Skip to main content
nicola coughlan skims 5d52398a

Nicola Coughlan: Η πρωταγωνίστρια του Bridgeton γίνεται το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του Skims

Η σταρ του Bridgeton, Nicola Coughlan, έγινε η πιο πρόσφατη A-lister μοντέλο για τη μάρκα εσωρούχων της Kim Kardashian, Skims.

Η Kim Kardashian είχε αρκετούς μήνες πολυάσχολης καμπάνιας με την Skims , αλλά μετά από επιτυχημένες και περιστασιακά εκπληκτικές κυκλοφορίες και συνεργασίες όπως, Sabrina Carpenter, Alex Cooper, Lana Del Ray, Usher και, πιο πρόσφατα, τον Αγγλικό ποδοσφαιριστή Jude Bellingham, πρέπει να παραδεχτούμε ότι η πιο πρόσφατη μπορεί να είναι η πιο αγαπημένη μας μέχρι στιγμής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIMS (@skims)

Η Nicola Coughlan, που αποκαλύφθηκε σήμερα ως το πρόσωπο της τελευταίας καμπάνιας συλλογής εσωρούχων, Soft Lounge, φωτογραφίζεται από την Elizaveta Porodina, την εμβληματική φωτογράφο μόδας που λατρεύεται για την εννοιολογική και αιθέρια αισθητική της και ποζάρει ανάμεσα σε φόντο με ονειρικά φλοράλ και απαλό, ρομαντικό φωτισμό.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι στην τελευταία καμπάνια της Skims!» δήλωσε η Nicola. «Είμαι φαν των Skims από την αρχή. Ήταν η στολή μου για χαλάρωση από την πρώτη μέρα.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIMS (@skims)

«Μου αρέσει που είναι μια μάρκα που κάνει όλους να φαίνονται και να αισθάνονται καταπληκτικά. Τα στυλ Soft Lounge είναι απίστευτα κολακευτικά, άνετα, τόσο απαλά και τόσο όμορφα. Είτε τα φοράω στο σπίτι είτε σαν σετ, αισθάνομαι πάντα απίστευτα στο Skims ».

«Όλοι ξέρουν ότι ήμουν μεγάλη θαυμάστρια της Nicola και της σειράς Bridgerton από την αρχή», είπε η Kim Kardashian σε μια δήλωσή της. «Για να πρωταγωνιστήσει λοιπόν στην καμπάνια μας στο Soft Lounge είναι μια στιγμή πλήρους κύκλου!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIMS (@skims)

«Η Nicola είναι μια τέτοια έμπνευση στην οθόνη και όχι μόνο, και πραγματικά έδωσε ζωή στην καμπάνια με την αναμφισβήτητη ομορφιά και την ενέργειά της», πρόσθεσε.

Η τελευταία σεζόν της σειράς σε στυλ Regency, προσαρμοσμένη από τα βιβλία της Τζούλια Κουίν, επικεντρώνεται στο ειδύλλιο μεταξύ του χαρακτήρα του Coughlan και του Colin Bridgeton, τον οποίο υποδύεται ο Βρετανός ηθοποιός Luke Newton.

Η σταρ του ριάλιτι Kardashian, 43 ετών, συνίδρυσε την Skims με τον διευθύνοντα σύμβουλο Jens Grede, ο οποίος έχει βοηθήσει επίσης με το ηλεκτρονικό εμπόριο λιανικής Mr Porter, την εταιρεία τζιν Frame και τη μάρκα ρούχων του Tom Brady, Brady.

Cover Photo: Instagram/nicolacoughlan

RECENT

RELATED