Skip to main content
BC Clean Sustain Campaign e1720861385652 351d864f

Αγκάλιασε την ομορφιά του Clean Beauty με το Clean Beauty από τη Bonacure της Schwarzkopf Professional

author likewoman

13 Ιούλ 2024

Ως μέρος της δέσμευσής της για πλούσια περιποίηση μαλλιών φιλική τόσο προς τα μαλλιά όσο και προς το περιβάλλον, η Schwarzkopf Professional επανασχεδιάζει την κορυφαία μάρκα περιποίησής της, Clean Beauty από τη Bonacure.

Μέχρι το 2028, η αγορά των προϊόντων Clean Beauty αναμένεται να φτάσει τα 14 δισεκατομμύρια ευρώ*, καθιερώνοντάς τη κατηγορία σταθερά ως κάτι περισσότερο από μια παροδική τάση. Για πολλούς καταναλωτές, η συνειδητή επιλογή προϊόντων στα οποία επενδύουν, είναι πλέον ο τρόπος ζωής τους. Αναζητούν προϊόντα περιποίησης μαλλιών που αγκαλιάζουν την ολοένα αυξανόμενη προτίμησή τους για καθαρές συνθέσεις και είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Ωστόσο, συχνά υπάρχει μια σύγχυση ανάμεσα στους καταναλωτές σχετικά με τα προϊόντα που αγοράζουν, πιστεύοντας ότι το ‘καθαρό’ σημαίνει επίσης vegan, ‘φυσικό’ ή οικολογικό. Επιπλέον, αυτή η σύγχυση συνοδεύεται συχνά από την εσφαλμένη αντίληψη ότι η επιλογή καθαρών προϊόντων σημαίνει συμβιβασμό στα οφέλη ή τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η Schwarzkopf Professional επιδιώκει να διαλευκάνει αυτή τη σύγχυση με το Clean Beauty από τη Bonacure, μια σειρά περιποίησης μαλλιών που προσφέρει clean beauty – χωρίς συμβιβασμούς.

*Statista, 2023

Μανιφέστο του Clean Beauty από τη Bonacure

Το Clean Beauty από τη Bonacure γιορτάζει την απλότητα σε έναν κόσμο συννεφιασμένο από επιλογή. Η φιλοσοφία του περιστρέφεται γύρω από τη μείωση του περιττού και την εστίαση σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία.

ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Πάρτε θέση και απολαύστε τα οφέλη της αδιαμφισβήτητα clean beauty care.

ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ, ΓΕΜΑΤO ΟΦΕΛΗ

Οι αναπτυγμένες συνθέσεις του θρέφουν τα μαλλιά με μόνο τα απαραίτητα συστατικά, απελευθερώνοντάς τα από την εξάρτηση από θειικά άλατα και άλλα χημικά. Απολαύστε την ελευθερία της μειωμένης συσσώρευσης, βελτιωμένης υφής, ενισχυμένου όγκου, αυξημένης αντοχής και εντυπωσιακής λάμψης.

ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΤΡΕΣ, ΜΑΛΛΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ

Αφοσιωμένο στη διαρκή υγεία των μαλλιών σας, το Clean Beauty από τη Bonacure είναι η δέσμευσή σας για μακροχρόνια ομορφιά, ανοίγοντας το δρόμο για πιο υγιή, πιο ζωντανά και φυσικά όμορφα μαλλιά.

#BCICARE

Clean Beauty από τη Bonacure: Τα Οφέλη

Οι προηγμένες vegan συνθέσεις της σειράς Clean Beauty από τη Bonacure είναι:

ΜΕ:

– Αναπτυγμένη τεχνολογία

– Clean σύνθεση

– Βιώσιμη συσκευασία

– Vegan σύνθεση

ΧΩΡΙΣ:

– Δοκιμές σε ζώα*

– Ορυκτά έλαια

– Τεχνητά χρωστικά

– Sulfates (SLS/SLES)**

– Φθαλάτες

– Φορμαλδεΰδη και δότη φορμαλδεΰδης

Ποιος λέει ότι η clean περιποίηση μαλλιών δεν μπορεί να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα; Το Clean Beauty από τη Bonacure προσφέρει πολλαπλά οφέλη σε σύγκριση με τα πιο παραδοσιακά προϊόντα περιποίησης μαλλιών, εστιάζοντας στην υγιή όψη των μαλλιών:

– Ήπιες συνθέσεις: Οι συνθέσεις αποτελούνται από πολλά ήπια συστατικά που μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης αλλεργιών, χωρίς τη χρήση τεχνητών χρωστικών, θειικών επιφανειοδραστικών ουσιών και φορμαλδεΰδη και δότη φορμαλδεΰδης.

– Μειωμένη συσσώρευση: Οι clean συνθέσεις τείνουν να είναι απαλλαγμένες από ορυκτά έλαια και κεριά που μπορούν να συσσωρευτούν στα μαλλιά, με αποτέλεσμα το λιγότερο συχνό λούσιμο των μαλλιών λόγω μειωμένης συσσώρευσης.

– Βελτιωμένη υφή, όγκος και λάμψη: Σχεδιασμένα με συστατικά που διατηρούν τα φυσικά έλαια των μαλλιών, βελτιώνοντας τη φυσική τους όψη, οδηγώντας σε βελτιωμένη υφή μαλλιών, όγκο και λάμψη – χωρίς να τα βαραίνουν.

– Υγιή Μαλλιά σε βάθος χρόνου: Η χρήση clean προϊόντων περιποίησης μαλλιών με την πάροδο του χρόνου έχει ως αποτέλεσμα την πιο υγιή όψη των μαλλιών. Ως αποτέλεσμα, τα μαλλιά είναι λιγότερο εξαρτημένα από συγκεκριμένα συστατικά προκειμένου να επιτευχθεί ένα πιο υγιές και αναζωογονημένο αποτέλεσμα.

Επεκτείνοντας περαιτέρω τα περιβαλλοντικά διαπιστευτήρια, όλα τα προϊόντα Clean Beauty από τη Bonacure έρχονται σε βιώσιμη συσκευασία, κατασκευασμένη από έως και 97% ανακυκλωμένο πλαστικό.

*Οι δοκιμές καλλυντικών και συστατικών καλλυντικών σε ζώα απαγορεύονται στην ΕΕ από τον Μάρτιο του 2013. Φυσικά, η Bonacure ακολουθεί επίσης αυτόν τον κανονισμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική της Henkel σχετικά με τις δοκιμές σε ζώα για καλλυντικά προϊόντα, επισκεφτείτε τη διεύθυνση:

https://www.henkel.com/brands-and-businesses/consumer-brands/animal-testing-cosmetic-products#:~:text=Our%20Commitment%3A%20No%20animal%20testing,body%20care%20products%20on%20animals

**Μόνο στα σαμπουάν

Clean Beauty από τη Bonacure: Στο Κομμωτήριο

Το Clean Beauty από τη Bonacure επιτρέπει στους κομμωτές να προσφέρουν στους πελάτες τους υψηλής απόδοσης, εξατομικευμένη περιποίηση με επτά σειρές κωδικοποιημένες με χρώμα, καταρρίπτοντας πλήρως τον μύθο ότι τα προϊόντα καθαρής ομορφιάς δεν λειτουργούν για όλους τους τύπους μαλλιών:

– Repair Rescue – για ταλαιπωρημένα μαλλιά

– Moisture Kick – για κανονικά έως ξηρά μαλλιά

– Color Freeze – για βαμμένα μαλλιά

– Volume Boost – για λεπτά μαλλιά

– Time Restore – για ώριμα και εύθραυστα μαλλιά

– Frizz Away – για χονδρά, απείθαρχα και μαλλιά που φριζάρουν

– Clean Balance – για όλους τους τύπους μαλλιών

Το Brand επεκτείνεται επίσης στην περιποίηση του τριχωτού, παρέχοντας στους κομμωτές μια πραγματικά ολιστική γκάμα περιποίησης μαλλιών και τριχωτού για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε πελάτη:

– Anti-Dandruff – για τριχωτό με τάση για πιτυρίδα

– Root Activating – για εξασθενημένα μαλλιά

– Scalp Soothing – για ξηρό και ευαίσθητο τριχωτό με τάση για ερεθισμούς

Επιπλέον, η Bonacure προσφέρει και το R-TWO, για φροντίδα αφιερωμένη σε υπερβολικά επεξεργασμένα και εξαιρετικά ταλαιπωρημένα μαλλιά, και το Sun Protect, σχεδιασμένο να προστατεύει, να καθαρίζει και να περιποιείται όλους τους τύπους μαλλιών πριν και μετά την έκθεση στον ήλιο.

Με λίγα λόγια, το Clean Beauty από τη Bonacure είναι ό,τι χρειάζεται ένα σύγχρονο κομμωτήριο για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των σημερινών πελατών, παρέχοντάς τους τόσο τα προϊόντα όσο και τα αποτελέσματα που αναζητούν. Είναι επίσης η τέλεια επιλογή για συνειδητούς καταναλωτές που επιθυμούν να επενδύσουν σε clean προϊόντα ομορφιάς που προσφέρουν οφέλη για την υγεία των μαλλιών.

Clean Beauty από τη Bonacure: Μια Παγκόσμια Κοινότητα

Με την υποστήριξη από πραγματικές φωνές της αγοράς της βιομηχανίας της κομμωτικής, η Clean Beauty από τη Bonacure έχει αγαπηθεί από Παγκόσμιους Ειδικούς Μαλλιών, Ιδιοκτήτες Κομμωτηρίων, Κορυφαίους Κομμωτές και τους πελάτες τους. Για τους επαγγελματίες κομμωτές που επιδιώκουν ένα βιώσιμο μέλλον με την επιτυχία της επιχείρησης τους, το Clean Beauty από τη Bonacure είναι η προφανής επιλογή. Η Clean Beauty από τη Bonacure έχει συνεργαστεί με αυτές τις επιδραστικές φωνές για να αναδείξει τα οφέλη της ύπαρξης καθαρών προϊόντων ομορφιάς στο σαλόνι.

«Οι αλλαγές για μένα στη χρήση των προϊόντων Clean Beauty ήταν αρκετά απλές. Οι πελάτες είναι πιο ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα στα μαλλιά τους και κινούμαστε μαζί με τη προστασία του περιβάλλοντος» – Gary Taylor | Ιδιοκτήτης του Edward & Co Hairdressers, Ηνωμένο Βασίλειο

«Από τότε που χρησιμοποιώ το Bonacure και την ιδέα του Clean Beauty, το όραμά μου για τον πλανήτη έχει αλλάξει λίγο. Τα προϊόντα Clean Beauty μου παρέχουν απολύτως όλα όσα χρειάζομαι στην καθημερινότητα μου» – Emilio Carrillo | Ιδιοκτήτης του Wave Emilio Carrillo, Ισπανία

«Όταν δουλεύω με τα προϊόντα Clean Beauty, σίγουρα δεν χρειάζεται να κάνω συμβιβασμούς, γιατί για μένα προσωπικά είναι το καλύτερο για τον πελάτη και επίσης για το περιβάλλον» – Denis Klein | Ιδιοκτήτης του Illicit Studio, Γερμανία

Η Clean Beauty από τη Bonacure έχει επίσης αγαπηθεί από influencers σε όλο τον κόσμο που επιθυμούν να αγκαλιάσουν τη φυσική ομορφιά των μαλλιών τους.

«Όταν πρόκειται για την περιποίηση των μαλλιών, μου αρέσει να φαίνεται και να αισθάνεται φυσική, όχι υπερφορτωμένη και βαριά. Γι’ αυτό λατρεύω να χρησιμοποιώ το Clean Beauty από τη Bonacure» – Diipa Büller-Khosla | Influencer, Ινδία

«Όλοι μας θέλουμε τα μαλλιά μας να φαίνονται υγιή και δυνατά, σωστά; Γι’ αυτό επέλεξα το Clean Beauty από τη Bonacure, επειδή οι ήπιες συνθέσεις τους περιέχουν μόνο τα συστατικά που χρειάζονται πραγματικά τα μαλλιά μας» – Jessie Chanes | Influencer, Ισπανία

«Όταν πρόκειται για τα μαλλιά μου, θέλω απλώς να φαίνονται φυσικά και όχι υπερφορτωμένα ή βαριά. Γι’ αυτό επέλεξα το Clean Beauty by Bonacure» – Rosa Boh-neur | Influencer, Γαλλία

Clean Beauty από τη Bonacure Online, Εκπαίδευση & Ψηφιακά

Εξερευνήστε όλη τη συλλογή Clean Beauty από τη Bonacure στον επίσημο ιστότοπο της Schwarzkopf Professional: . Βρείτε όλες τις πληροφορίες, έμπνευση και εκπαιδευτικό υλικό τόσο για τους κομμωτές όσο και για τους καταναλωτές – προσφέροντας αυτοπεποίθηση για τα μαλλιά και το τριχωτό σε όλους, κάθε μέρα!

Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής προσφοράς της Schwarzkopf Professional ASK, οι κομμωτές μπορούν να εμβαθύνουν σε μια σειρά επιμελημένων, ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων περιποίησης που είναι βαθιά ριζωμένα σε μια απρόσκοπτη εμπειρία μικτής μάθησης. Όχι μόνο εκφράζουν την τέλεια εμπιστοσύνη στα προϊόντα, αλλά δείχνουν επίσης πώς να αναβαθμίσετε τις δεξιότητές σας και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Οι εκπαιδεύσεις υψηλού αντίκτυπου προσφέρονται τοπικά δια ζώσης, ενώ οι διαδικτυακές ευκαιρίες μάθησης είναι διαθέσιμες κατά παραγγελία μέσω της ASK eAcademy: [ask-elearning.com](http://ask-elearning.com).

Μείνετε συντονισμένοι για τα τελευταία νέα για το Clean Beauty από τη Bonacure, τα καινούρια προϊόντα και εμπνευστείτε ακολουθώντας το @schwarzkopfpro στο Instagram και χρησιμοποιώντας τα hashtags #BCICARE και #WHEREHAIRCAREBEGINS.

Η νέα συλλογή Clean Beauty από τη Bonacure είναι ήδη διαθέσιμη.

RECENT

RELATED