Skip to main content
likewomangr gamos ambani 828455ab

Ο γάμος Ambani θα στοιχήσει 600 εκατομμύρια δολάρια | Δείτε τα εκπληκτικά κοσμήματα της νύφης

Ας ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο γάμο των Ambani 

Η Radhika Merchant ήταν εκθαμβωτική καθώς παντρεύτηκε τον Anant Ambani, τον μικρότερο γιο του πλουσιότερου άνδρα της Ινδίας Mukesh Ambani, το Σάββατο.

Οι εορτασμοί ήταν το αποκορύφωμα πέντε μηνών προ-γαμήλιων εορτασμών που σύμφωνα με πληροφορίες ότι κόστισε 600 εκατομμύρια δολάρια – μόλις το 0,5% της περιουσίας της οικογένειας.

Η νύφη, 29 ετών, εθεάθη σε μια εκδήλωση πριν από το γάμο να δείχνει λαμπερή με ένα όμορφο lehenga σε απόχρωση κοραλλιών, διακοσμημένο με περίπλοκες χάντρες για να δημιουργεί συμμετρικά μοτίβα.

Φορούσε επίσης το choli που είχε κοψίματα στο πίσω μέρος και στολίδια με φούντα στα μανίκια με καπάκι. Μια εκπληκτική τελική πινελιά προστέθηκε με τη μορφή της στολισμένης dupatta της που απλώθηκε κομψά στον δεξιό της ώμο.

Η νύφη φορούσε ένα σετ απίστευτα κοσμήματα με ένα statement κολιέ από πράσινο και χρυσό που ταιριάζουν με τα σκουλαρίκια της καθώς πόζαρε δίπλα στην αδερφή της, Anjali.

Τα μαύρα μαλλιά της ήταν διακοσμημένα σε μια χαμηλή αλογοουρά που είχε ενισχυθεί με φούντες για να ταιριάζει με το ντύσιμό της. Εν τω μεταξύ, το μακιγιάζ της ήταν άψογο, με σκούρα σκιά ματιών γύρω από τη γραμμή των βλεφαρίδων και ένα ροζ κραγιόν.

Σε μια άλλη νέα φωτογραφία, η νύφη φάνηκε να έχει αλλάξει σε μια νέα εμφάνιση με ένα βαθύ δαμάσκηνο lehenga, διακοσμημένο με χάντρες σε ροζ αποχρώσεις. Φορούσε επίσης ένα kondai malai και μια φλοράλ γιρλάντα στο λαιμό της.

Εν τω μεταξύ, ο γαμπρός φορούσε ένα ροζ sherwani που είχε επίσης λεπτομέρειες με χάντρες.

likewomangr abani wedding
instagram @rheakapoor

Η τρίτη εμφάνιση της Radhika ήταν ένα όμορφο κρεμ σάρι με χρυσά στολίδια για να ενισχύσει την πλούσια αίσθηση της εμφάνισής της. Τα μαλλιά της είχαν βγει από το updo και έπεφταν στην πλάτη της.

Η Νίτα Αμπάνι εθεάθη επίσης στο baraat του γιου της, την πομπή του γαμπρού, κατά την έναρξη των βασικών γαμήλιων τελετουργιών. Εθεάθη να φορά ένα look του Abu Jani Sandeep, το οποίο ήταν σε αποχρώσεις του κοραλλιού, του βερίκοκου και του φασκόμηλου, καλυμμένο με χάντρες.

Τα μοτίβα mehndi στα χέρια της ήταν απλά εκπληκτικά και τα κοσμήματά της ανέβασαν την εμφάνιση σε ένα next level. Η κόρη της Nita, Isha, φαινόταν εξίσου εντυπωσιακή με ένα διακοσμημένο απαλό ροζ lehenga και choli.

Ο γάμος, που υπολογίζεται ότι θα κοστίσει στην οικογένεια περίπου 600 εκατομμύρια δολάρια, είναι το αποκορύφωμα πέντε μηνών εορτασμών. Ο γιος του δισεκατομμυριούχου πρόκειται να παντρευτεί την κόρη μεγιστάνων φαρμακευτικών εταιρειών στο Jio World Convention Center, παρουσία διασημοτήτων της A-list, όπως ο John Cena, η Kim Kardashian και η Priyanka Chopra.

Πριν από τον τριήμερο εορτασμό αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Anant και η Radhika έχουν απολαύσει πολλές πολυτελείς γιορτές, συμπεριλαμβανομένης της διοργάνωσης τον Μάρτιο που τραγούδησε η Rihanna και μιας πολυτελούς ευρωπαϊκής κρουαζιέρας.

Ο Anant Ambani και η Radhika Merchant παντρεύονται αυτό το Σαββατοκύριακο

Με πάνω από 30 διαφορετικούς πολιτισμούς στην περιοχή της Νότιας Ασίας, κάθε γάμος στην Ινδία θα φαίνεται διαφορετικός. Ωστόσο, εδώ είναι μερικά κοινά έθιμα που συνήθως ενσωματώνονται στους ινδικούς γάμους…

-Μια ημερομηνία εγκεκριμένη από την αστρολογία – Ο ινδουιστής ιερέας, γνωστός ως pandit, μπορεί να συμβουλευτεί την αστρολογία για να καθορίσει την πιο ευνοϊκή ημερομηνία και ώρα για την τελετή.
-A do που διαρκεί αρκετές ημέρες – Ο γάμος και η δεξίωση πραγματοποιούνται μετά από δύο ημέρες πιο οικείων εκδηλώσεων που τείνουν να παρακολουθούν μόνο στενοί φίλοι και οικογένεια.
-Κόκκινο – Το χρώμα θεωρείται τυχερό και έτσι συχνά ενσωματώνεται στη διακόσμηση του γάμου, τα ρούχα, τα λουλούδια – η λίστα συνεχίζεται.
-Μια μεγάλη λίστα καλεσμένων – Η προσέγγιση “go big or go home” λαμβάνεται στη λίστα καλεσμένων και το να προσβάλεις κάποιον με το να μην τον προσκαλέσεις στο γάμο είναι ένα μεγάλο “όχι”.
-Αλλαγές ρούχων – Κάθε διαφορετικό στοιχείο της ημέρας απαιτεί ένα νέο ντύσιμο, και αυτό ισχύει για τον γαμπρό
-Ολοκληρωμένες χορευτικές κινήσεις – Κανένας μπαμπάς δεν χορεύει εδώ. Συχνά οι καλεσμένοι γιορτάζουν τους νεόνυμφους με χορούς τύπου Bollywood πριν το ίδιο το ζευγάρι κάνει μια παράσταση
-Ένα μεγάλο πάρτι – Όλοι οι καλεσμένοι στο γάμο είναι συνήθως καλεσμένοι στη δεξίωση, οπότε το βράδυ είναι μεγάλο
-Κανένα πρώτο φιλί – Πολλοί θεωρούν το PDA μπροστά σε ηλικιωμένους ακατάλληλο, επομένως δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ το στοιχείο “Μπορείτε τώρα να φιλήσετε τη νύφη” στον γάμο, ανέφερε η νύφη.
-Η μεγάλη είσοδος του γαμπρού και η αποκάλυψη της νύφης – Ο γαμπρός παίρνει τη δική του πομπή, αλλιώς γνωστή ως baraat , ενώ η νύφη προετοιμάζεται για τη μεγάλη της αποκάλυψη, ή το kanya aagaman, μετά από τις παράνυμφους, το κορίτσι λουλουδιών και αυτόν που μεταφέρει το δαχτυλίδι της.
-Το ζευγάρι κάνει επτά βήματα τα οποία αντιπροσωπεύσουν τα πρώτα επτά βήματα που θα κάνουν μαζί ως σύζυγοι.

likewomangr gamos ambani kim kardashina

Screenshot 14 1
Instagram @anantmukeshambanii
Η Priyanka Chopra Jonas και ο σύζυγός της Nick Jonas ποζάρουν για φωτογραφίες καθώς φτάνουν για να παραστούν στη γαμήλια τελετή του Anant Ambani και της Radhika Merchant

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED