Skip to main content
likewomangr kate middleton pearls 92de3507

Kate Middleton: Γιατί επέλεξε να φορέσει μαργαριταρένια σκουλαρίκια στη νέα της φωτογραφία και τι συμβολίζουν;

Η βασιλική φορούσε ένα σημαντικό και συγκινητικό κόσμημα για εκείνη

Η πριγκίπισσα Κέιτ έχει εμπνεύσει το έθνος με τη δύναμη και την ανθεκτικότητά της κατά τη διάρκεια της μάχης της με τον καρκίνο.

Σε ένα προσωπικό μήνυμα που μοιράστηκε μαζί με μια νέα φωτογραφία, η Kate είπε ότι κάνει «μεγάλη πρόοδο».

Το πλήρες μήνυμα που κυκλοφόρησε από το Παλάτι του Κένσινγκτον, εκ μέρους της Πριγκίπισσας, έλεγε: «Έχω ενθουσιαστεί από όλα τα ευγενικά μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης τους τελευταίους δύο μήνες. Πραγματικά έκανε τη διαφορά στον Γουίλιαμ και εμένα και μας βοήθησε και τους δύο σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές».

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε για να σηματοδοτήσει την ανακοίνωση, που τράβηξε ο Matt Porteous νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο Windsor Estate, φόρεσε ένα κόσμημα με νόημα και ιδιαίτερα συγκινητικό: Ένα απλό ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια. Η Πριγκίπισσα βασίστηκε στα Annushka «Baroque Pearl Earring Drops», ένα ζευγάρι που φοράει από το 2012. Αυτά τα σκουλαρίκια, τα οποία έχει φορέσει σε πάνω από 70 δημόσιες εμφανίσεις, είναι φινετσάτα και ντελικάτα, απλά αλλά και κομψά.

Η επιλογή των μαργαριταριών είναι βαθιά συμβολική. Όπως εξηγούν οι κοσμηματοπώλες Marahlago , «Η μοναδική διαδικασία σχηματισμού μαργαριταριών, όπου ένα ερεθιστικό μέσα σε ένα κέλυφος μαλακίου μεταμορφώνεται σε έναν όμορφο πολύτιμο λίθο, θεωρείται σύμβολο της μετατροπής κάτι αρνητικού σε κάτι θετικό, γι’ αυτό τα μαργαριτάρια συχνά συνδέονται με την καλή τύχη.» Αυτός ο συμβολισμός ευθυγραμμίζεται όμορφα με το ταξίδι της Kate , μετατρέποντας τις προσωπικές της δοκιμασίες σε στιγμές χάρης και ανθεκτικότητας.

«Οι μύθοι λένε ότι τα μαργαριτάρια κρατούν τα παιδιά σας ασφαλή ενώ ενισχύουν τις σχέσεις σας. Λέγεται επίσης ότι αυτοί οι μικροί πολύτιμοι λίθοι συμβολίζουν την πίστη, τη γενναιοδωρία, την ακεραιότητα και την αγνότητα του χρήστη», σύμφωνα με το Pearl Source .

Όπως ανέφερε η πριγκίπισσα στο μήνυμά της, σημειώνει «μεγάλη πρόοδο», αλλά εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπεία για προληπτική χημειοθεραπεία. Το σχέδιο θεραπείας της αναμένεται να συνεχιστεί για τους επόμενους μήνες και η ίδια παραδέχτηκε ότι «δεν έχει βγει ακόμα από το δάσος».

Παραδέχτηκε ότι έχει «καλές μέρες» και «κακές μέρες» όπως άλλοι ασθενείς που περνούν από χημειοθεραπεία και ότι παίρνει κάθε μέρα όπως έρχεται. «Τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος», εξήγησε η Kate, προσθέτοντας, «τις καλές μέρες, όταν νιώθεις πιο δυνατός, θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο να νιώθεις καλά».

Η Kate δεν έχει εμφανιστεί δημόσια εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο, το έθνος θα ενθουσιαστεί που θα τη δει ξανά στο Trooping of the Color, την παρέλαση γενεθλίων του πεθερού της, αυτό το Σαββατοκύριακο.

cover photo instagram/@princeandprincessofwales

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED