Skip to main content
1 5314db84

Όλα τα This and That #164 | Τι είδαμε την εβδομάδα που πέρασε

Πιστές στο ραντεβού μας για άλλο ένα This and That με όλα τα νέα και όμορφα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας.

Η Rolex κύριος χορηγός της έκθεσης της διάσημης καλλιτέχνιδας Cindy Sherman στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Η Rolex κύριος χορηγός της έκθεσης της διάσημης καλλιτέχνιδας Cindy Sherman στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Περισσότερα από εκατό έργα της διάσημης Αμερικανίδας καλλιτέχνιδας Cindy Sherman παρουσιάζονται στην έκθεση με τίτλο Cindy Sherman at Cycladic: Πρώιμα έργα που διοργανώνει το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης από τις 30 Μαΐου έως τις 4 Νοεμβρίου 2024 στο Μέγαρο Σταθάτου.  Πρόκειται για την πρώτη μουσειακή έκθεση με φωτογραφικά έργα της διάσημης Αμερικανίδας καλλιτέχνιδας στην Ελλάδα, στην οποία παρουσιάζονται έργα-ορόσημα από την πρώιμη σειρά φωτογραφιών Untitled Film Stills (1977-1980), καθώς και από τις σειρές Rear Screen Projections (1980), Centerfolds (1981) και Color Studies (1981-1982). Η έκθεση πραγματοποιείται με κύριο χορηγό την Rolex.

Για πάνω από μισό αιώνα, η Rolex συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες του κόσμου και κορυφαίους θεσμούς  του πολιτισμού για να τιμήσει την αριστεία και να συνεισφέρει στη  συνέχιση της καλλιτεχνικής κληρονομιάς, δημιουργώντας έναν σύνδεσμο ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Η Cindy Sherman έχει υπηρετήσει ως σύμβουλος στο πρόγραμμα Rolex για την καλλιτεχνική καθοδήγηση(Rolex Mentoring Programme). Μέσα από την Πρωτοβουλία «Αέναες τέχνες», ένα ευρύ φάσμα  τεχνών που καλύπτει τη μουσική, την αρχιτεκτονική, τον κινηματογράφο  και το Rolex Mentoring Programme, η Rolex επιβεβαιώνει τη μακροπρόθεσμη δέσμευσή της στα παγκόσμια πολιτιστικά δρώμενα. Σε όλες αυτές τις προσπάθειες, η Rolex υποστηρίζει την καλλιτεχνική υπεροχή και τη μετάδοση της γνώσης στις μελλοντικές γενιές, οι οποίες με τη σειρά τους μεταβιβάζουν την πολιτιστική κληρονομιά του κόσμου.

GM’s Table στο Hyatt Regency ThessalonikiShh.. Can you keep a secret?

GM’s Table στο Hyatt Regency Thessaloniki - Shh.. Can you keep a secret?

Με αφορμή τα εξαιρετικά επιτυχημένα “Women That Inspire” events, το Hyatt Regency Thessaloniki διοργάνωσε στις 13 Μαΐου το πρώτο “Shh.. Can you keep a secret?” event με surprise guest τον Τάκη Ζαχαράτο. Τον διάσημο performer πλαισίωσαν καλοί του φίλοι Χρήστος Χατζηβασιλείου, Σαπουτζής Σταμάτης, Ζωή Παπαγεωργίου, Emine Ersan, Kωτσιόπουλος Αλέξανδρος, Σούζη Δούδου, Γιώργος Καραστέργιος, Γιάννης Κιόσσης, Αγγελική Μπαμπούλη, καθώς και εξέχοντα πρόσωπα του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου όπως Άρης Λεφάκης, Έλλη Σαρηκεχαγιά, Δώρας Γιώργος, Αγγελική Χόντου, Έξαρχου Θάλεια, Κατερίνα Κίτσιου, Ιωάννα Θεοδωρακάκη.

Το event πραγματοποιήθηκε στο Regency Club του Hyatt Regency Thessaloniki, όπου τον χώρο διαμόρφωσε ο Μάρκος Μαχαιρόπουλος της MRCO events. Οι καλεσμένοι αντάλλαξαν απόψεις, μοιράστηκαν ιστορίες και απόλαυσαν τα εξαιρετικά εδέσματα δια χειρός του Executive Chef του Hyatt Regency Thessaloniki Απόστολου Αλτάνη. Ο κ. Τάκης Ζαχαράτος, καθώς πλησιάζει στην ολοκλήρωση μιας σειράς πολύ πετυχημένων εμφανίσεων στο Vergina Theatro του Regency Casino, δήλωσε πραγματικά συγκινημένος και ευχαρίστησε όσους έσπευσαν να τον τιμήσουν με την παρουσία τους καθώς και το προσωπικό του ξενοδοχείου για την άρτια διοργάνωση και εκτέλεση της ξεχωριστής αυτής βραδιάς. Την εκδήλωση κάλυψε φωτογραφικά ο Δημήτρης Ανδρίτσος. Επικοινωνία: Αθηνά Σιρλακίδου – Marketing Specialist

Η ΛΟΥΞ χορηγός του επιτυχημένου τουρνουά LOUX NICK GALIS 3on3 στο Ηράκλειο Κρήτης

Η ΛΟΥΞ χορηγός του επιτυχημένου τουρνουά LOUX NICK GALIS 3on3 στο Ηράκλειο Κρήτης

Η ΛΟΥΞ με υπερηφάνεια ανακοινώνει την επιτυχημένη χορηγία της στο τουρνουά LOUX NICK GALIS 3on3 by H&K AEBE, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 9 Ιουνίου 2024, στο μαγευτικό Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης. Η εκδήλωση προσέλκυσε πλήθος συμμετεχόντων και θεατών, με την παρουσία του θρυλικού Νίκου Γκάλη να απογειώνει την ατμόσφαιρα. Το τουρνουά περιλάμβανε διαγωνισμούς σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες, προσφέροντας την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές να επιδείξουν τις ικανότητές τους και να εμπνευστούν από τον ίδιο τον Νίκο Γκάλη. Οι νικητές στις κατηγορίες U11 και U18 ήταν οι ομάδες MJ23 και OFIS αντίστοιχα, ενώ στην τελετή απονομής των βραβείων παρευρέθηκαν τοπικές αρχές και εκπρόσωποι των χορηγών. Η ΛΟΥΞ, πιστή στην υποστήριξη του αθλητισμού και της νεολαίας, συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης, προωθώντας τον υγιή και ενεργό τρόπο ζωής. Το τουρνουά διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου και το GNC 3on3, με τη στήριξη πολλών οργανισμών.

Καλοκαιρινές προσφορές σε αγαπημένα designer brands στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens

Καλοκαιρινές προσφορές σε αγαπημένα designer brands στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens

Από το Σάββατο 22 έως και τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, ανακαλύψτε τις καλοκαιρινές προσφορές στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens,κάνοντας έξυπνες αγορές σε αγαπημένα designer brands. Φυσικά, όλο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, το εκπτωτικό χωριό υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για shopping, διασκέδαση και πολλές απογευματινές, δημιουργικές δραστηριότητες με την Eurohoops στον κήπο του εκπτωτικού χωριού. Από τις 17:00 έως τις 20:00, μέσα από fun challenges της Eurohoops, τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με αθλήματα, όπως είναι το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο, θα λάβουν μέρος σε Arcade Challenges, θα κάνουν Jump & Dunk σε ειδικό φουσκωτό γήπεδο και θα διασκεδάσουν με face painting, fun videos και 360ο Photobooth. Και για ακόμα περισσότερο έξυπνο shopping και διασκέδαση, το Designer Outlet Athens είναι ανοιχτό και τις Κυριακές, 11:00 με 20:00, έως τον Οκτώβριο.  

NERF PLAY ZONE – Το αγαπημένο παιχνίδι δράσης έφτασε στο Mediterranean Cosmos!

NERF PLAY ZONE - Το αγαπημένο παιχνίδι δράσης έφτασε στο Mediterranean Cosmos!

Από τις 14 έως και τις 23 Ιουνίου, το Mediterranean Cosmos, ο αγαπημένος  προορισμός shopping και διασκέδασης για όλη την οικογένεια, φιλοξενεί στην εξωτερική του πλατεία το NERF PLAY ZONE και σας προσκαλεί σε μια μοναδική εμπειρία γεμάτη δράση και περιπέτεια. Οι μικροί φίλοι του Mediterranean Cosmos, εξοπλίζονται με nerf blasters και προστατευτικά γυαλιά ασφαλείας, και μεταμορφώνονται σε αληθινούς μαχητές.

Πρώτη πρόκληση το Nerf Shooting Gallery. Μια φουσκωτή πίστα με στόχους που ανάβουν και σβήνουν, όταν οι μαχητές του NERF PLAY ZONE τους πετυχαίνουν. Επόμενη δοκιμασία η Nerf Arena. Μια αρένα περιφραγμένη με δίχτυ γεμάτη φουσκωτά αναχώματα και εμπόδια, που θα κάνει την εμπειρία ακόμη πιο συναρπαστική. Δύο αντίπαλες ομάδες παιδιών εισέρχονται στην αρένα για να ζήσουν μια επική Nerf μάχη, που θα τους μείνει αξέχαστη! Ζήστε την απόλυτη εμπειρία περιπέτειας και δράσης στο NERF PLAY ZONE, όπου η διασκέδαση και ο ενθουσιασμός δεν έχουν όρια!

Sold out premiere weekend για την Καίτη Γαρμπή στο νέο live club «LAV STAGE»

Sold out premiere weekend για την Καίτη Γαρμπή στο νέο live club «LAV STAGE»

Η «ντίβα της καρδιάς μας» με τις αμέτρητες διαχρονικές επιτυχίες, έπειτα από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της τον χειμώνα στην Αθήνα αλλά και την περιοδεία της στην Αυστραλία, η οποία έγινε sold out μέσα σε δύο μόλις 24ωρα, υποδέχεται τον Γιώργο Λιβάνη στο «LAV STAGE» για να σφραγίσει τις νύχτες του καλοκαιριού μας. Ο Γιώργος Λιβάνης, ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος διαγράφει τη δική του δυναμική πορεία στη δισκογραφία και τις live εμφανίσεις, έρχεται να ανεβάσει τη διασκέδαση στα ύψη με δυνατές ερμηνείες και την εκρηκτική του ενέργεια on stage. Μαζί τους ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Δημήτρης Σχοινάς και η ταλαντούχα performer Ματίνα Ζάρα. Ήδη από το πρώτο διήμερο λειτουργίας του, το «LAV STAGE» κέρδισε επάξια τον τίτλο ενός από τα πιο ανατρεπτικά live clubs της πρωτεύουσας, με τους καλλιτέχνες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και τη διασκέδαση να διαρκεί έως τις πρώτες πρωινές ώρες!

Κατά τη διάρκεια του premiere weekend η πετυχημένη ομάδα των ιδιοκτητών του νέου place-to-be της νυχτερινής ζωής της παραλιακής υποδέχτηκε πολλές επώνυμες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό χώρο, αλλά και τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες του Αθηναϊκού social crowd. Η Καίτη Γαρμπή έβαλε κυριολεκτικά «φωτιά» στην πίστα, παρουσία εκατοντάδων θαυμαστών της, ενώ μαζί με τον Γιώργο Λιβάνη κατά τη διάρκεια της βραδιάς τραγούδησαν παρέα πολλές μεγάλες επιτυχίες της. Μαζί με την Καίτη Γαρμπή και τον Γιώργο Λιβάνη απολαύσαμε δυναμικά live performances από τον Δημήτρη Σχοινά και την εκρηκτική Ματίνα Ζάρα, που πρόσθεσαν στο πρόγραμμα μια φρέσκια, δυναμική νότα. Όλοι μαζί θα μας χαρίζουν μοναδικές βραδιές διασκέδασης κάθε Σάββατο και Κυριακή στο ολοκαίνουριο «LAV STAGE».

New Season Opening Party για το all day exclusive bar restaurant “EGO” στην καρδιά της κοσμοπολίτικης Μεσσηνίας

New Season Opening Party για το all day exclusive bar restaurant “EGO” στην καρδιά της κοσμοπολίτικης Μεσσηνίας

Το all day exclusive bar restaurant “EGO” άνοιξε τις πόρτες του για τη νέα σεζόν με ένα εντυπωσιακό new season opening party και το παρών έδωσαν πλήθος κόσμου αλλά και αγαπημένοι φίλοι των ιδιοκτητών Νίκου Μαλαπέτσα και Λεωνίδα Τριανταφυλλόπουλου, που ταξίδεψαν αποκλειστικά από την Αθήνα, για να διασκεδάσουν στο place-to-be της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Λάκης Γαβαλάς και Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν μόνο κάποιοι που επισκέφθηκαν το “EGO”, δοκίμασαν τις νέες γευστικές προτάσεις με fusion επιρροές, τα δροσιστικά premium καλοκαιρινά cocktails, ενώ διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μαζί με τους υπόλοιπους θαμώνες του απόλυτου σημείου συνάντησης του καλοκαιριού.

Στην παραλία της Καλαμάτας (Ναυαρίνου 241) το “EGO” είναι ένας χώρος, για να ικανοποιεί το εγώ σου κι αυτό δεν είναι καθόλου εγωιστικό. Απεναντίας στο “EGO” σύντομα το εγώ γίνεται εμείς. Το “EGO” είναι μια έκπληξη που μοιάζει με τροπικό τοπίο. Φυσικά υλικά και χρώματα της φύσης δημιουργούν μια ατμόσφαιρα, που υψώνεται σαν όριο ανάμεσα στην πόλη και την θάλασσα. Το πρωί θα πιεις εκλεκτό καφέ και θα γευτείς τα πιάτα πρωινού και brunch που ετοιμάζει η κουζίνα, από mini burgers και ομελέτες μέχρι βάφλες και καλαματιανές δίπλες. Αν θέλεις μια πιο εστιατορική εμπειρία, στο μενού του “EGO” θα βρεις μεσογειακές γεύσεις με φρέσκες πρώτες ύλες από την περιοχή και με αναφορές σε συνταγές της τοπικής της παράδοσης. Φυσικά, η cocktail list παίζει τον δικό της πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού το μπαρ ξεκινά από νωρίς να δημιουργεί δροσιστικά ποτά, που απολαμβάνεις μόνα τους ή με ένα sharing πιάτο. Κλασικές συνταγές αλλά και signature προτάσεις σε προκαλούν να τις δοκιμάσεις. Η ιδανική του θέση πάνω στη θάλασσα το καθιστά μοναδικό και συνδυάζει την απρόσκοπτη θέα στον Ταΰγετο με την απεραντοσύνη του Μεσσηνιακού κόλπου. Το κομψό και φιλόξενο περιβάλλον είναι πλήρως προσβάσιμο και για άτομα με ειδικές ανάγκες, ενώ οι πολυτελείς ξαπλώστρες στην αμμουδιά για non stop ηλιοθεραπεία, το καθιστούν τον απόλυτο all day προορισμό της Καλαμάτας.

Λαμπερή βραδιά στο New Season Summer Party του ’’Mandala Seaside Luxury’’ στον απόλυτο προορισμό της Βορείου Ελλάδος!

Λαμπερή βραδιά στο New Season Summer Party του ’’Mandala Seaside Luxury’’ στον απόλυτο προορισμό της Βορείου Ελλάδος!

Το εντυπωσιακό beach – cocktail – restaurant στην παραλία της Κατερίνης ’’Mandala Seaside Luxury’’, μόλις μισή ώρα έξω από τη Θεσσαλονίκη, άνοιξε τις πόρτες του για τη νέα σεζόν με ένα λαμπερό party και το παρών έδωσαν πλήθος κόσμου αλλά και αγαπημένοι φίλοι του ιδιοκτήτη Γιώργου Μπατσίλα, που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα, για να δοκιμάσουν μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις του έμπειρου και καταξιωμένου chef Γιώργου Κωστή και να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με άφθονη σαμπάνια Moët & Chandon. Κατα τη διάρκεια της βραδιάς, ένα μοναδικό δεκάλεπτο show με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα φώτισε τον ουρανό της Πιερίας, δημιουργώντας ένα κοσμοπολίτικο σκηνικό, που όλοι θα θυμούνται για πολύ καιρό.

Το “Mandala Seaside Luxury” είναι το απόλυτο  place-to-be της Μακεδονίας, με μεσογειακή fusion κουζίνα από τον γνωστό chef Γιώργο Κωστή, με αστέρι Michelin, και με western-style sushi του Lin Guang. Η interior και industrial designer Δήμητρα Μπετάκη που εμπνεύστηκε εξ ολοκλήρου τον χώρο, δημιούργησε έναν εντυπωσιακό σκηνικό μοναδικής αισθητικής, με μεσογειακές αρχιτεκτονικές επιρροές και έντονα καλοκαιρινά vibes, προσεγμένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια και πολυεπίπεδο, για να εντυπωσιάζει και να ξεχωρίζει στην αχανή ακτογραμμή της Πιερίας. “Mandala” σημαίνει κύκλος και σηματοδοτεί τη ζωή που ποτέ δεν τελειώνει, αντιπροσωπεύοντας το σύνολο, το Όλον. Η δύναμη του απείρου και της συνείδησης που περνάει τα όρια του ορατού και αγγίζει πτυχές πέρα και έξω από τη συνείδηση και το σώμα. Όταν ανακαλύψει κανείς την ενέργεια της “Mandala” τα πάντα μοιάζουν διαφορετικά, για αυτό και στο σήμα του beach – restaurant συνυπάρχουν τρεις κύκλοι σε απόλυτη αρμονία και κίνηση. 

Υψηλή προστασία και ενυδάτωση εν μέσω καλοκαιριού, για φρέσκο και λαμπερό δέρμα

Υψηλή προστασία και ενυδάτωση εν μέσω καλοκαιριού, για φρέσκο και λαμπερό δέρμα

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η Natura Siberica έχει τον τρόπο να απολαύσουμε τον ήλιο και την θάλασσα, χωρίς κανένα κίνδυνο για την επιδερμίδα! Η Biome αντηλιακή κρέμα προσώπου, της Natura Siberica, με SPF 50 και υαλουρονικό οξύ, δίνει στο δέρμα μια αίσθηση ενυδάτωσης, ενώ παρέχει υψηλή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και προλαμβάνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα για μια φυσική, υγιή λάμψη και φρεσκάδα. Εύκολη απορρόφηση χωρίς λιπαρότητα. Ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ!

Nέες χρωμοπαγίδες Colour Catcher ΕCO: Γιατί Προστασία με Οικολογική συνείδηση είναι ο τέλειος συνδυασμός!

Nέες χρωμοπαγίδες Colour Catcher ΕCO: Γιατί Προστασία με Οικολογική συνείδηση είναι ο τέλειος συνδυασμός!

Εσείς γνωρίζατε ότι τα χρωματιστά και τα λευκά ρούχα μπορούν να μπουν μαζί στην ίδια πλύση; Οι αγαπημένες μας χρωμοπαγίδες Colour Catcher MAX PROTECT εγγυόνται απόλυτη ασφάλεια από ατυχήματα αποχρωματισμού ακόμα και στους πιο τολμηρούς συνδυασμούς χρωμάτων. Για αυτό, τολμάμε τις μικτές πλύσεις και έτσι, βάζοντας λιγότερα πλυντήρια, κερδίζουμε χρόνο, ενέργεια & χρήματα!

To Colour Catcher, εφευρέτης της χρωμοπαγίδας & Νο1 μάρκα* ενάντια στα ατυχήματα αποχρωματισμού, όλα αυτά τα χρόνια φροντίζει εμάς, τα ρούχα μας και το περιβάλλον. Με το νέο λανσάρισμα του και  το νέο Colour Catcher MAX PROTECT + ΕCO ήρθε για να γίνει η πιο ολοκληρωμένη οικολογική λύση στην κατηγορία των φύλλων πλυντηρίου! Όπως σε όλες τις σειρές Colour Catcher, οι ίνες της χρωμοπαγίδας είναι από 100% φυσικές ίνες, ενώ το νέο μας προϊόν δεν περιέχει μικροπλαστικά, ούτε άρωμα ή συνθετικά υλικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συσκευασία του νέου Colour Catcher MAX PROTECT + ΕCO είναι 100% ανακυκλώσιμή και είναι κατασκευασμένη από ένα συνδυασμό από οικολογικό γρασίδι και 100% ανακυκλωμένο χαρτί.

To Colour Catcher σας καλεί να επανεξετάσετε τον τρόπο που φροντίζετε τα ρούχα σας, και να επιλέξετε την Οικολογική λύση του νέου Colour Catcher MAX PROTECT + ΕCO!

COSMOTE 5G+: Η COSMOTE πρώτη στην Ελλάδα διαθέτει εμπορικά δίκτυο τεχνολογίας 5G Stand-Alone

COSMOTE 5G+: Η COSMOTE πρώτη στην Ελλάδα διαθέτει εμπορικά δίκτυο τεχνολογίας 5G Stand-Alone

– Στο 50% η πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου 5G+
– Συνεχής επέκταση με στόχο το 60% έως το τέλος του 2024

Για μια ακόμα φορά, η COSMOTE κάνει πρώτη το επόμενο βήμα στον τομέα των κινητών επικοινωνιών στην Ελλάδα, προχωρώντας στην εμπορική διάθεση του δικτύου COSMOTE 5G+. Η εξέλιξη του δικτύου κινητής COSMOTE που βασίζεται στην τεχνολογία 5G Stand-Alone (SA) θα προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες, απελευθερώνοντας τις απεριόριστες δυνατότητες του 5G και φέρνοντας τους καταναλωτές, αλλά και τις επιχειρήσεις, πιο κοντά στην Κοινωνία των Gigabit.

Εργαζόμενη μητέρα, σύζυγος, γυναίκα, blogger

RECENT

RELATED