Skip to main content
kate beckinsale e1720679571637 bf8a62a8

Η Kate Beckinsale μιλάει για τη παραμονή της στο νοσοκομείο και απαντά στο bodyshaming

Η Kate Beckinsale δεν συγκρατήθηκε όταν κάποιος στα social media σχολίασε πώς είναι το σώμα της πρόσφατα.

Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram βάζοντας ένα δίχτυ στα μαλλιά σε μίνιμαλ ροζ σύνολο.

Στο βίντεο, εξήγησε ότι τοποθέτησε το δίχτυ για τα μαλλιά της επειδή κάποιοι από τους ακόλουθούς της εξέφραζαν τη δυσαρέσκειά τους μαζί της αφού δεν έκανε «πράγματα που ταιριάζουν στην ηλικία της».

Η Beckinsale αφιέρωσε λίγο χρόνο για να απαντήσει στα σχόλια αυτά, γράφοντας ότι είδε τον πατριό της να πεθαίνει και τη μητέρα της να έχει καρκίνο σταδίου 4.

«Έχασα πολύ βάρος από το άγχος και τη θλίψη, αρκετά γρήγορα και μετά ήμουν στο νοσοκομείο για έξι εβδομάδες επειδή η θλίψη είχε κάνει μια τρύπα στον οισοφάγο μου που με έκανε να κάνω εμετό άφθονες ποσότητες αίματος», έγραψε. «Μου ήταν πολύ δύσκολο να τρώω και απλά δούλεψα πολύ πολύ σκληρά σε μια ταινία που στην πραγματικότητα μου έκανε κακό, επειδή περιελάμβανε και το θέμα του θανάτου του πατέρα μου, οπότε δεν με απασχολεί πραγματικά τι σκέφτεσαι για τον κ*λο μου», συνέχισε.

Η Beckinsale είχε μιλήσει στο παρελθόν για τον καρκίνο της μητέρας της και τον θάνατο του πατριού της , αλλά η ανάρτησή της στο Instagram ήταν η πρώτη φορά που αποκάλυψε λεπτομέρειες για τους αγώνες υγείας που την οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Η είδηση ​​της νοσηλείας της ήρθε στο φως για πρώτη φορά τον Μάρτιο, όταν δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο Instagram που γιόρταζε τη μητέρα της την Ημέρα της Μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου με ένα μεγάλο μαύρο φιόγκο στο κεφάλι της.

Τότε δεν εξήγησε γιατί ήταν στο νοσοκομείο, αλλά σημείωσε ότι αυτή και η μητέρα της, Judy Loe, ήταν άρρωστες.

«Ευχαριστούμε αυτούς που μας αγαπούν και μας υποστηρίζουν. Και αυτούς που φροντίζουν τα σκυλιά μας όταν δεν μπορούμε, και μας οδηγούν να θυμόμαστε χαρούμενα πράγματα όταν δεν μπορούμε.».

Τους τελευταίους μήνες, έχει επίσης αναφερθεί σε ανθρώπους που έχουν κάνει σχόλια για την εμφάνισή της.

«Κάθε φορά που δημοσιεύω οτιδήποτε — και παρεμπιπτόντως, αυτό συμβαίνει από τότε που ήμουν περίπου 30 ετών — κατηγορούμαι ότι έκανα χειρουργική επέμβαση /χρησιμοποιώ μπότοξ χρησιμοποιώντας fillers /έχω εμμονή με το να φαίνομαι νεότερη, και είναι πραγματικά πολύ κουραστικός και ανεπαίσθητα μοχθηρός τρόπος για να εκφοβίσεις ένα άτομο», έγραψε. «Στην πραγματικότητα δεν κάνω τίποτα από αυτά τα πράγματα».

Cover Photo: Instagram/katebeckinsale

RECENT

RELATED