Skip to main content
Likewoman 1200800 2 2 66da90ac

This and That #163 | Fashion edition – Όλα τα καινούργια trends της εβδομάδας!

This and That με όλα τα νέα και όμορφα πράγματα από τον κοσμο της μόδας που συμβαίνουν γύρω μας.

Οι διαχρονικές iconic εσπαντρίγιες πρωταγωνιστούν στην συλλογή Μοurtzi Summer 24

Οι διαχρονικές iconic εσπαντρίγιες πρωταγωνιστούν στην συλλογή Μοurtzi Summer 24

Συνώνυμες με το καλοκαίρι οι εσπαντρίγιες της εταιρείας υποδημάτων Mourtzi. Πρωταγωνιστούν στην νέα συλλογή και αποτελούν το απόλυτο fashion statement και για αυτό το καλοκαίρι. Διαχρονικά κομμάτια, ανεξάρτητα από τα trends που αποπνέουν καλοκαιρινό και στιλάτο αέρα, ενώ δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα! Όποιο και αν είναι το στυλ σου, minimal, casual ή boho, οι εσπαντρίγιες Μourtzi θα γίνουν η πρώτη σου επιλογή σου και φέτος. Οι εσπαντρίγιες είναι ιδανικές για τις πιο casual μέχρι τις πιο formal εμφανίσεις, ενώ κολακεύουν ιδιαίτερα τα πόδια. Διάλεξε τις αγαπημένες σου, ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και εκπληκτικών χρωμάτων. Συνδύασέ τες εύκολα με τζιν και υφασμάτινα παντελόνια, βερμούδες, σορτσάκια και φούστες ή αέρινα φορέματα κάθε μήκους δημιουργώντας έτσι look που αποπνέουν αέρα θηλυκότητας. Έξυπνα outfits που θα σε συνοδεύουν παντού, από το γραφείο, μέχρι επίσημες εξόδους και περιστάσεις.

Η νέα luxury Resort Collection από τη mat fashion

Η νέα luxury Resort Collection από τη mat fashion

Η νέα Resort Collection της mat fashion δημιουργήθηκε από πολυτελή υλικά και φυσικά υφάσματα, για τη σύγχρονη γυναίκα που ξέρει πώς να ξεχωρίζει σε κάθε περίσταση. Η συλλογή αναδεικνύει την κομψότητα της αρχαιοελληνικής αισθητικής, χρησιμοποιώντας δροσερά και υψηλής ποιότητας υφάσματα, κάνοντας την απαραίτητη προσθήκη στην γκαρνταρόμπα των διακοπών των fashionistas. Τα plus size mat fashion pieces της συλλογής, σε καθαρές και μίνιμαλ γραμμές, με μοτίβα εμπνευσμένα από την πλούσια ελληνική κληρονομιά, θα προσθέσουν στα looks την πινελιά που θα αναβαθμίσει κάθε εμφάνιση. Η χρωματική παλέτα είναι εμπνευσμένη από το υπέροχο Ελληνικό καλοκαίρι. Η επιλογή των βασικών χρωμάτων, όπως το απόλυτο Κυκλαδίτικο λευκό και το μπεζ από τις αμμουδιές, αναδεικνύουν τα περίτεχνα κεντήματα και τις κομψές λεπτομέρειες.

Τα εγκαίνια της πρώτης επίσημης boutique της Breitling στην Θεσσαλονίκη

Τα εγκαίνια της πρώτης επίσημης boutique της Breitling στην Θεσσαλονίκη

Η Breitling, ο ελβετικός οίκος υψηλής ωρολογοποιίας και τα κοσμηματοπωλεία GOFAS Jewelry, γιόρτασαν τα εγκαίνια της καινούργιας της boutique, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην πολυσύχναστη Τσιμισκή, την Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2024. Oι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την εντυπωσιακή συλλογή ρολογιών της και να ενημερωθούν για τα τελευταία μοντέλα της, σε μια βραδιά γεμάτη στυλ. Αγαπημένοι φίλοι και λάτρεις των ρολογιών, επιφανείς προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο, καθώς και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, παραβρέθηκαν στα λαμπερά εγκαίνια και εντυπωσιάστηκαν από την urban chic αισθητική και την ποιότητα του brand.

OYSHO WATER SPORTS | Νέα κολεξιόν για τα θαλάσσια σπορ

https://www.youtube.com/watch?v=yfG7HyWLCcE

Η νέα κολεξιόν για water sports ξεχωρίζει χάρη στη δέσμευσή της με την ποιότητα και τη λειτουργικότητα, εξασφαλίζοντας στους αθλητές μέγιστη άνεση και προστασία κατά την εξάσκηση κάθε αθλητικής δραστηριότητας στο νερό. Η πλειοψηφία των μοντέλων αυτής της κολεξιόν είναι κατασκευασμένα με το καινοτόμο υλικό scuba light. Το υλικό αυτό, πιο λεπτό από το συμβατικό scuba, παρέχει ανθεκτικότητα υψηλότερου επιπέδου και επιπλέον προστασία, χωρίς να θυσιάζει την απαραίτητη προσαρμοστικότητα και άνεση για την εξάσκηση των θαλάσσιων σπορ.

Η BERSHKA παρουσιάζει την νέα κυκλοφορία της Phygital σειράς υποστηριζόμενη από την FFF

Η BERSHKA παρουσιάζει την νέα κυκλοφορία της Phygital σειράς υποστηριζόμενη από την  FFF

Η τέταρτη συλλογή Wearable Art της BERSHKA συνδυάζει το ψηφιακό με το πραγματικό. Το Wearable Art της BERSHKA συνεχίζει να συνδυάζει την αιχμή της μόδας με την τεχνολογία. Η τελευταία κυκλοφορία αποτελεί συνέχεια της καινοτόμου phygital σειράς του brand, όπου τα φυσικά ενδύματα αναβαθμίζονται με τη χρήση επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented reality). Δημιουργία σε συνεργασία με την FFFACE, η συλλογή με τα πέντε νέα αποκλειστικά γραφικά ξεχωρίζει τόσο για την ικανότητά της να αλληλοεπιδρά με τον ψηφιακό κόσμο όσο και για τα σχέδιά της, τα οποία εμπνέονται από τις τελευταίες τάσεις γραφικών στα κοινωνικά μέσα και τη γλώσσα που χρησιμοποιούν.

Eyewear by David Beckham  για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024

Eyewear by David Beckham  για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024

Η συλλογή Eyewear by David Beckham παρουσιάζει τις προτάσεις για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, με την υπογραφή και το όραμα του David Beckham, ένα όνομα διεθνώς αναγνωρισμένο για το απαράμιλλο στιλ του. Με την σφραγίδα της Safilo, η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 είναι αφιερωμένη στους καταναλωτές που αγαπούν τον διαχρονικό σχεδιασμό, καθώς χαρακτηρίζεται από ανεπιτήδευτο Βρετανικό στιλ και κομψές λεπτομέρειες. Η νέα σειρά γυαλιών ηλίου και οράσεως, που δημιουργήθηκε με εξαιρετική δεξιοτεχνία, υψηλής ποιότητας υλικά, κομψά αρρενωπό σχεδιασμό και ξεχωριστές λεπτομέρειες, εμπλουτίστηκε με τα εμβληματικά μοντέλα της μάρκας που αυτή τη φορά επανερμηνεύονται με επίπεδο και λεπτό σχεδιασμό και εκφράζουν μια ανάλαφρη αίσθηση.

Φαίη Σκορδά | Η αγαπημένη παρουσιάστρια επισκέφθηκε το κατάστημα της Δέσποινας Μοιραράκη στην Πάτρα

Φαίη Σκορδά | Η αγαπημένη παρουσιάστρια επισκέφθηκε το κατάστημα της Δέσποινας Μοιραράκη στην Πάτρα

Με αφορμή το ταξίδι της στην Πάτρα, η αγαπημένη παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, επισκέφθηκε το κατάστημα της Δέσποινας Μοιραράκη, επί της οδού Βότση 16. Εκεί συνάντησε την Νάνσυ Πλέσσα, επιχειρηματία της Πάτρας και συνεργάτιδα της Δέσποινας Μοιραράκη! Το κατάστημα διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε χειροποίητα χαλιά, μοντέρνα και κλασικά, επιλεγμένα και υψηλής αισθητικής προϊόντα διακόσμησης για το σπίτι όπως κεριά, βάζα, δίσκους, μαξιλάρια και την Collection Roberto Cavalli Home.

Ταλέντο και δημιουργικότητα μέσα από μοναδικά έργα τέχνης

Ταλέντο και δημιουργικότητα μέσα από μοναδικά έργα τέχνης

Η Τζωρτζίνα Μίχα, κόρη του κοσμηματοπώλη Αριστείδη Μίχα, συμμετείχε με επιτυχία στην Ομαδική Έκθεση των σπουδαστών του BTEC Foundation Diploma in Art, Design & Media Practice των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Ο Αριστείδης Μίχας, με πάθος για την τέχνη, έχει εμπνεύσει και ενθαρρύνει την Τζωρτζίνα στην καλλιτεχνική της πορεία. Στην έκθεση, παρουσίασε μοναδικά και εξαιρετικά έργα τέχνης, αποδεικνύοντας το ταλέντο και τη δημιουργικότητά της.

Εθελοντικός καθαρισμός παραλίας από την ACCESS Fashion | Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου & την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών στις 8 Ιουνίου

Εθελοντικός καθαρισμός παραλίας από την ACCESS Fashion | Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου & την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών στις 8 Ιουνίου

Η ACCESS Fashion, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Fashioning A Greener Tomorrow» προχώρησε την Τρίτη 4 Ιουνίου στον καθαρισμό της παραλίας Περαίας Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κλειστού γυμναστηρίου ΚΑΠΠΑ. Η δράση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου & την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών στις 8 Ιουνίου. Οι συμμετέχοντες – εθελοντές ενημερώθηκαν από τους ειδικούς της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης για την Προστασία των Υδάτινων Οικοσυστημάτων «iSea» σχετικά με τις επιπτώσεις της ρύπανσης από μικροπλαστικά, την διαχείριση των απορριμμάτων και την ανακύκλωση. Στη συνέχεια συνεισέφεραν στην περιβαλλοντική αναβάθμιση της παραλίας. Το «παρών» στην δράση της ACCESS Fashion έδωσαν ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Θοδωρής Τζέκος και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας κα. Μορφούλα Καραγιάννη.

Εργαζόμενη μητέρα, σύζυγος, γυναίκα, blogger

RECENT

RELATED