Skip to main content
kaia gerber 1be914f4

Hydro bob: Το haircut που πρέπει να δοκιμάσεις για ένα total summer look

Αν θέλεις να βελτιώσεις τα μαλλιά σου, υπάρχει ένα στυλ – το “hydro bob” – που έχει βρει εξαιρετική δημοφιλία τον τελευταίο καιρό. Ξεκινά από εκεί που σταμάτησε το περσινό δημοφιλές «boy bob», με μια σημαντική διαφορά. Το άνετο κόψιμο συνδυάζεται συχνά με ένα φινίρισμα υγρής εμφάνισης για να διατηρεί τα πράγματα φρέσκα.

Τι είναι το hydro bob;

Επινοημένο από τον κομμωτή και τον προγνωστικό των τάσεων Tom Smith , «το hydro bob είναι η μετενσάρκωση του 2024 του boy bob της περασμένης άνοιξης». «Έχει μια αιχμηρή, ελαφρώς ανδρόγυνη, προσαρμοσμένη εμφάνιση, αλλά το κλειδί εδώ είναι ότι υπάρχει ένα μικρό στοιχείο υψηλής μόδας που κάνει τα μαλλιά να φαίνονται ελαφρώς πιο καθορισμένα. Είναι σχεδόν σαν ένα soft wet look.”

Έχουμε ήδη δει wet-look στυλ να κυριαρχούν στα κόκκινα χαλιά και στο street style της Εβδομάδας Μόδας από την αρχή του τρέχοντος έτους, αλλά το πιο κοντό ανοιξιάτικο κούρεμα φαίνεται ακόμα πιο συντονισμένο, λέει ο Smith. «Η καθαρή γραμμή του κουρέματος θα το κάνει πάντα να φαίνεται on point», λέει.

Όσο για το μήκος, «το σχήμα μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα το άτομο, δουλεύοντας με τα χαρακτηριστικά του για να δημιουργήσει ένα μήκος που κάθεται μεταξύ των χειλιών και του λαιμού», λέει ο Smith. Αλλά αυτή η τάση βασίζεται κυρίως στο styling. «Η χρήση προϊόντων styling δίνει ορισμό και κράτημα για να το κάνει ένα υπέροχο κούρεμα για όσους θέλουν τα μαλλιά τους να είναι εκλεπτυσμένα», λέει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Ποια προϊόντα θα κάνει το hydro bob με το υγρό φινίρισμα του;

Προτού παραλείψετε την τάση ως υπερβολικά συντηρητική, ο Smith μας διαβεβαιώνει ότι το στυλ είναι στην πραγματικότητα «απίστευτα πρακτικό στην επίτευξη». Είναι λοιπόν ένα με το οποίο μπορούν να πειραματιστούν όλα τα τεμπέλικα κορίτσια.

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείς να πετύχεις το wet look, λέει: «Ο πρώτος είναι με προϊόντα styling. Λατρεύω τις θρεπτικές κρέμες για αυτό γιατί δίνουν αυτή την υγρασία, την ενυδάτωση και την ευκρίνεια, χωρίς να φαίνονται λιπαρά τα μαλλιά».

«Αλλά ένα καλύτερο από αυτό, αν δεν σας πειράζει να δείχνει ελαφρώς πιο δυνατό και τολμηρό και σας αρέσει η ιδέα των μαλλιών σας να είναι περιποιημένα και στη θέση τους, είναι να χρησιμοποιήσετε την αγαπημένη σας μάσκα επανόρθωσης ή ενυδάτωσης », λέει ο Smith.

«Χρησιμοποιήστε την ως προϊόν styling και αφήστε την στα μαλλιά σας. Όχι μόνο θα αποκτήσετε όγκο, αλλά θα λάβετε μια περιποίηση ταυτόχρονα με το styling .” Το μπόνους είναι ότι θα κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται υπέροχα, αλλά μακροπρόθεσμα, βοηθά και στην ενδυνάμωση. «Είναι ένα εξαιρετικό κόλπο για όσους δεν βρίσκουν τον χρόνο να κάνουν εβδομαδιαίες μάσκες ή θεραπείες και θα δώσει το αποτέλεσμα ημι-υγρής όψης».

Παρακάτω μπορείς να δεις και να εμπνευστείς για το επόμενο hydro bob look σου:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη hannah kleit ¨̮ (@hannahkleit)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harold James (@harold_james)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ray Christopher (@hair4kicks)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANINE BING (@aninebing)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harold James (@harold_james)

Cover Photo: Instagram/bobbyeliot

RECENT

13 Αυγ 2024

RELATED