Skip to main content
PAN 0348 2 e1720423087736 21748e60

Denise Eleftheriou: Ένα φόρεμα για καλό σκοπό

Πριν λίγο καιρό βρεθήκαμε στο καθιερωμένο ετήσιο Bazaar του MDA Ελλάς στο Ecali Club με καλεσμένες εκλεκτές κυρίες. Ανάμεσά τους και η νεοαφιχθείσα στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη, Denise Eleftheriou. Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας στο lunch που πραγματοποιήθηκε για τους σκοπούς ενίσχυσης του έργου του MDA, δώρισε στο Σωματείο που ασχολείται με τη φροντίδα των ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις μία custom made δημιουργία.

Είναι από τις στιγμές που η μόδα μας θυμίζει ότι δεν πρέπει να είναι αποκομμένη από την κοινωνία, πόσο μάλλον από το πολύτιμο έργο του MDA Ελλάς.

Denise Eleftheriou

Η σχεδιάστρια Denise Eleftheriou ξεκίνησε το 1997 με την δημιουργία του πρώτου της ατελιέ στην καρδιά της Θεσσαλονίκη για custom made και bridal δημιουργίες.

Οι σπουδές και η εμπειρία της σχεδιάστριας Denise Eleftheriou στην Ιταλία, καθόρισαν το ύφος των δημιουργιών, κάνοντάς την να ξεχωρίσει για τις minimal και ανατρεπτικές προτάσεις, που άλλαξαν τα εώς μέχρι τότε δεδομένα του custom made.

Έχει πραγματοποιήσει εμβληματικά fashion shows σε ιδιαίτερους χώρους όπως στην Casa Bianca, στο Γενί Τζαμί, στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, και στο ΣΜΑ (Σταθμό Μεταφόρτωσης του Δήμου Θεσσαλονίκης) με θέμα την ανακύκλωση.

Από τις αρχές του 2024, το ατελιέ της Denise Eleftheriou μεταφέρθηκε στην Αθήνα, στην περιοχή του Χίλτον συνεχίζοντας την πορεία της στις custom made και bridal δημιουργίες.

To MDA

Το MDA Ελλάς, Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις (ΝΜΠ), ιδρύθηκε στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2000, με σκοπό  να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των Μελών του.

Οι ΝΜΠ αφορούν σε σπάνιες παθήσεις, γενετικής κυρίως προέλευσης, που πλήττουν το μυϊκό σύστημα. Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1500 οικογένειες, κάποιες εκ των οποίων έχουν πλέον του ενός Μέλους που νοσεί.

Οι δράσεις του MDA Ελλάς υλοποιούνται χάρη στην ευαισθητοποίηση της  ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Από το μόντελινγκ, στη διοργάνωση επιδείξεων και τις δημόσιες σχέσεις, όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το χώρο της μόδας, που αποτελεί και τη μεγάλη μου αγάπη! Επιλέγω να βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής και πιστεύω πως ενωμένοι καταφέρνουμε περισσότερα, γι’ αυτό και είναι μεγάλη μου χαρά που αποτελώ κομμάτι της ομάδας του Likewoman!

RECENT

RELATED