Skip to main content
likewomangr jennifer lopez dior paris b950b563

Η Jennifer Lopez ανατρέπει το Signature Style της και εμφανίζεται αλλά Audrey Hepburn στο show του Dior

Υπάρχει το Old Hollywood glam και μετά υπάρχει το glam της J.Lo

Η Jennifer Lopez μπορεί να είναι σε vacation mode, αλλά το τελευταίο της look λέει το αντίθετο. H J.Lo εθεάθη σήμερα έξω από το σόου υψηλής ραπτικής του Christian Dior φθινόπωρο-χειμώνα 2025 στο Παρίσι, όπου αντάλλαξε τα εύκολα, δροσερά sundresses και τα μπικίνι της με κάτι πιο κομψό.

Αλλάζοντας το χαρακτηριστικό του στυλ της, η Lopez διοχέτευσε την Audrey Hepburn στην εκδήλωση με μια κοντομάνικη μπεζ καμπαρντίνα που ήταν ελαφρώς πεσμένη από τον έναν ώμο της και ένα ασορτί μίντι φόρεμα με ζώνη στην μέση. Ένα ζευγάρι μαύρα cat-eye γυαλιά ηλίου και ένα κομψό updo hairstyle, ήταν φαινομενικά μια ωδή στο εμβληματικό Breakfast at look της Tiffany της Hepburn. Αυτό που ολοκλήρωσε το στυλ της, ήταν τα μακριά, μαύρα δερμάτινα γάντια όπερας που έδωσαν πραγματικά την έμπνευση του outfit της. Η Lopez ολοκλήρωσε τα αξεσουάρ της με διαμαντένια σκουλαρίκια, μια μαύρη τσάντα Lady Dior και, φυσικά, δεν θα ήταν ένα ντύσιμο της J.Lo χωρίς ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες πλατφόρμας — σε χρυσό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosy 💖 (@jennifer_jilo)

Το glam της ήταν επίσης αχαρακτηριστικά συγκρατημένο με ένα γυαλιστερό μπεζ κραγιόν, ένα υπέροχο ροζ ρουζ και ένα ολόσωμο μπρονζέ περίγραμμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Το pitstop για την εβδομάδα μόδας της Lopez έρχεται λίγες μέρες αφότου εθεάθη σε ένα γιοτ στην Ιταλία χωρίς τον Ben Affleck. Ο κόσμος ανέφερε ότι η τραγουδίστρια-ηθοποιός έχει στα σκαριά αρκετά καλοκαιρινά ταξιδιωτικά σχέδια που προφανώς δεν περιλαμβάνουν τον σύζυγό της εν μέσω των συζυγικών τους ζητημάτων. Μετά την ακύρωση της προγραμματισμένης περιοδείας συναυλιών της, η Lopez αφιερώνει χρόνο αυτό το καλοκαίρι «για να είναι με τα παιδιά, την οικογένεια και τους στενούς της φίλους», αναφέρει κοντινή της πηγή.

Εν τω μεταξύ, ο Affleck εγκατέλειψε πρόσφατα το γαμήλιο συγκρότημα ενώ έτρωγε το δείπνο με τη 18χρονη κόρη του Violet στο Tasty Noodle στο Λος Άντζελες.

cover photo instagram/@xiya.jlover

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED