Skip to main content
likewomangr kosmimata apo plexi glass 34633866

Τα κοσμήματα από plexiglass είναι το νέο fashion trend που θα δώσει λάμψη στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις

Καθώς ο καλοκαιρινός ήλιος ρίχνει τη χρυσή του λάμψη, οι λάτρεις της μόδας αναζητούν εναγωνίως αξεσουάρ που αιχμαλωτίζουν τη ζωντανή ενέργεια της σεζόν.

Φέτος, ένα brand από τη Θεσσαλονίκη  ξεχωρίζει με το μοναδικό του μείγμα τέχνης και καινοτομίας: The Makery by Anna.  Η Άννα Σαρηγιαννίδου γνωστή για τις ξεχωριστές δημιουργίες της, μαγνήτισε ξανά τις καρδιές μας με την τελευταία της συλλογή από καλοκαιρινά κοσμήματα από plexiglass, απαραίτητα για την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα.

IMG 5099 1

Το πλεξιγκλάς, ένα υλικό που συχνά συνδέεται με τη βιομηχανική χρήση, έχει βρει μια νέα ζωή στα χέρια της Άννας. Η ευελιξία, η ανθεκτικότητά του και η ζωντανή του διαύγεια το καθιστούν ιδανικό μέσο για τη δημιουργία καλοκαιρινών κοσμημάτων που είναι εντυπωσιακά και πρακτικά. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά υλικά, το plexiglass μπορεί να διαμορφωθεί σε περίπλοκα σχήματα και να εμποτιστεί με μια σειρά χρωμάτων, επιτρέποντας απεριόριστες δημιουργικές δυνατότητες.

IMG 5198

Η καλοκαιρινή συλλογή από το The Makery by Anna είναι μια γιορτή του χρώματος και του φωτός. Κάθε κομμάτι έχει σχεδιαστεί για να αποτυπώνει την ουσία του καλοκαιριού,  φωτεινό, τολμηρό και γεμάτο ζωή.

Επιπλέον, το plexiglass είναι ένα υλικό πολύ ανθεκτικό στις κρούσεις, καθιστώντας αυτά τα κομμάτια ιδανικά για υπαίθριες καλοκαιρινές δραστηριότητες. Είτε κατευθύνεστε προς την παραλία, ένα πικνίκ ή ένα μουσικό φεστιβάλ, τα κοσμήματά σας θα αντέξουν τις κακουχίες της ημέρας. Ένα άλλο ξεχωριστό  χαρακτηριστικό  του πλεξιγκλάς είναι η ελαφριά φύση του. Σε αντίθεση με τα κοσμήματα από βαρύ μέταλλο, τα κομμάτια από plexiglass φοριούνται άνετα για μεγάλες περιόδους, καθιστώντας τα ιδανικά για ολοήμερες εκδηλώσεις.

IMG 5102

Η ενσωμάτωση των κοσμημάτων από πλεξιγκλάς, The Makery by Anna, στην καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα είναι εύκολη.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το στυλ:

Casual Chic: Συνδύασε τα σκουλαρίκια ηλιοτρόπια, ή τις μαργαρίτες, ή τα λαχταριστά καρπουζάκια, λεμονάκια και pineapples, με ένα flowy sundress και σανδάλια για χαλαρή αλλά λαμπερή εμφάνιση.

IMG 5213

Beach Ready: Τα κολιέ  Pastels ή τα Rings συμπληρώνουν  τα μαγιό και τις casual εμφανίσεις, προσθέτοντας μια πινελιά κομψότητας στα σύνολα  παραλίας, αλλά και στους easygoing περιπάτους.

IMG 5397

Glasses Chains: Οι πιο trendy πολύχρωμες αλυσίδες γυαλιών, που εκτός από πρακτικές, χαρίζουν και  ένα μποέμικο στυλ, ιδανικό  για όλες τις ώρες της ημέρας.

likewomangr ALISIDES GIALION

Και φυσικά η δημιουργική ιδιοφυΐα της Άννας, δεν έχει όρια, αφού μπορεί να δημιουργήσει custom made κομμάτια, σε χρώματα, σχέδια και ποσότητες που εσείς θα επιλέξετε.

Τα καλοκαιρινά κοσμήματα The Makery by Anna από plexiglass αποτελούν απόδειξη της δύναμης του καινοτόμου σχεδιασμού και των βιώσιμων πρακτικών. Κάθε κομμάτι είναι ένας συνδυασμός τέχνης και μόδας, δημιουργημένος για να φέρει χαρά και ομορφιά στις καλοκαιρινές σας περιπέτειες. Αγκαλιάστε την εποχή με αυτά τα ζωντανά, μοναδικά αξεσουάρ και αφήστε το στυλ σας να λάμψει τόσο λαμπερά όσο ο καλοκαιρινός ήλιος.

Τις δημιουργίες του Makery by Anna, θα τις βρείτε στο www.themakerybyanna.com και στο instagram, ή στη διεύθυνση Βαλαωρίτου 7, 5ος όροφος Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310508492

Ανήκω στην ομάδα των γυναικών που δίπλα από τον αριθμό 50 βάζουν ένα θετικό πρόσημο. Αυτό το πρόσημο είναι και ο τρόπος που προσεγγίζω τη ζωή. Ως πρότυπό μου έχω πάντα δυναμικές γυναίκες, που δεν διστάζουν να πειραματιστούν, να διεκδικήσουν τα όνειρά τους και να ζήσουν με πάθος την κάθε στιγμή. Ακολουθώντας αυτά τα στοιχεία και έχοντας πάντα ως αρχή το σεβασμό και την αγάπη στον άνθρωπο και κυρίως στη γυναίκα, υπηρέτησα πιστά κάθε ρόλο που κλήθηκα να παίξω, αυτόν της συζύγου, της μητέρας, της εργαζόμενης, αλλά και της θαυμάστριας της ομορφιάς όπου τη συναντώ. Αυτή την ομορφιά της ζωής που βρίσκεται ακόμη και σε μικροπράγματα γύρω μας θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας.

RECENT

RELATED