Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2024%2F06%2Fhalle berry e1719208443506

Η Halle Berry μιμείται τη θρυλική Marilyn Monroe φορώντας ένα εμβληματικό φόρεμα

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Halle Berry απέτισε φόρο τιμής στη Merilyn Monroe με μια σειρά  φωτογραφιών στο Instagram, αναδημιουργώντας τη διάσημη σκηνή λευκού φορέματος της εμβληματικού σταρ του Χόλιγουντ.

Η 57χρονη ηθοποιός, η οποία μοιράστηκε μια ξεκαρδιστική στιγμή της γκαρνταρόμπας της με τους θαυμαστές της, διοχέτευσε την εσωτερική της Merilyn Monroe για το στιγμιότυπό της δίπλα στην πισίνα.

Έδειξε τα τονισμένα πόδια της και μια εικόνα από το εσώρουχό της, καθώς άφησε το αεράκι να σηκώσει τη φούστα του λευκού της φορέματος.

Η ηθοποιός έκανε ό,τι μπορούσε για να μιμηθεί τον αέρα από ένα αεραγωγό του μετρό που ανατίναξε το εμβληματικό λευκό φόρεμα της Merilyn, όταν προωθούσε τη ρομαντική κωμωδία της 1955 The Seven Year Itch.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Σε ένα σετ πέντε φωτογραφιών που κοινοποιήθηκαν στο Instagram την Παρασκευή 21 Ιουνίου, η σταρ της Catwoman έβαλε τη φούστα της σε πλήρη κίνηση καθώς τη στριφογύριζε γύρω από τα πόδια της.

Στην τέταρτη εικόνα που περιλαμβάνεται στην ανάρτησή της, η Berry πόζαρε με την πλάτη στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας πώς το φόρεμα έπεσε στο σώμα της όταν ήταν σε ηρεμία. Το φόρεμα είχε μεγάλο γιακά και ήταν κομμένο με τρόπο που αναδείκνυε τους ώμους της ηθοποιού του Monster’s Ball, αφήνοντας τα χέρια της γυμνά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Η Monroe πρωταγωνίστησε ως η δελεαστική γειτόνισσα του παντρεμένου Τομ Έγουελ, ο οποίος εκμεταλλεύεται την απουσία της οικογένειάς του στις καλοκαιρινές διακοπές για να ξεσηκώσει την περιπλανώμενη σταρ.

Αντί για ένα πεζοδρόμιο της Νέας Υόρκης, η Halle Berry επέλεξε μια τροπική τοποθεσία, ποζάροντας κοντά σε μια πισίνα. Όπως η Monroe, η σταρ του Moonfall φορούσε peep toe.

«Η στιγμή της Marilyn Monroe», σχολίασε ένας θαυμαστής κάτω από την ανάρτησή της.

«Η σύγχρονη Marilyn Monroe», είπε ένας άλλος.

«Λίγη ταραχή για το φόρεμα» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η ηθοποιός.

H Halle αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε μια περιπέτεια δράσης με τον Mark Wahlberg, ως κατάσκοπος που στρατολογεί έναν παλιό φίλο του γυμνασίου για να βοηθήσει σε μια αποστολή υψηλού κινδύνου. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Αυτή η είσοδος στην κούρσα του box office θα ακολουθηθεί γρήγορα από την τρομακτική ταινία Never Let Go, η οποία θα αρχίσει να στοιχειώνει το κοινό στις 27 Σεπτεμβρίου.

Cover Photo: Instagram/halleberry

RECENT

RELATED