Skip to main content
likewomangr RIHANNA ZEBRA STYLE e71ea636

Η Rihanna τα σπάει με το καινούργιο της zebra style

Πραγματικά ποτέ δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε στυλιστικά από την Rihanna

Την Πέμπτη, 11 Ιουλίου, η Riri φωτογραφήθηκε να πηγαίνει βόλτα αργά το βράδυ με τον αγαπημένο της, A$AP Rocky, στη Νέα Υόρκη. Για το νυχτερινό ντύσιμό της, χρησιμοποίησε καλά τη μαγεία της Fenty, βγαίνοντας με ένα ημιδιαφανές σετ στυλ πιτζάμα με print ζέβρας. Με υπερμεγέθη μπλούζα – και φαίνεται ότι είχε μπει στο σουτιέν της για να δημιουργήσει ένα κομμένο εφέ μπροστά – με ένα φαρδύ παντελόνι να ταιριάζει.

Η τραγουδίστρια συνδύασε το streetwear με ένα μπλε ναυτικό καπέλο New York Yankees, ασημένια σκουλαρίκια κρίκους XXL και μια κομψή μαύρη δερμάτινη τσάντα ώμου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Η Rihanna ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με μια απίθανη τάση στα παπούτσια. Αντί για τα ογκώδη αθλητικά παπούτσια Puma, συνδύασε το χαλαρό και άνετο πυτζάμα outfit με ένα ζευγάρι ασημί μπαλαρίνες.

Τον τελευταίο καιρό η Riri εμφανίζεται με το συγκέκριμενο στυλ αρκετά συχνά. Όμως αυτή τη φορά μας εξέπληξε καθώς κάνει μια ενδιαφέρουσα επιλογή με μπαλαρίνες. Τα μεταλλικά φλατ της Rihanna έρχονται ακριβώς στο απόγειο της τάσης των ballet shoes.

Τo συγκεκριμένο στυλ παπουτσιών ήταν κάποτε βασικός (και αμφιλεγόμενος) εξοπλισμός των δεκαετιών 2000 και 2010 και τώρα έχουν κάνει μια πολύ πιο δροσερή επιστροφή. Από διχτυωτό έως σατέν, αστέρια όπως η Bella Hadid, η Kaia Gerber, η Hailey Bieber, η Jlo και πολλοί, πολλοί άλλοι έχουν συνδυάσει τα flat τους με διάφορους τρόπους τα τελευταία δύο χρόνια – σκεφτείτε άφθονα αθλητικά παντελόνια, τζιν και midi φούστες.

cover photo instagram/@Backgrid

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED