Skip to main content
likewomangr doja cat sciaparelli f2e566a3

Η Doja Cat για άλλη μια φορά κλέβει την παράσταση στο fashion show της Schiaparelli με την extreme εμφάνισή της

Οι αφίξεις στις επιδείξεις υψηλής ραπτικής στο Παρίσι, που ξεκίνησαν με τη Schiaparelli φθινόπωρο/χειμώνα 2024, είναι σχεδόν εξίσου συναρπαστικές με τις συλλογές.

Χαρακτηριστική περίπτωση της Doja Cat , η οποία καλύφθηκε με 30.000 κατακόκκινους κρυστάλλους Swarovski για να καθίσει στην πρώτη σειρά πέρυσι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Schiaparelli (@schiaparelli)

Φτάνοντας στο σόου της Schiaparelli σήμερα το πρωί, η Doja Cat μας έδωσε μια προεπισκόπηση του τι επρόκειτο να προκύψει από το μακιγιάζ του σόου μέσω ενός beauty look που εφαρμόστηκε στα παρασκήνια από την Dame Pat McGrath και την ομάδα της μέχρι το ρούχο που φόρεσε για το σόου. «Αυτή είναι η μεταμόρφωση στα άκρα. Το look για τα υπόλοιπα μοντέλα της επίδειξης ήταν η εξωγήινη αισθητική με την οποία παίζουμε στην Schiaparelli εδώ και καιρό, αλλά για την Doja ήταν μια extreme εκδοχή – την πήγαμε στα άκρα!». είπε  McGrath στα παρασκήνια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Schiaparelli (@schiaparelli)

Η McGrath δημιούργησε το ξεθωριασμένο, γαλάζιο της πεταλούδας, γλυπτό μάτι της Doja Cat. Τα γυαλιστερά, nude χείλη της Doja Cat, εν τω μεταξύ, σχεδιάστηκαν τέλεια καθώς ολοκλήρωσαν όλο το beauty look.

Η ομορφιά της Doja Cat δεν απογοητεύει ποτέ την εβδομάδα υψηλής ραπτικής – ευτυχώς, η ακραία εκδοχή της «φωτεινής και απόκοσμης» ομορφιάς στη Schiaparelli έκλεψε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις.

Παρακάτω πάρτε μια γεύση από το σόου.

cover photo instagram/@dojacatbrazil

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED