Skip to main content
likewomangr eva longoria mani summer cover 9ea244f7

Το pearly french manicure της Eva Longoria είναι το must του καλοκαιριού

Οι τάσεις στο μανικιούρ βρίσκονται στα καλύτερα τους αυτή την εποχή.

Ακριβώς όπως η μόδα, έτσι και η ομορφιά μπορεί να είναι πολύ πρακτική και ένα γυαλιστερό και διαχρονικό μανικιούρ είναι μια ευέλικτη επιλογή που ταιριάζει με κάθε ντύσιμο και η Eva Longoria το αποδεικνύει. Η ηθοποιός λατρεύει να χρησιμοποιεί κλασικά στυλ μανικιούρ (όπως το κλασσικό και all time classic γαλακτώδες μανικιούρ που φόρεσε στο Vogue World) και η τελευταία της εμφάνιση στα νύχια είναι απλώς ένα άλλο παράδειγμα.

Στις 8 Ιουλίου, η Longoria δημοσίευσε φωτογραφίες της εμφάνισής της στην ημέρα τύπου Apple TV, προωθώντας τη νέα της σειρά Land of Women. Η 49χρονη ασχολείται με τον Τύπο για τη σειρά από το Φεστιβάλ των Καννών στα τέλη Μαΐου, πάντα φορώντας ένα υπέροχο mani. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός συνυπέγραψε ένα από τα πιο δημοφιλή μινιμαλιστικά μανικιούρ που έχουμε δει όλο το καλοκαίρι, κάνοντας το στυλ δικό της.

likewomangr eva longoria mani summer
@EVALONGORIA /INSTAGRAM

Τα αμυγδαλωτά νύχια της Longoria είχαν μια μπεζ-nude βάση που αναμειγνύονταν στις γαλακτώδεις nude άκρες με μια πινελιά μαργαριταρένιου χρώματος. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά γαλλικά στυλ όπου οι λευκές μύτες είναι υπερβολικές, το μανικιούρ της ηθοποιού δημιουργεί ένα ελάχιστα εφέ γαλλικού μανικιούρ με ένα απαλό μείγμα μεταξύ της βάσης και του ανοιχτότερου χρώματος στις άκρες. Το γαλλικό είναι απλό και κομψό, και πολύ πιο ξεκούραστο από το παραδοσιακό – σκεφτείτε το ως το μακιγιάζ «χωρίς μακιγιάζ» στον κόσμο των νυχιών.

likewomangr eva longoria mani summer 1
@EVALONGORIA /INSTAGRAM

Ο κομμωτής Miguel Martin Perez δημιούργησε ένα boho-chic hair style στα υπέροχα μαλλιά της Longoria. Για μακιγιάζ, επέλεξε ένα μαύρο cat eye liner το οποίο συμπλήρωνε τις υπέροχες βλεφαρίδες της και τη λαμπερή σκιά ματιών της σε τόνους σαμπάνιας. Η επιδερμίδα της ήταν ματ και απαλά μπρονζέ, με ρουζ σε πορτοκαλί απόχρωση  και η τελική πινελιά ήταν το ροζ γυαλιστερά της χείλη.

cover photo @EVALONGORIA /INSTAGRAM

Ως φοιτήτρια του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής στο ΕΚΠΑ , ενδιαφέρομαι πολύ για τα τοπικά και τα διεθνή θέματα, όμως μπορώ να ομολογήσω πως η μεγάλη μου αγάπη, ήταν ανέκαθεν η «γυναίκα» και ο,τι συμπεριλαμβάνει αυτή, ομορφιά, καλαισθησία, περιποίηση. Από μικρή διάβαζα πολλά βιβλία και έγραφα ποιήματα, στίχους και κείμενα γιατί αυτό με βοηθούσε να εκφράζομαι. Έτσι, το γράψιμο έγινε για εμένα τρόπος ζωής, μια συνήθεια που αδυνατώ να αποχωριστώ.

RECENT

RELATED