της, Edwin Schlossberg.

Δεν υποστηρίζει την υποψηφιότητα του RFK Jr για την προεδρία και έχει μιλήσει ειλικρινά για τα συναισθήματά του απέναντί ​​του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Kennedys (@kennedy.dynasty)

Όσο για το αν ο Jack είναι single; Αρνήθηκε να σχολιάσει όταν ρωτήθηκε από τη Vogue.

cover photo instagram/@jfk.kennedy_/@markdsikes

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED